Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

Sakykit, o plaunantis siurbliukas susiurbia pukus, plaukus ir pan.? Ar reikia pries paleidziant ji issiurbti kambarius ir tik tada plauti?
Atsakyti
Jo pirma reikia issiurbti ,o po to plauti.Kaip jums atrodo koki purva galima lengviau pasalinti sausa ar slapia? plaunami siurbliai is vis nieko gero,kiek girdejau ,tai kas turi tokius plovimo funkcija nesinaudoja,nes nepatogu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikulis @ 2009 01 19, 18:34)
Jo pirma reikia issiurbti ,o po to plauti.Kaip jums atrodo koki purva galima lengviau pasalinti sausa ar slapia? plaunami siurbliai is vis nieko gero,kiek girdejau ,tai kas turi tokius plovimo funkcija nesinaudoja,nes nepatogu  smile.gif

Dikuli, prašom neklaidinti - čia kalba eina apie plaunančius siurbliukus-robotus, kurie negali neplauti, jie tik tam ir skirti. Vienintelis klausimas, į kurį niekas neatsako - ar reikia prieš tai išsiurbti. Turbūt mažai kas turi Lietuvoj tokius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vida88 @ 2009 01 20, 08:32)
Dikuli, prašom neklaidinti - čia kalba eina apie plaunančius siurbliukus-robotus, kurie negali neplauti, jie tik tam ir skirti. Vienintelis klausimas, į kurį niekas neatsako - ar reikia prieš tai išsiurbti. Turbūt mažai kas turi Lietuvoj tokius  g.gif

Atsakysiu po savaitės kaip su tais plaunamais robotukais. lotuliukas.gif Paprašėm tiekėjo prezentacijos ir apmokymų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 20, 12:54)
Atsakysiu po savaitės kaip su tais plaunamais robotukais.  lotuliukas.gif Paprašėm tiekėjo prezentacijos ir apmokymų wink.gif

Dar paklauskit kokia kaina plovimo skyscio ir kokia jo iseiga...
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2009 01 20, 13:35)
Dar paklauskit kokia kaina plovimo skyscio ir kokia jo iseiga...

Spec skysčio nėr, nes jo nepraleido į Lietuvos rinką.Naudojams paprastas vanduo . Putojančių priemonių naudot negalima
Atsakyti
Spigly, o 562 modeli dar planuoja atvezt ar jau nebe? Cia ta - spec. gyvunams smile.gif
Mano patirtis parode, kad 560-tam sunkoka susitvarkyt serimosi piko metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2009 01 24, 21:37)
Spigly, o 562 modeli dar planuoja atvezt ar jau nebe? Cia ta - spec. gyvunams smile.gif
Mano patirtis parode, kad 560-tam sunkoka susitvarkyt serimosi piko metu  g.gif

Nesiruošia verysad.gif
Atsakyti
Mano svajone issipilde -namie laksto siubliukas 562. Nezinau kuo jis skiriasi nuo kitu, bet plaukus tikrai renka.Esu be galo patenkinta, aisku, norint gali rasti ko prikibti, be jis dirba vienas pats-va kur pliusas nerealus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 24 sausio 2009 - 23:34
QUOTE(Jolyte @ 2009 01 24, 23:34)
Mano svajone issipilde -namie laksto siubliukas 562. Nezinau kuo jis skiriasi nuo kitu, bet plaukus tikrai renka.Esu be galo patenkinta, aisku, norint gali rasti ko prikibti, be jis dirba vienas pats-va kur pliusas nerealus...

Vat labai būtų įdomu sužinot kuo jis skiriasi.
PVZ modelis 560 nuo 580 nieki nesiskiria, tik komplektacijoje yra daugiau prideta atsarginių filtriukų ir šepečių. Gal ir su 562 modeliuku taip pat ? g.gif

Daviau draugei išbandymui demonstracinį 560 modeliuką. Ji turi du šunis -auksinį rotveilerį ir dar viena mažiuką ilgaplaukį smile.gif Šiandien važiuosiu pasiimt, pažiūrėsim kaip įvertins. Tiesa, pas ją daugiausia visur laminatas, labai mažai kiliminės dangos

Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 25, 13:09)
Ji turi du šunis -auksinį rotveilerį ir dar viena mažiuką ilgaplaukį smile.gif

Turbut auksini retriveri biggrin.gif rotveileriai nebuna auksiniai smile.gif

Mano svajone issipilde -namie laksto siubliukas 562.

Kur pirkai? As sito modelio irgi ieskau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2009 01 25, 11:49)
Turbut auksini retriveri biggrin.gif rotveileriai nebuna auksiniai smile.gif
Kur pirkai? As sito modelio irgi ieskau 4u.gif

doh.gif Aha, tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti