Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

QUOTE(Dikulis @ 2009 01 07, 15:45)
Turbo Clean, as jau nesneku apie tai kiek jis funkciju atlieka plauna sienas,langus veidrodzius ir tt *daug vardint* smile.gif  bet dar ir masaza daro nugarytes ir kojytes masazuoja nuo celiulito, pas ka tokia beda tikrai padeda ir pigiau nei kremai gaunasi. Tai va mielosios mamytes tikrai rekomenduoju ir kuo didziausia RESPECT dedu sitam siurbliui, jei kuria nors domina rasykit,turiu pazistama kuris galetu pristatyma padaryt ir gera nuolaidele pritaikyt  thumbup.gif

Mano nuomone siurblys turi siurbti, o ne masažus daryt. Nu jūs man pasakykit kaip pačiam įmanoma atsipalaiduot ir tuo pačiu metu užlaužus ranką už galvos su tuo spec antgaliu darytis sau masažą ? bigsmile.gif
Turiu pati superinę lyginimo lentą su garų sistema. Nu nebeatsimenu kada su ta garų sistema ploviau langus ir plyteles. Labai jau tingisi tampyt po kmbarus ją.
Beje čia tema apie robotukus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 07, 23:21)
Mano nuomone siurblys turi siurbti, o ne masažus daryt. Nu jūs man pasakykit kaip pačiam įmanoma atsipalaiduot ir tuo pačiu metu užlaužus ranką už galvos su tuo spec antgaliu darytis sau masažą ? bigsmile.gif
Turiu pati superinę lyginimo lentą su garų sistema. Nu nebeatsimenu kada su ta garų sistema ploviau langus ir plyteles. Labai jau tingisi tampyt po kmbarus ją.
Beje čia tema apie robotukus wink.gif

mano mielosios jis be garu,ir rankos uzlaust nereikia, o be to vyro galima paprasyt kad pamasazuotu, jei paciom nepatogu smile.gif o tas turbo clean antgalis prisitvirtina prie siurblio laikai uz rankenos ir jis viska pats daro,nei apkrovimo nera nei ranka pavargsta nes tai pritaikyta idealiai, beja ar kuri nors matete ta siurbliuka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Su garais rašiau visai apie kitką. Nu manęs tikrai nieks neįtikins , kad su siurbliu ar kitu prietaisu galima gerai išsimasažuot ir pilnai atsipalaiduot pačiam. Na, o vyro pisiprašyt man asmeniškai be šansų.
Atsakyti
QUOTE(Dikulis @ 2009 01 07, 15:45)
As tai uz Lux siurbliuka  smile.gif esu nusipirkusi tai labai patenkinta, jo komplektacijoj yra daug ivairiausiu antgaliuku ivairiose buto vietose siurbliuti, labai zavi tai ,kad siurbk kaip nori vistiek dulkes surenka,nes antgalis 20cm spinduliu visus trupinukus surenka,be to labai tyliai veikia, yra antgaliukas kur daro lovu gilumini valyma, kai parode kiek erkuciu,beveik naujam ciuzini, tai ohoho  doh.gif , ir dar jie turi gera antgali, kilimam, nepirkau,nes nera namie kilimu daug,bet valo ispudingai,jame dar kvarco lempa yra, tai jei mazylis po ligos su kvrcu galima lengvai visas bakcilas isvaryt smile.gif , na ir pagrindinis dalykas mums mamytems Turbo Clean, as jau nesneku apie tai kiek jis funkciju atlieka plauna sienas,langus veidrodzius ir tt *daug vardint* smile.gif  bet dar ir masaza daro nugarytes ir kojytes masazuoja nuo celiulito, pas ka tokia beda tikrai padeda ir pigiau nei kremai gaunasi. Tai va mielosios mamytes tikrai rekomenduoju ir kuo didziausia RESPECT dedu sitam siurbliui, jei kuria nors domina rasykit,turiu pazistama kuris galetu pristatyma padaryt ir gera nuolaidele pritaikyt  thumbup.gif

kur butu galima pasiskaityti placiau apie sita siurbliuka? ir kokia jo kaina reali?
nesupyk, bet man cia skamba kaip prekybos agento reklama blush2.gif
beje del roomba, tai dabar kadangi svaras nukrites ebay ji galima nusipirkti zymiai pigiau thumbup.gif as jau saviski gundau, kad reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(opyte @ 2009 01 08, 00:03)
kur butu galima pasiskaityti placiau apie sita siurbliuka? ir kokia jo kaina reali?
nesupyk, bet man cia skamba kaip prekybos agento reklama  blush2.gif
beje del roomba, tai dabar kadangi svaras nukrites ebay ji galima nusipirkti zymiai pigiau  thumbup.gif  as jau saviski gundau, kad reikia  biggrin.gif

