QUOTE(*Serena* @ 2009 08 06, 21:00)
Limeta, dėkui

Bet matyt nelabai teisingai klausimą suformulavau. Ar čia yra normalu kad antro pokalbio reikia važiuoti į Rygą? ir ten būti pakankamai anksti ryte? Juk logiškai mąstant ne vienas žmogus važiuoja į antrą pokalbį, o keli, jiems išlaidos, laiko gaišimas. Pamenu kai aš darbinausi, buvom like dviese, ir direktorius atvyko iš Jūrmalos pas mus į LT kad galėtų išsirinkti... o čia norima kad žmonės patys važiuotų į Rygą, be jokių patikslinimų ir paaiškinimų telefonu... Kažkaip man nepatiko. Beto pažadėjo iš karto po pokalbio telefonu išsiųsti mailą, to nepadarė. Regis jei jau krizė tai galima visokių dalykų reikalaut

ir visaip čia taip įdomiai elgtis....
Chmmm.... na su Limeta teko susidurt ne idarbinimo santykiais, aciu dievui, o kliento-pardavejo (mes klientai buvom). Na nezinau, kaip kitais aspektais, bet tuo aspektu buvo paskutiniai kiaules. Susireiksminimas nerealus. Jie vieninteliai teisus ir protingi (arba nepakaltinami

)... na ispudis nekoks.... kiek man teko girdet apie ju vidine atmosfera- nieko gero visiskai irgi..... gal tai mano subjektyvi nuomone, bet as taip tyciotis neleisciau net darbinantis- priims nepriims?

Cia jau iskart stato i "suniuko" poza "figaro sen, figaro ten" net neidarbine
Man aplamai net nepriimtinas variantas kai iesko zmogaus, pavyzdziui Vilniaus regione, o atstovybe pvz Kaune ir keli kandidatai turi vaziuot is Vilniaus i Kauna. Vietoj to kad is ofiso atvaziuotu i Vilniu.

Nelygis. Iskart parodo ju poziuri i darbuotojus, darbuotoju laika, svarba ir pan.
O cia i Ryga......