Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

QUOTE(Vida88 @ 2009 01 28, 11:12)
Kada bus reprezentacijų ir žinių apie plaunančius, Scoobas? Nežinau, kurį mamai pirkti g.gif

Jei Vilniuje , galit skambinti man. Jei ne ,duosiu kitus kontaktus
Pati prezentacija vyksta gal kokias 15-20 min. 5 min užtrunka papasakot apie veikimo principą, o likusį laiką robotas siurbia kambarį, kad įsitikint ką jis sugeba.
jei nenorit įsigyt iš kart, palieku savo kontaktinį tel. Norit skambinat patys. Pakartotinai neskambinu, nesiūlau, nekišu. Nesupraskit, kad taip taupau savo tel. pokalbių išlaidas. bigsmile.gif Paprasčiausiai laukiu Jūsų apsisprendimo, kad vėliau nebūtų va įkišo , įkalbėjo, pribūrė. lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 28, 10:59)
Nu viska patikrinau ... užsidaro, plaukų nėr ... vos paleidžiu - viskas gerai, paskui pradeda bildėti ... dabar pabildėjo ir nustojo  g.gif tikiuos ilgam  bigsmile.gif

Tau į až parašiau konsultantės iš Klaipėdos raj telefoną. Perspėjau, kad gali paskambinti. Bandykit kaip nors susitikt ir parodyk jai savo robotuką. Gal paaiškins kur kas blogai. Na, kaip supranti pirkai ne iš mūsų, tad kaip nors dėl atlyginimo susitarsit už konsultaciją blush2.gif Manau šokolado ar panašaus ko nors reiktų blush2.gif Čia jau jūsų abipusis susitarimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 28, 13:05)
Tau į až parašiau konsultantės iš Klaipėdos raj telefoną. Perspėjau, kad gali paskambinti. Bandykit kaip nors susitikt ir parodyk jai savo robotuką. Gal paaiškins kur kas blogai. Na, kaip supranti pirkai ne iš mūsų, tad  kaip nors dėl atlyginimo susitarsit už konsultaciją blush2.gif Manau šokolado ar panašaus ko nors  reiktų  blush2.gif Čia jau jūsų abipusis susitarimas.  4u.gif

Gavau 4u.gif Susitarsim mirksiukas.gif dar luktersiu truputi ... vyras pažiūrės grižęs ...
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 28, 13:34)
Jei Vilniuje , galit skambinti man.

Aš tik norėjau sužinoti (jau 3 kartą klausiu doh.gif ), ar prieš plaunant Scooba pats surenka visokias šiukšles, plaukus ir pan., ar reikia išsiurbti prieš plaunant. Vienu žodžiu, ar plaunantis Scooba ir siurbia? 4u.gif
Atsakyti
Tfu tfu tfu ... nu dirba siurblis pakolkas be bildėjimo rolleyes.gif gal tikrai koks visgi plaukas sulindo ne ten kur reikia?

Tikiuos, kad tiek to strioko ir tebus unsure.gif Bet šiaip tai žiūriu greitai apdaužomas yra. Vakar sutvarkė viena kambarį ir koridorių, šiandien 2 kambarius ... tai visršus apibražytas ir šonai guminiai, ar kokie jie ten nutarkoti kažkiek.
Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 28, 14:36)
Tfu tfu tfu ... nu dirba siurblis pakolkas be bildėjimo  rolleyes.gif gal tikrai koks visgi plaukas sulindo ne ten kur reikia?

Tikiuos, kad tiek to strioko ir tebus  unsure.gif Bet šiaip tai žiūriu greitai apdaužomas yra. Vakar sutvarkė viena kambarį ir koridorių, šiandien 2 kambarius ... tai visršus apibražytas ir šonai guminiai, ar kokie jie ten nutarkoti kažkiek.

ai, mano tai duktė subraižė, bet man tai viskas dzin, bile tik jis dirbtų ir nestreikuotųsmile.gif. man gal kažkiek kliūva garsas darbo, bet jri uždarai kambario duris, tai viskas ok, o be to gi gali dirbti kol manęs nėr namie.
Spygly, plaukus aš nurenku , bet tada per pietus parlėkus fotkinau, tai jau nepersistengiau:)))
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2009 01 28, 14:11)
Spygly, plaukus aš nurenku , bet tada per pietus parlėkus fotkinau, tai jau nepersistengiau:)))

Nesakau, kad jo nevalai lotuliukas.gif Supratau, kad yra perkančių be prezentacijos, tai pasidalinau info 4u.gif
Atsakyti
Kas galit paaiškinti ko tas siurblus iš manes nori 