Nesvarbu iš kur pirksit, bet man tai robotukas super. Aišku kartais nusibosta jo zirzimas, bet jau nėr taip , kad visai nervuotų tongue.gif Atrodo, kad oi jis siurba kambarį 20 min, pati visą butą jau seniai būčiau sutvarkius. Bet juk ir skalbyklė plauna daug ilgiau nei mes pačios rankomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 08, 11:52)
Nesvarbu iš kur pirksit, bet man tai robotukas super. Aišku kartais nusibosta jo zirzimas, bet jau nėr taip , kad visai nervuotų tongue.gif Atrodo, kad oi jis siurba kambarį 20 min, pati visą butą jau seniai būčiau sutvarkius. Bet juk ir skalbyklė plauna daug ilgiau nei mes pačios rankomis  mirksiukas.gif

Na as manau,kiek zmoniu tiek nuomoniu, kiekviena is musu turim vis kitokiu reikalavimu namu valymo irenginiams ,pas kiekviena savo poreikiai, as ne prekybos agentas ir nepersu to siurblio jums ,tiesiog jis is tiesu geras ir siurbia gerai ir salygos oirkimo geros as pirkau issimoketinai be pabrangimo, yra tinklapis kuriame galit pasiskaityti,anglu kalba placiau ,bet yra ir lietuviskai www.lux-com.ee kiek teko forume skaityti ne viena mamyte juo naudojasi ir visos patenkintos, o masazuokli nebutina pirkti,komplektacija pasirenki pagal savo poreikius,ko tau reikai ir kaina is karto keiciasi thumbup.gif jei kuriai idomu atsiuskit savo tel man i elektronini as perduosiu zmonem kurie jais prekiauja ir jie jums pasiskambins tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikulis @ 2009 01 07, 20:47)
Jo as rasiau ne apie robotukus, mano kaimynas dirba pikselyje pats nerekomenduoja pirkti robotuko, as pries juos nieko neturiu, bet sako ne va po poros metu jie mirsta  schmoll.gif nesu isitikinus cia tik kalbos zmogaus dirbancio imoneje kuri prekiauja robotukais  rolleyes.gif tai va o as sneku apie kita siurbliuka, jo garantija 20m, beja sutartyje parasyta jei jis suluz firma keicia i visiskai nauja, as naudojuosi 2metus siurbiu kiekviena diena ,bedu dar neturejau,be to ji galima pirkti issimoketinai be pabrangimo, jei domina parasykit man elektroniniu dianaklauss@gmail.com turiu zmogu kuris parduotu su 30% nuolaida

tai gal parašykit ir kainą kuri lieka po 30 proc. nuolaidos, už tokį daiktą, kuris viską daro blink.gif Tik labai dažnai toks daiktas, kuris viską daro nieko nedaro tinkamai mirksiukas.gif
be to, nepataikėt į temą, nes čia tema apie robotukus 4u.gif
Atsakyti
oi labai atsiprasau, bet manau nieko baisaus ,kad savo nuomone pasakiau apie liuksa smile.gif jo kaina priklauso nuo pasirinktu antgaliu smile.gif
Atsakyti
Turim ir mes Roomba 560, šiaip esu labai patenkinta, nors visi stubuklingi siurbliai su daug antgalių gal ir geriau išsiurba, bet tuo jie ir skiriasi, kad tu pats turi su juo ir visais antgaliais po namus tampytis, o Roomba tik paleidi ir po to per kelias minutes po siurbimo jį išvalai. Siuntemės mes per e-bay ir gavosi taip, kad susidubliavę su vyru nupirkome du, todėl jei kas norėtų galėtume vieną parduoti už tiek, ir pirkome - 1150 Lt. jei ką sudomintų rašykit a.ž., nes temos neseku.

Sekmės visiem ieškantiems geriausio siurblio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magelena @ 2009 01 08, 12:13)
Turim ir mes Roomba 560, šiaip esu labai patenkinta, nors visi stubuklingi siurbliai su daug antgalių gal ir geriau išsiurba, bet tuo jie ir skiriasi, kad tu pats turi su juo ir visais antgaliais po namus tampytis, o Roomba tik paleidi ir po to per kelias minutes po siurbimo jį išvalai. Siuntemės mes per e-bay ir gavosi taip, kad susidubliavę su vyru nupirkome du, todėl jei kas norėtų galėtume vieną parduoti už tiek,  ir pirkome - 1150 Lt. jei ką sudomintų rašykit a.ž., nes temos neseku.

Sekmės visiem ieškantiems geriausio siurblio  4u.gif

aš irgi manau, kad esminis robotuko siurblio skirtumas-jis robotukas, o tai tokio didumo pliusas, kad jam leidžiama netgi nevalyti taip ideliai, jei jis tai daro be mano pagalbos:). Aš jo neturiu , bet labai tikiuosi. geriau jau aš kartą į savaitę su kitu siubliu pereisiu kambarius, negu dabar kasdien reikia.
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 01 08, 12:53)
geriau jau aš kartą į savaitę su kitu siubliu pereisiu kambarius, negu dabar kasdien reikia.

Tai kad ir nereiks eiti su kitu siurbliu, valo jis idealiai biggrin.gif .
Gal jau išaiškėjo kaip ten su plaunančiais - ar jie tik plauna, ar ir siurbia?
Atsakyti
QUOTE(Dikulis @ 2009 01 08, 10:25)
Na as manau,kiek zmoniu tiek nuomoniu, kiekviena is musu turim vis kitokiu reikalavimu namu valymo irenginiams ,pas kiekviena savo poreikiai, as ne prekybos agentas ir nepersu to siurblio jums ,tiesiog jis is tiesu geras ir siurbia gerai ir salygos oirkimo geros as pirkau issimoketinai be pabrangimo, yra tinklapis kuriame galit pasiskaityti,anglu kalba placiau ,bet yra ir lietuviskai www.lux-com.ee kiek teko forume skaityti ne viena mamyte juo naudojasi ir visos patenkintos, o masazuokli nebutina pirkti,komplektacija pasirenki pagal savo poreikius,ko tau reikai ir kaina is karto keiciasi  thumbup.gif jei kuriai idomu atsiuskit savo tel man i elektronini as perduosiu zmonem kurie jais prekiauja ir jie jums pasiskambins tongue.gif

QUOTE(Dikulis @ 2009 01 08, 10:31)
oi labai atsiprasau, bet manau nieko baisaus ,kad savo nuomone pasakiau apie liuksa  smile.gif jo kaina priklauso nuo pasirinktu antgaliu smile.gif

nu ir ko cia ne prekybos agente? kalbat grynai kaip tu kirby siurbliu agente biggrin.gif vardinat tik pliusus, o kaina slepiat, nes manau ji gan didele, tam kad neisgasdint pirkeju. teigiat, kad nesiulot niekam jo, bet prasot telefono numerio. Kaip kontakta nurodot savo el. pasta. Jeigu butumet paprastas vartotojas, kuris nori tiesiog parekomenduot daikta, kaina pasakytumete is karto ir kontaktus duotumete viesai arba parasytumete, kad kreiptusi i jus per AZ. Be to labai jau akcentuojate, kad galima gaut ta 30% nuolaida. pati kazkada dirbau panasu agento darba ir labai puikiai zinau visas sias subtilybes.
O griztant prie temos noreciau pas spygli paklaust kuo skirasi roobma 560 ir 530. Taip pat kokie atsiliepimai apie senesnius 400-uosius modelius. Ir dar gal esat girdejusi apie kazkoki roomba XP?(del modelio raidziu nesu tikra, tik zinau, kad sudaro 2 raides)
Atsakyti