Įkraunama...
Įkraunama...

Kieti viduriukai, retai tuštinasi

Jei zuikis nealergiškas, tai tinka viskas, kas turi smulkias seklytes, išskyrus melynes. Nežinau kodel sakoma, kad bananas kietina vidurius. Jis tinka ir kai viduriuojama, ir kai reikia pramušti kamštį, nes viska apvelia ir duoda slidumo. Tik kai kurie mažiukai jo nelabai toleruoja, todel reikia atsargiai bandyti (kaip ir visa kita) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 13, 21:54)
Jei zuikis nealergiškas, tai tinka viskas, kas turi smulkias seklytes, išskyrus melynes. Nežinau kodel sakoma, kad bananas kietina vidurius. Jis tinka ir kai viduriuojama, ir kai reikia pramušti kamštį, nes viska apvelia ir duoda slidumo. Tik kai kurie mažiukai jo nelabai toleruoja, todel reikia atsargiai bandyti (kaip ir visa kita)  smile.gif

tai taip...atsargiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ar jums neatrodo keista, kad tiek vaikų (mamų) turi tokią problemą, bet gydytojai dažnai nežino ką patarti. Sako: mamyte, reguliuokit savo mitybą. o ką daryti jei nuo avižų, slyvų ir burokų pati kakoji 3kart per dieną, o vaikas ne krust? Čia jau tikrai ne kiekvienas gyd. pasakys. Atrodo, kad tavo vaikui vieninteliam pasaulyje tokia problema. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 14, 18:36)
Na ar jums neatrodo keista, kad tiek vaikų (mamų) turi tokią problemą, bet gydytojai dažnai nežino ką patarti. Sako: mamyte, reguliuokit savo mitybą. o ką daryti jei nuo avižų, slyvų ir burokų pati kakoji 3kart per dieną, o vaikas ne krust? Čia jau tikrai ne kiekvienas gyd. pasakys. Atrodo, kad tavo vaikui vieninteliam pasaulyje tokia problema.    verysad.gif

žinoma, nervina kai atrodo darai viską, bet vaikui padėt negali, o ir gydytojas ne kažin ką pataria...kita vertus-toks reikalas kaip vidurių užkietėjimas yra labai individualus dalykas: kas tinka Onutei, gali visiškai netikti Petriukui mirksiukas.gif ir atvirkščiai mirksiukas.gif
aš tikrai daug ieškojau pagalbos pas gydytojus, buvom ir pas gastroenterologą, ir pas chirurgą, nes galvojau kad yra rimtų problemų doh.gif tačiau niekas nieko blogo nerado mums...liepė tik mitybą reguliuoti...bet kad ir kaip stengiausi, mums nebuvo gerai..tada ir atradau Supermamą, užsiregistravau ir pradėjau interneto platybėse ieškoti atsakymo į tai, kas gali padėti mano arbūzėliui (mano mergaitei) smile.gif ir iš visų patarimų, mums tiko moliūgų sėklų aliejukas, tai po ilgų ieškojimų aš jau šiandien galiu atsikvėpti, tuštinasi mano pirmokėlė kas antrą dieną (po savaitę nesituštindavo anksčiau)ir tai yra man didžiulis džiaugsmas...linkiu visoms kam yra ši problema-nenuleisti rankų ir ieškoti...tikrai atrasite savo arbatėlę, ar vaisių, ar kokį kitą metodą, kuris padės jums...ir neuždelskite-kad paskum neliktų neigiamų pasekmių...
sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 11, 19:54)
Mano abiem vaikam geriausiai padejo namie virta daržovių koše iš cukinijos, bulves, morkos. Valgem nuo 4 men. Namine klizma, jei kam reikes (rekomenduota KMUK chirurgo): 5g druskos, 50g virinto vandens, 50g aliejaus. Gerai padeda Dufalak sirupas, galima ilgai vartoti. Kad nepustų vidurių jį gerti ryte prieš maitinima išmaišytą virintam vandeny. Kivi irgi geras dalykas. Mums tiko ir bananas.

koses gerai kai yra laikas jas valgyti vieniem suveikia kitiem ne unsure.gif tas klizmos receptukas thumbup.gif labai gaila anksciau nezinojau, bet zinosim jei kada reikes 4u.gif

QUOTE(davara @ 2008 02 14, 17:36)
Na ar jums neatrodo keista, kad tiek vaikų (mamų) turi tokią problemą, bet gydytojai dažnai nežino ką patarti. Sako: mamyte, reguliuokit savo mitybą. o ką daryti jei nuo avižų, slyvų ir burokų pati kakoji 3kart per dieną, o vaikas ne krust? Čia jau tikrai ne kiekvienas gyd. pasakys. Atrodo, kad tavo vaikui vieninteliam pasaulyje tokia problema.    verysad.gif

retas daktaras siulo kanors nauja ir nepatvirtinta moksliskai (nelimpa jiem tie variantai bobute pasake) kartais gaila bet juos suprantu, o del mamyte ziurek ka valgai briiedas kaskoks (kalbant apie vaiko tustinimasi) sededavau naktim ant wc o mazajai ne krust....

