Įkraunama...
Įkraunama...

Kieti viduriukai, retai tuštinasi

QUOTE(mirksiuke @ 2008 01 31, 14:13)
internete surink -SUPER CHLIROPHYII.IšMES INFORMACIJA,IEISI PASKAITIK .cia bus PROBIOTIK COMPLEX.CIA IRA 14 MAIšELIU.TIKRAI EFEKTIVUS.DAR APIE TA SUP CHLOROPH. thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif CIA IšTRAUKA Iš ZOLES.MES GIDOM JA SLOGA,STIPRINA IMUNITETA thumbup.gif IRA GAMTINIS ANTIBIOTIKAS.PADEDA ATSIKOSIT.SVARBIAUSIA IRA NATURALUS mirksiukas.gif

PAMIRšAU FIRMA SANTEGRA
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 01 31, 13:23)
moliugu seklu aliejus taip ir vadinasi  mirksiukas.gif  jie ten patys pilsto... 4u.gif
ir gerasiasi bakterijas kkas mansiuska keisti reiketu ir daryti pertraukeles  mirksiukas.gif
Papildyta:
nezinau is kurio rajono, pas musm klp ji pati buna parduotuvej tai informacijos is jos labai daug gaunu ir patarimu  4u.gif

nėra tos parduotuvės pas mus.
QUOTE(mirksiuke @ 2008 01 31, 13:27)
PAMIRšAU FIRMA SANTEGRA

ačiū.
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 01 31, 12:34)
nėra tos parduotuvės pas mus.

ačiū.

o kitos specializuotos nera? siap dar merginos minejo kad didziuosiuose maxsimose yra maciusios moliugu seklu aliejaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 01 31, 13:39)
o kitos specializuotos nera? siap dar merginos minejo kad didziuosiuose maxsimose yra maciusios moliugu seklu aliejaus  4u.gif

ačiū tau labiausiai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
pasižiūrėsiu ten tada dar, kaip ten važiuosiu po darbo smile.gif
Atsakyti
Gal ir mums jungtis? g.gif

mano nevalgiukas ir nekakiukas - ypač kai koja lūžo prieš pusantrų metų, ir lovoje prabuvo porą mėnesių - tai dabar kas tris dienas kakoja tik doh.gif o jokių džiovintų slyvų ar ko nors neįkišu - bernas su savo nuomone, matote doh.gif

Užtat žuvų taukus mielai geria - gal tai padės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2008 01 31, 13:46)
Gal ir mums jungtis? g.gif

mano nevalgiukas ir nekakiukas - ypač kai koja lūžo prieš pusantrų metų, ir lovoje prabuvo porą mėnesių - tai dabar kas tris dienas kakoja tik doh.gif o jokių džiovintų slyvų ar ko nors neįkišu - bernas su savo nuomone, matote doh.gif

Užtat žuvų taukus mielai geria - gal tai padės? bigsmile.gif

žuvų taukai-imunitetui stiprinti schmoll.gif aš taip manau...

Papildyta:
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
radau, pasirodo Valerijono arbatinėje jo yra, susiradau per internetą, tai po darbo ten ir nulėksiu....beje maniškei 7-eri, tai po kiek tada reiktų duoti jai jo???gal patarsit kas vartojot?Ruta26 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 01 31, 13:00)
žuvų taukai-imunitetui stiprinti schmoll.gif aš taip manau...

Papildyta:
clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
radau, pasirodo Valerijono arbatinėje jo yra, susiradau per internetą, tai po darbo ten ir nulėksiu....beje maniškei 7-eri, tai po kiek tada reiktų duoti jai jo???gal patarsit kas vartojot?Ruta26 blush2.gif

po arbatini sauksteli dar paziurek linu semenu aliejaus....
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 01 31, 14:56)
po arbatini sauksteli dar paziurek linu semenu aliejaus....

tai abu vienu metu duoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(A&S @ 2008 01 31, 14:23)
tai abu vienu metu duoti? g.gif

nea po viena keisk....salotas gardink sriubyte, kosyte
ir kaip vaistuka sauksteli karta dienoj, jei nepatiks taip ant juoduos duonos uzpilk ir suvalgys mirksiukas.gif
Atsakyti
PAKONSULTUOKIT IR MANE smile.gif

mano maziui 5 men. kai pradejau duoti kosytes (bulve, morka, kopustas) pradejo kietet viduriai. is pradziu kakojo ketvirta diena, o sia savaite trecia, ketvirta diena po maza kieta kakuti isstenedavo. vakar buvo penkta nekakojimo deena tai statem microlax- pakakojo daug...

ka daryt. gydytoja sako, kad duot gert sulciu. duodu po 50 ml per diena, pradejau duoti bulviu moliugu kosytes, karta daviau slyvu kose. zodziu ka dar galetumet patarti???

Atsakyti
QUOTE(agnejot @ 2008 01 31, 18:17)
PAKONSULTUOKIT IR MANE smile.gif

mano maziui 5 men. kai pradejau duoti kosytes (bulve, morka, kopustas) pradejo kietet viduriai. is pradziu kakojo ketvirta diena, o sia savaite trecia, ketvirta diena po maza kieta kakuti isstenedavo. vakar buvo penkta nekakojimo deena tai statem microlax- pakakojo daug...

ka daryt. gydytoja sako, kad duot gert sulciu. duodu po 50 ml per diena, pradejau duoti bulviu moliugu kosytes, karta daviau slyvu kose. zodziu ka dar galetumet patarti???

manau tas pats aliejukas moliūgų sėklų tiktų, į košytę įdėtum kokį arb.šaukštelį g.gif
Atsakyti
turiu gerų naujienų...pradėjau duoti moliūgų sėklų aliejuko ketvirtadienį 01.31...o penktadienį 02.01 dieną pasituštino po savaitės pertraukos (bet prieš tai negėrėm to aliejuko, tik alyvuogių aliejų)ir po to jau sekmadienį 02.03 dieną vėl tuštinosi ....moliūgų sėklų aliejus tikrai padeda...mano mergaitė pasituštino po dviejų dienų pertraukos ir tikrai lengvai, nebuvo jokio užkietėjimo clap.gif clap.gif clap.gif tikiuosi viskas bus taip ir toliau...beje, mačiau kad to aliejuko yra pirkti ir didžiuosiuose prekybos centruose, prie tų brangesnių aliejų padėta...( aš pirkau vaistinėje-arbatinėje "Valerijonas"Šiauliuose) tikrai verta pirkti...dabar džiaugiuosi labai ir laukiu kol visiškai susireguliuos mums žarnynas...tikrai ačiū visoms ir ypač Rutai26...jos patarimas mus išgelbėjo aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A&S: 04 vasario 2008 - 12:41