Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

Oj Motina, ačiū už patarimus 4u.gif Tu kaip visada wub.gif Rašai kad pasiskambini ir susitari, tai čia kaip ir prezentacija gaunasi tokia? Na aišku Tavo ir mano darbo pobūdis skiriasi biggrin.gif Manau bandysiu taip eiti, aklai biggrin.gif Žiūrėsim kas gausis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonna: 13 balandžio 2008 - 18:30
QUOTE(Jonna @ 2008 04 13, 18:29)
Oj Motina, ačiū už patarimus  4u.gif  Tu kaip visada  wub.gif Rašai kad pasiskambini ir susitari, tai čia kaip ir prezentacija gaunasi tokia? Na aišku Tavo ir mano darbo pobūdis skiriasi  biggrin.gif Manau bandysiu taip eiti, aklai  biggrin.gif  Žiūrėsim kas gausis.

Sekmes 4u.gif Tik neik ryte. Po 12 val geriau unsure.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif Ryte kaip suprantu jiems būna daug darbo, 5-minutės visokios ir panašiai unsure.gif
Atsakyti
Mano darbas irgi su ligoninem rolleyes.gif Ilgainiui tiesiog susiradau daktarus, su kuriais man reikia bendrauti ir einu tiesiai pas juos. Manyciau, su ligoninemis dirbti netgi privalumas-niekada nera eiliu, nereikia stumdytis su bobutem prie BPG duru, daktarai nera persisotine atstovu vizitais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2008 04 09, 16:10)
1,Del daktaru algu pasigincyciau biggrin.gif
2,Del kalbos-is esmes, anglu kalbos skelbimuose reikalauja visi.  Jei dirbsi tik su Lietuvos klientais, realiai gali prasmukt ir su elementariom ziniom, kad galetum paskaityti medziaga uzsienio kalba.

1. bet slaugytojų algos vos vos virš 1000lt verysad.gif
2.Na va anglų žinių 0, vokiečių 3 balai iš 10 doh.gif ,gerai moku rusų ir lenkų. Kaži ar praverstų unsure.gif
Atsakyti
:4u: Labutes:)

gal galetumete suteikti info apie Sanofi-Aventis? kaips ten salygos? atmosfera?

acius:)
Atsakyti
QUOTE(Liuscinija @ 2008 04 17, 19:25)
4u.gif Labutes:)

gal galetumete suteikti info apie Sanofi-Aventis? kaips ten salygos? atmosfera?

acius:)

4u.gif galiu, kokia linija konkreciai domina?
Atsakyti
QUOTE(Motina @ 2008 04 18, 20:38)
4u.gif galiu, kokia linija konkreciai domina?

butu idomu suzinoti apie osteoporoze ir diabeta thumbup.gif
acius smile.gif
Atsakyti
Na gal kas porą labai gerų žodžių apie Novo Nordisk pasakytų ? 4u.gif
Atsakyti
nius tai kur visos prapuolet darbai uzspaude? kaip besisekioja kaip nuotaikeles? merginos ka apie sanita zinot? 4u.gif
Atsakyti
Aha, tikrai visos dingusios sad.gif Deja nežinau nieko apie Sanitą...
Atsakyti
Tai tuose darbuose tikriausiai ir prapuole ax.gif
As tai darbu turiu tiek, kad net nezinau nuo kurio cia galo pradet krapstyt doh.gif
Kazkaip pavasari visiems susisviete konkursus skelbt, konferencijas organizuot ir kt blink.gif Dar vidines nesamones visokios doh.gif

Galvoju padaryt jklientams vasaros svente tema "osobenosti nacionalnoj rybalky" bigsmile.gif (cia todel, kad konkurentai su jais vis i medziokle vaziuoja lotuliukas.gif). Tai dabar galvoju kur cia podvodke gaut papigiai issinuomot lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti