Įkraunama...
Įkraunama...

Medicinos atstovo darbas

QUOTE(Mil@na @ 2008 01 17, 16:33)
Bet aš nemačiau, kad server ieškotų atstovų..Ar aš kažką praleidau???

Buvo skelbimas kad Servier ieško. Nepamenu kur ir kaip bet tikrai buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonna: 17 sausio 2008 - 18:14
Sveikos, ką žinote apie shering plough ir sanofi aventis? 4u.gif ir dar - nuo lietuviškų uabų jau esu nuketėjusi, bet visgi... gal kas nors kokį gerą žodį apie Interlux galėtų pasakyti g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jonna: 19 sausio 2008 - 13:07
Na, nepatingejau, perskaiciau sena tema, tai galiu pasakyti kaip ir dingo noras tapti atstovu doh.gif
Atsakyti
Radau skelbima, ar dirbote sioje firmoje?Armedika
Atsakyti
New Nordic tikrai ieško Kaune, deja...
Atsakyti
QUOTE(vlastimila @ 2008 01 20, 10:07)
Radau skelbima, ar dirbote sioje firmoje?Armedika

As dirbau, savo farmacines karjeros pradzioje smile.gif
Jie "isnuomuoja" atstovus farmacinems kompanijoms. Minusai-pakankamai maza alga, neduoda masinos (kura ir amortizacija apmoka), maza tikimybe gauti didesni telefono saskaitu apmokejima, nera kalbu apie gyvybes ir sveikatos draudimus, esi tarsi ne kolektyvo narys komanijoje, kuriai isnuomuotas ir pan.
Pliusas gal tik vienas-jei reikia igyti patirties-tai tikrai ne toks ir blogas variantas. Ir dirba labai faini zmones, iki siol su kai kuriais palaikau kontaktus rolleyes.gif Mane po triju darbo menesiu perviliojo kompanija, kuriai buvau isnuomuota ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 21 sausio 2008 - 17:27
QUOTE(Song @ 2008 01 21, 18:25)
As dirbau, savo farmacines karjeros pradzioje smile.gif
Jie "isnuomuoja" atstovus farmacinems kompanijoms. Minusai-pakankamai maza alga, neduoda masinos (kura ir amortizacija apmoka), maza tikimybe gauti didesni telefono saskaitu apmokejima, nera kalbu apie gyvybes ir sveikatos draudimus, esi tarsi ne kolektyvo narys komanijoje, kuriai isnuomuotas ir pan.
Pliusas gal tik vienas-jei reikia igyti patirties-tai tikrai ne toks ir blogas variantas. Ir dirba labai faini zmones, iki siol su kai kuriais palaikau kontaktus rolleyes.gif  Mane po triju darbo menesiu perviliojo kompanija, kuriai buvau isnuomuota ax.gif

O tai nesuprantu-kaip ner kalbu apie sveikatos draudima, tai dirbi neoficialiai? Dar turiu klausima, sakykime mano situacija tokia-turiu darbo viena karta savaiteje. Ar imanoma tai butu suderinti, sakykime as padaryciau tos dienos darba per kitas dienas, idomu kaip i tai valdzia pasiziuretu ar, sakykime, tai butu imanoma nuslept? Prasau pakomentuokite...
Atsakyti
Jus nesupratote-as kalbejau apie mokama sveikatos daudima, kuri, kaip motyvacijos priemone, siuo metu naudoja dauguma tvirtai rinkoje stovinciu kompaniju. Darbdavys apdraudzia darbuotojo sveikata tam tikrai sumai ir ja metu begyje gali isnaudoti mirksiukas.gif
Vizitu kiekis-diskusiju klausimas. Ar tiktu jusu variantas, gali pasakyti tik jus samdanti kompanija ax.gif O nuslepti vizitu kieki per diena lengva, tik ar verta-paprastai tai issiaiskinama ir priemones buna pakankamai grieztos-jusu tikrai niekas darbe nebelaikys rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 21 sausio 2008 - 23:11
QUOTE(Song @ 2008 01 22, 00:06)
Jus nesupratote-as kalbejau apie mokama sveikatos daudima, kuri, kaip motyvacijos priemone, siuo metu naudoja dauguma tvirtai rinkoje stovinciu kompaniju. Darbdavys apdraudzia darbuotojo sveikata tam tikrai sumai ir ja metu begyje gali isnaudoti mirksiukas.gif
Vizitu kiekis-diskusiju klausimas. Ar tiktu jusu variantas, gali pasakyti tik jus samdanti kompanija ax.gif O nuslepti vizitu kieki per diena lengva, tik ar verta-paprastai tai issiaiskinama ir priemones buna pakankamai grieztos-jusu tikrai niekas darbe nebelaikys rolleyes.gif

Nu va-provincija...as,net nezinojau, kad tas motyvacines priemones naudoja istikruju...Ir savo klausima netinkamai "pastaciau", taip ir galvojau, kad neaiskiai isdesciau, nesu as is tos kategorijos, kur nori nusukt darba, anaiptol-jei dirbu,tai iki galo-"iki pasaknu" turiu padaryt, tai nusukt, net nenoreciau, tik norejau paklaust ar imanoma butu tai suderinti ir kokiu budu-galvoju, jei is karto pasakysiu darbdaviui,kad pvz. penktadieniais negalesiu dirbti,tai ir ate-kolkas as nesu labai patraukli darbdaviui-visai be patirties...o tos dienos darba padaryciau per kitas..tai kaip manote-ar imanoma tai suderinti, juk tarp Jusu, kiek skaitinejau, yra ir dirbanciu gydytoju..
Atsakyti
Bent jau ten, kur dirbu aš, man pasakė iš karto - jeigu vizitų skaičius atidirbamas kitomis dienomis - galiu turėti laisvą dieną, arba pusę dienos. Svarbiausia kad pats skaičius vizitų išliktų toks koks nustatytas.
Atsakyti
QUOTE(Jonna @ 2008 01 22, 19:39)
Bent jau ten, kur dirbu aš, man pasakė iš karto - jeigu vizitų skaičius atidirbamas kitomis dienomis - galiu turėti laisvą dieną, arba pusę dienos. Svarbiausia kad pats skaičius vizitų išliktų toks koks nustatytas.

kaip faina, reiskia vilciu yra thumbup.gif
Atsakyti
bet gali būti kad ne visur taip yra.
Atsakyti