QUOTE(davara @ 2008 04 02, 20:10)
Mes irgi klizmuodavom kas 4 dienas, nes daugiau neištverdavom, o maisto dar jokio negalėjau duot. Taip ir naudojom klizmutes, o vėliau Duphalacą nuo 3 savaitės iki 4 su puse mėn.
Tada gydytojas paaiškino, kaip daržovių košę išvirt ir pasakė "viso gero". Nuo tada iki 3-4 metų kakojom be vaistų 2 kartus per savaitę, bet gerai jautėmės ir buvom labai laimingos
Gal turi kokį sausainių receptėlį su linų sėmenimis? (Įdomus čia pokalbis išeina
)


Gal turi kokį sausainių receptėlį su linų sėmenimis? (Įdomus čia pokalbis išeina



Linų sausainukai
Visų smaližių mėgstamiausi sausainiai.
1⅓ puodelio sviesto;
1¼ puodelio cukraus;
1½ puodelio rudojo cukraus;
2⅓ puodelio skrudintų linų sėmenų;
3 dideli kiaušiniai;
1½ arb. šaukštelio vanilės;
3½ puodelio miltų;
1 valg. šaukštas sodos;
3 puodeliai avižinių miltų.
Dubenyje išsukite sviestą su cukrumi, suberkite skrudintus linų sėmenis.
Kitame inde išplakite kiaušinius, suberkite vanilę ir supilkite į išsuktą sviestą. Miltus, avižinius miltus, sodą sumaišykite ir supilkite į masę. Viską gerai suminkykite, suformuokite 4 cm skersmens tešlos virveles. Jas sudėkite į šaldymo kamerą.
Atšaldytas virveles supjaustykite į 5 cm storio sausainius. Juos sudėkite į riebalais pateptą skardą, palikdami tarp jų 5 cm tarpus. Kepkite apie 1315 minučių iki 1800C temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Iškepusius sausainius išimkite iš skardos ir atvėsinkite.
a cia labai daug receptu su Linu semenimis