A&S drinks_cheers.gif su tavo pasisakymu 4u.gif
Atsakyti
Mums irgi tos problemos jau praeity, bet atsitiktinai čia užklydau, prisiminiau ta košmarą ir negalejau neparašyt savo receptukų, gal kokiai mamai ir pades. Labai vargau su pirmąja dukra, nuo 3 savaičių iki 4,5 men. be vaistų nekakojo, bet su antruoju jau buvau gudri, tai nei pas gydytojus ejom, nei vaistų gerem. 3 men sūnukas užsikimšo, tai pradejom nuo obuolių sulčių, paskui obuolių tyrele, paskui daržovių koše. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 02 15, 19:41)
A&S  drinks_cheers.gif  su tavo pasisakymu  4u.gif

mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(davara @ 2008 02 15, 20:04)
Mums irgi tos problemos jau praeity, bet atsitiktinai čia užklydau, prisiminiau ta košmarą ir negalejau neparašyt savo receptukų, gal kokiai mamai ir pades. Labai vargau su pirmąja dukra, nuo 3 savaičių iki 4,5 men. be vaistų nekakojo, bet su antruoju jau buvau gudri, tai nei pas gydytojus ejom, nei vaistų gerem. 3 men sūnukas užsikimšo, tai pradejom nuo obuolių sulčių, paskui obuolių tyrele, paskui daržovių koše. thumbup.gif

o aš manaiu kad jums dabar viskas vyksta...tai tada sėkmės 4u.gif
Atsakyti
A&S, ačiū už linkejimus 4u.gif
Atsakyti
Mano maziukas taip pat nekakojo nuo 3men iki kazkur 7 men, viska issityrem ir viskas gerai buvo o nekakodavo po daugiau nei savaite blink.gif viskas susitvarke su laiku ir kai pradejome ragauti darzoviene thumbup.gif nes tuo laiku pati dar maitinau.
Viskas susitvarkys mamytes 4u.gif
Laiko reik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 16, 19:44)
A&S, ačiū už linkejimus  4u.gif

Nėra už ką, žinau kiek tai kainuoja nervų ir streso, todėl sėkmė tikrai bus...tik svarbu ieškoti mirksiukas.gif
QUOTE(Gabanne @ 2008 02 16, 22:48)
Mano maziukas taip pat nekakojo nuo 3men iki kazkur 7 men, viska issityrem ir viskas gerai buvo o nekakodavo po daugiau nei savaite  blink.gif  viskas susitvarke su laiku ir kai pradejome ragauti darzoviene  thumbup.gif nes tuo laiku pati dar maitinau.
Viskas susitvarkys mamytes  4u.gif
Laiko reik  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamytes, jei netingesit, parašykit, ar judrūs jūsų nekakiukai, ar gerai valgo. Mano tai abu labai judrūs ir dideli edrūnai. Vienas gyd. sake kad tokie kaip tik turi gerai kakot, bet maniškiai turbūt sugeba visą maistą paverst energija, nes sveria tai vos ne per mažai. Gal kiti nekakiukai kaip tik storuliukai ir miegaliukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 17, 15:04)
Mamytes, jei netingesit, parašykit, ar judrūs jūsų nekakiukai, ar gerai valgo. Mano tai abu labai judrūs ir dideli edrūnai. Vienas gyd. sake kad tokie kaip tik turi gerai kakot, bet maniškiai turbūt sugeba visą maistą paverst energija, nes sveria tai vos ne per mažai. Gal kiti nekakiukai kaip tik storuliukai ir miegaliukai?  g.gif

manoji laaabai judri, bet kad valgytų super daug-nepasakyč...ir ne storulikė,pats tas...matyt tikrai sudegina judėdami daug medžiagų, bet tuštintis visvien kaip bebūtų turi kasdien, ar bent jau kas antrą dieną mirksiukas.gif
Atsakyti