Prajuokinai lotuliukas.gif Manes tai siurblys vien karta prase, kad isvalyciau sepecius. Sustojo ir snekejo keliom kalbom. Bet nebildejo rolleyes.gif
Vis galvoju kaip galejo buti pirkimu JAV. Paprastai jie neapgaudineja, nes bijo teismu. Ten juk del smulkmenu klientai bylinetis pradeda. Na, bet nebeaitrinsiu zaizdos kaip sakant ax.gif Kad nors sitas gerai veiktu 4u.gif
O as turbut vis tiek rizikuosiu 562 pirkti per draugus. Tik reikes prigrasinti, kad ten komplektacija atidziai apziuretu. Ir cekio neismestu, kad butu galima nusiust atgal jei ka. Tada papasakosiu kaip man sekesi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuo jūros @ 2009 01 28, 21:04)
O as turbut vis tiek rizikuosiu 562 pirkti per draugus. Tik reikes prigrasinti, kad ten komplektacija atidziai apziuretu. Ir cekio neismestu, kad butu galima nusiust atgal jei ka. Tada papasakosiu kaip man sekesi... smile.gif

Ne komplektaciją, o modelio nr žiurekit. Ant dėžės juk parašyta koks modelis. Ir ant pačio serijinio nr yra modelis parašytas KYN5600408........
Papildyta:
QUOTE(Vida88 @ 2009 01 28, 13:26)
Aš tik norėjau sužinoti (jau 3 kartą klausiu  doh.gif ), ar prieš plaunant Scooba pats surenka visokias šiukšles, plaukus ir pan., ar reikia išsiurbti prieš plaunant. Vienu žodžiu, ar plaunantis Scooba ir siurbia?  4u.gif

Nesurenka schmoll.gif
Atsakyti
[Ne komplektaciją, o modelio nr žiurekit. Ant dėžės juk parašyta koks modelis. Ir ant pačio serijinio nr yra modelis parašytas KYN5600408........

Pirkima juk visada pradedi nuo modelio numerio, bet jeigu ten vietoj patikrins ir komplektacija, manau, blogiau nebus mirksiukas.gif Nes pirkimas vien pagal modelio numeri merginoms, kaip matai, nepadejo smile.gif vis tiek gavo 560-ta smile.gif

Arba amerikonai kvaili, arba as nieko nebesuprantu. Tikrai skaiciau apie plaunancius, kad jie daro 3 dalykus vienu metu - siurbia, plauna ir nusausina grindis doh.gif
Papildyta:
Paziurejau dar karta - gamintojas teigia, kad Scooba, t.y. plaunantis siurblys, is pradziu susluoja siuksles, tada plauna, gramdo (netgi) ir nusausina grindis. Nesiurbia ir niekaip kitaip nevalo tik kilimu.
Spigly, o is kur pas tave kitokia informacija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuo jūros: 29 sausio 2009 - 08:34
Labas rytas.

Nu ką - galima konstatuoti faktą, kad tatai yra gėris cool.gif Šitas tinginių išmislas palengvina gyvenimą ax.gif

Va dabar, pasidariau kavutės ... atsisedau relaksui prie kompo ... robotukas sau siurbliuoja kambarį rolleyes.gif dar būtų gerai jei už tą pati ir skalbinius išlygintu dry.gif o tai akis bado doh.gif

Bet vis tiek gailestis toks lieka, kad gavau ne tą, kurį iš tikrųjų norėjau verysad.gif

Ir klasimukas išmanantiems anų prigimtį bigsmile.gif vienas valymo ciklas - tai yra vienam kambariui, ar kažkuriam tam tikram plotui, pvz kvadratūrai? Tarkim 2 k. yra apie 32 kv/m - tai robotukas gali migruoti per abu kambarius vieno ciklo metu, ar visgi tik viename?
Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 29, 10:06)
Labas rytas.

Nu ką - galima konstatuoti faktą, kad tatai yra gėris  cool.gif Šitas tinginių išmislas palengvina gyvenimą  ax.gif

Va dabar, pasidariau kavutės ... atsisedau relaksui prie kompo ... robotukas sau siurbliuoja kambarį  rolleyes.gif dar būtų gerai jei už tą pati ir skalbinius išlygintu  dry.gif o tai akis bado  doh.gif

Bet vis tiek gailestis toks lieka, kad gavau ne tą, kurį iš tikrųjų norėjau  verysad.gif

Ir klasimukas išmanantiems anų prigimtį  bigsmile.gif vienas valymo ciklas - tai yra vienam kambariui, ar kažkuriam tam tikram plotui, pvz kvadratūrai? Tarkim 2 k. yra apie 32 kv/m - tai robotukas gali migruoti per abu kambarius vieno ciklo metu, ar visgi tik viename?

aš dar visų ten reikalų neišstudijavau, bet man patinka, kai jis miegamąjį išvalo, tada paleidžiu į dukters kambarį, o tada visos likusios patalpos, o kad į anuos nebeeitų, užstatau sieneles (arba duris uždarau, bet katinas nekenčia uždarytų durų, tuoj rėkia, tai sienelės geriau tinka). Vakar pats sustojo ir paprašė, kad išvalyčiau šiukšles.
Kaip aš jį myliu...
Atsakyti