Įkraunama...
Įkraunama...

Kieti viduriukai, retai tuštinasi

Aciu uz palaikima 4u.gif Mes ruosiames kita savaite pas pediatre,prasysim nukreipima pas gastroenderologa,ir reikes pasitarti del Lepicolo,jei aliejukas nepades bandysim kitus budus,dar apie homeopatinius zirnelius cia skaiciau. Bet is pradziu pabandisim be vaistuku apseiti.
Labai dziaugiuosi,kad jusu reikalai jau gereja smile.gif O del dietos suprantu,bet ka sugalvoti,kad valgytu,net ragauti nieko nenori. O jei ir apgaunu kaip nors ax.gif kad paragautu vistiek isspjauna,gudresne uz mane,viska supranta tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliushka.80 @ 2008 03 30, 18:18)
O su maistu pas mus irgi beda( reikes dar ir i nevalgiuku kluba uzeiti ), dukryte mieliausiai valgo MP,o is maisto vistienos-kiaulienos arba kalakutienos-kiaulienos kukulius, kietuju grudu makaronus, vistienos buljona geria,obuoliuka dar,kefiro isgeria,bet nedaug. Stai toks meniu pas princesse,jokiu kosiu, sriubu, darzoviu,vaisiu,tireliu neisiulisi,primaisau aisku i kukulius morkiciu, i buljona irgi idedu kopustu,morku,bet labai nedaug suvalgo sad.gif Tai gali buti ,kad  uzkietejimas ir nuo neteisingo maitinimo issiviste.

Bandykit įvairius vaisius, gal kas patiks. Gal gertų sulčių - irgi būtų labai gerai, ypač ant tuščio skrandžio. Jei mėgsta kefyrą, gal neatsisakytų natūralaus jogurto be priedų, jei truputį pasaldintum. g.gif
Virtos morkos vidurius kietina, tai labai visur nedėk. Žalios - laisvina. Galima sutarkuoti su smulkia bulvine tarka ir pasaldinti (mano vaikystės valgis biggrin.gif ) arba net išspausti sulčių.
Makaronai - netinkamas maistas nekakiukams, bet Maximose prie ekologiško maisto yra tokių pusiau iš grikių pagamintų, tie būtų geriau nei kvietiniai.
Mėsytę bandykit su riebaliuku naudoti, kuo sausesnė, tuo labiau kemša (ypač vištos krūtinėlė). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliushka.80 @ 2008 03 30, 18:37)
Aciu uz palaikima  4u.gif Mes ruosiames kita savaite pas pediatre,prasysim nukreipima pas gastroenderologa,ir reikes pasitarti del Lepicolo,jei aliejukas nepades bandysim kitus budus,dar apie homeopatinius zirnelius cia skaiciau. Bet is pradziu pabandisim be vaistuku apseiti.
Labai dziaugiuosi,kad jusu reikalai jau gereja  smile.gif  O del dietos suprantu,bet ka sugalvoti,kad valgytu,net ragauti nieko nenori. O jei ir apgaunu kaip nors  ax.gif kad paragautu vistiek isspjauna,gudresne uz mane,viska supranta  tongue.gif

Guhalaksas jei nepabejo ir nebevartokite, jei norite dar galite Forlaxa jis labai panasus i Duphalaksa tik kito gamintojo, vieniem veikia vienas kitam kitas, bet jei bandysite aliejuka, gal nutraukite tuos vaistukus? O mesyte nekokia valgote, vistiena kalakutiena g.gif , keiskita i triusiena, jautiena, strutiena....Jug tose vistose vieni chormonai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 03 30, 18:02)
Bandykit įvairius vaisius, gal kas patiks. Gal gertų sulčių - irgi būtų labai gerai, ypač ant tuščio skrandžio. Jei mėgsta kefyrą, gal neatsisakytų natūralaus jogurto be priedų, jei truputį pasaldintum.  g.gif
Virtos morkos vidurius kietina, tai labai visur nedėk. Žalios - laisvina. Galima sutarkuoti su smulkia bulvine tarka ir pasaldinti (mano vaikystės valgis  biggrin.gif ) arba net išspausti sulčių.
Makaronai - netinkamas maistas nekakiukams, bet Maximose prie ekologiško maisto yra tokių pusiau iš grikių pagamintų, tie būtų geriau nei kvietiniai.
Mėsytę bandykit su riebaliuku naudoti, kuo sausesnė, tuo labiau kemša (ypač vištos krūtinėlė).  4u.gif

Anksciau valge beveik visus vaisius,dabar tik obuoliuka ir mandarina,bet nuo mandarinu mus paberia man atrodo,tai neduodu. Jogurta irgi dabar nelabai,anksciau visa indeli sukapodavo. Su grikiniais makaronais ta pati istorija. Reiks pabandyti morkites su cukrum padaryti. O siaip pastoviai bandau meniu paivairinti ir koses,ir kiausinius ir darzoves siulau,bet tenka paciai valgyt. Dar sviezia agurka valgo.
Tikriausiai nuodietos ir bus musu bedos. Gal reikia nuo papuko atpratinti tada prades valgyt g.gif
Atsiprasau,gal biski ne i tema....
Papildyta:
QUOTE(Ruta26 @ 2008 03 30, 18:22)
Guhalaksas jei nepabejo ir nebevartokite, jei norite dar galite Forlaxa jis labai panasus i Duphalaksa tik kito gamintojo, vieniem veikia vienas kitam kitas, bet jei bandysite aliejuka, gal nutraukite tuos vaistukus? O mesyte nekokia valgote, vistiena kalakutiena  g.gif , keiskita i triusiena, jautiena, strutiena....Jug tose vistose vieni chormonai  4u.gif

Taip,nuo vaistuku atsysakisim,bandysim aliejuka.
O del mesytes....anksciau is vis tik kiauliena valge . Bandziau kitas mesites primaisit,bet tik su kalakutiena ir vistiena fokusas praejo. Bet as ranku nenuliaidziu,vis pabandau karts nuo karto kitos mesites ideti.
Atsakyti
blush2.gif atsiprasau uz gramatika doh.gif rankinukas ant ranku tai baisiai sunkiai sekasi rasyti lotuliukas.gif a taip noris 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta26: 30 kovo 2008 - 20:12
nieko tokio,viska supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliushka.80 @ 2008 03 30, 21:02)
Tikriausiai nuodietos ir bus musu bedos. Gal reikia nuo papuko atpratinti tada prades valgyt  g.gif

Gal tik maitinimų skaičių sumažinkit.
Nesu vaikų gydytoja, bet kiek esu pastebėjusi, kai kurie vaikai gerai valgo ir pieną ir visa kita, o kiti ir atpratę nuo pieno išlieka nevalgūs.
Atsakyti
Reiks bandyti. Bet jauciu,kad sunku bus,labai prisirises Katrina prie to reikalo biggrin.gif
Jau senokai apie tai pagalvoju,kad reiketu uzsiimt ir is vis nujunkti polaipsniui,gal ir viduriukai atsistatytu,bet kai praso,negaliu neduoti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Matai, nėra garantijos, kad nujunkius apetitas pagerės. Be to, per kelias dienas neatpratinsi, todėl turit susirast produktą ar vaistą, kuris jums tinka ir patinka.
Ar pavyko šiandien aliejuką sugirdyti?
Atsakyti
Taip,tu teisi. Bandisim ieskot. Siandien bandisiu sviezias sultys spaust,bet abejoju,kad gers.Tik spanguoliu morsa geria
Alejuka gerem is svirksto,ne labai kaip sekesi,daug ispilem,bet puse saukstelio tikrai isgere.Paskui dar grikinius makaronus pagardinom aliejuku.Vakar man priminei apie juos 4u.gif ,tai siandien isvyrem ,su malonumu suvalge vaikas,o jau buvau apie tokius pamirses,nes kai baltu makaronu paragavo tai ir nustojo grikinius valgyti.
Tiesa dar siandien mamytei dziaugsmas - kefiro daug isgerem.Gal ir suveiks viskas kartu stebuklingai g.gif Jau antra diena be kakiu,uzvakar klizmute staciau ir po jos su tokiu skausmu kakojo,,kosmaras.
Atsakyti
Aš pati aliejuko negirdžiau, bet mano vaikai žuvų taukus skaniai geria, kai juos užpilu ant juodos duonytės. Nežinau, ar aliejuko poveikis būtų tas pats, jei su duona suvalgytumėt, bet gal vis geriau nei vaiką kankint ir pusę išlaistyt. ax.gif

Mano panelė ilgą laiką irgi pripažino tik obuolius ir apelsinus iš vaisių, o sultis gerdavo tik apelsinų ir multivitaminų. Kartais pavykdavo įsiūlyti žalių vynuogių ar obuolių. Praeitą vasarą "atradom" sultis su melionais ir ananasų, o prieš kokį mėnesį - pomidorų. thumbup.gif Niekada neperku spalvotų limonadų, o sulčių - visada prašom. Parduotuvėje pati išsirenka pakelį su šiaudeliu ar Kubuš buteliuką. Tai mums atstoja vaisius ir daržoves, nes sunku ką nors įsiūlyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikes pabandyti su duona,nes siaip duonite megsta.
Kas idomu,kad mes anksciau,kai tik pradejau primaitinti, valgydavom beveik viska,bent jau visas mesas ir darzoviu daug,vaisius visus.Ir kakodavo tada normaliai.Cia nesenai tokia isranki pasidare. Turbut ir mano kaltes yra,gal nereikejo paprastu patiekalu duoti ragauti,sako prie ju kai kurie vaikuciai greitai pripranta ir pasidaro nevalgus.
Atsakyti