Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(Limeta @ 2009 08 06, 21:07)
Manau, normalu. Teko panasiu dalyku girdet. Matyt atvyksta koks vadovelis ir atrinkines tuo paciu metu LT ir LV, gal net ir EST. Galejo pasiulyt kompensuoti degalu islaidas arba apmoket auto bilietus mirksiukas.gif

tai vat kad galėjo bigsmile.gif ale negirdėt tokių pasiūlymų kolkas smile.gif žiūrėsim
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2009 08 06, 21:08)
Aišku.
Pagal skelbimus matosi,jog viena kita firma ieško darbuotojų,bet matyt neišsirenka pvz AstraZeneca,jau kelinta kart pratesia CV siuntimo laika ax.gif

tai kad AZ visada sunkiai išsirenka bigsmile.gif ten pas juos ekskliuzyvinės sąlygos. o šiaip tai ir taip vasarą štilis. VA rudenį, paskui apie naujus metus - tada pagyvėjimas skelbimuose jaučiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2009 08 06, 21:00)
Limeta, dėkui smile.gif Bet matyt nelabai teisingai klausimą suformulavau. Ar čia yra normalu kad antro pokalbio reikia važiuoti į Rygą? ir ten būti pakankamai anksti ryte? Juk logiškai mąstant ne vienas žmogus važiuoja į antrą pokalbį, o keli, jiems išlaidos, laiko gaišimas. Pamenu kai aš darbinausi, buvom like dviese, ir direktorius atvyko iš Jūrmalos pas mus į LT kad galėtų išsirinkti... o čia norima kad žmonės patys važiuotų į Rygą, be jokių patikslinimų ir paaiškinimų telefonu... Kažkaip man nepatiko. Beto pažadėjo iš karto po pokalbio telefonu išsiųsti mailą, to nepadarė. Regis jei jau krizė tai galima visokių dalykų reikalaut  schmoll.gif ir visaip čia taip įdomiai elgtis....

Chmmm.... na su Limeta teko susidurt ne idarbinimo santykiais, aciu dievui, o kliento-pardavejo (mes klientai buvom). Na nezinau, kaip kitais aspektais, bet tuo aspektu buvo paskutiniai kiaules. Susireiksminimas nerealus. Jie vieninteliai teisus ir protingi (arba nepakaltinami doh.gif )... na ispudis nekoks.... kiek man teko girdet apie ju vidine atmosfera- nieko gero visiskai irgi..... gal tai mano subjektyvi nuomone, bet as taip tyciotis neleisciau net darbinantis- priims nepriims? schmoll.gif Cia jau iskart stato i "suniuko" poza "figaro sen, figaro ten" net neidarbine g.gif
Man aplamai net nepriimtinas variantas kai iesko zmogaus, pavyzdziui Vilniaus regione, o atstovybe pvz Kaune ir keli kandidatai turi vaziuot is Vilniaus i Kauna. Vietoj to kad is ofiso atvaziuotu i Vilniu. schmoll.gif Nelygis. Iskart parodo ju poziuri i darbuotojus, darbuotoju laika, svarba ir pan.
O cia i Ryga...... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 08 06, 21:11)
Chmmm.... na su Limeta teko susidurt ne idarbinimo santykiais, aciu dievui, o kliento-pardavejo (mes klientai buvom). Na nezinau, kaip kitais aspektais, bet tuo aspektu buvo paskutiniai kiaules. Susireiksminimas nerealus. Jie vieninteliai teisus ir protingi (arba nepakaltinami doh.gif )... na ispudis nekoks.... kiek man teko girdet apie ju vidine atmosfera- nieko gero visiskai irgi..... gal tai mano subjektyvi nuomone, bet as taip tyciotis neleisciau net darbinantis- priims nepriims?  schmoll.gif Cia jau iskart stato i "suniuko" poza "figaro sen, figaro ten" net neidarbine  g.gif
Man aplamai net nepriimtinas variantas kai iesko zmogaus, pavyzdziui Vilniaus regione, o atstovybe pvz Kaune ir  keli kandidatai turi vaziuot is Vilniaus i Kauna. Vietoj to kad is ofiso atvaziuotu i Vilniu. schmoll.gif  Nelygis. Iskart parodo ju poziuri i darbuotojus, darbuotoju laika,  svarba ir pan.
O cia i Ryga...... schmoll.gif

eammm, man rodos čia mes apturime dabar didelį nesusipratimą smile.gif aš dėkojau dalyvei nicku Limeta už atsakymą smile.gif neminėjau kompanijos, kuri reikalauja keliauti į Rygą pavadinimo viešai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2009 08 06, 21:14)
eammm, man rodos čia mes apturime dabar didelį nesusipratimą smile.gif aš dėkojau dalyvei nicku Limeta už atsakymą smile.gif neminėjau kompanijos, kuri reikalauja keliauti į Rygą pavadinimo viešai wink.gif

Upppssss.... atsiprasau...... doh.gif
lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 08 06, 21:11)
Chmmm.... na su Limeta teko susidurt ne idarbinimo santykiais, aciu dievui, o kliento-pardavejo (mes klientai buvom).

Cia jus didmenininkus turejot minty, o as kai pamaciau savo nick'a, net prie kompo palinkau lotuliukas.gif
Atsiprasymas priimtas, su ta imone niekada jokiu reikalu neturejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limeta: 06 rugpjūčio 2009 - 20:17
QUOTE(Limeta @ 2009 08 06, 21:16)
Cia jus didmenininkus turejot minty, o as kai pamaciau savo nick'a, net prie kompo palinkau  lotuliukas.gif

Didmenininkus drinks_cheers.gif atsiprasau dar karteli..... kazkaip praleidau pacios zinute, nepamaciau, o kai po klausimo pamaciau Limeta, iskart ir sureagavau doh.gif
blondine as, net nepatogu dabar doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2009 08 06, 21:19)
Didmenininkus drinks_cheers.gif  atsiprasau dar karteli..... kazkaip praleidau pacios zinute, nepamaciau, o kai po klausimo pamaciau Limeta, iskart ir sureagavau doh.gif
blondine as, net nepatogu dabar doh.gif  blush2.gif

Nieko tokio irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Limeta @ 2009 08 06, 20:53)
Bet is savo patirties su estais galiu pasakyt, kad jiems nieko nereiskia atsiust laiskeli sestadieni 13val arba del susirinkimo pranest is vakaro telefonu kokia 19val doh.gif

O estai prie ko? bigsmile.gif Ryga tai ne Estijoj wink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na va gavo draugė šiandien iš pat ryto mailą. ten parašyta tik kada, kur ir su kuo kalbėti. apie jokius išlaidų padengimus net neužsimenama. Siaubas. Aš pasibaisėjau. Totaliai. Draugė mąsto ką daryti, ar važiuoti ar ne. Ir kaip šitaip žmonės, juk ji per pirmą pokalbį sakė, kad sėdi be darbo, negali jie pamąstyt, kad tie 100 ar daugiau litų iki Rygos žmogui be darbo... Nemaži pinigai. Pamenu kai pati vaikščiojau po pokalbius, viena kompanija man siūlė padengti išlaidas atvažiavimo iš Kauno į Vilnių ir atgal, nes jų atstovybė ten. buvau sužavėta. o čia....
Atsakyti
QUOTE(*Serena* @ 2009 08 06, 21:11)

tai kad AZ visada sunkiai išsirenka  bigsmile.gif  ten pas juos ekskliuzyvinės sąlygos. o šiaip tai ir taip vasarą štilis. VA rudenį, paskui apie naujus metus - tada pagyvėjimas skelbimuose jaučiasi smile.gif

Tikėkimės,kad bus pagyvėjimas rudenį rolleyes.gif ,o jei ne teks kažką kitą mastyti doh.gif
Atsakyti
Praeito sestadienio Lietuvos Ryte buvo Vitabalans skelbimas kad kviecia medicinos atstovus prisijungti prie naujai formuojamos komandos. Anksciau esu skaiciusi kad ten nekokia darbine atsmosfera, vadovai zverys ir pan. kazin ar pasikeite kas nors i gera iki siu dienu? g.gif niekas nezinot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2009 08 07, 00:20)
O estai prie ko?  bigsmile.gif  Ryga tai ne Estijoj wink.gif  bigsmile.gif

I klausima "ar tai normalu?" as atsakiau apie savo patirti, o tai nereiskia, kad norejau pasakyti jog Rygoj bus estai mirksiukas.gif
Atsakyti