Įkraunama...
Įkraunama...

Siurblys robotas. ar kas turite?

QUOTE(Nuo jūros @ 2009 01 27, 07:37)
Jolyte neįdės foto, tol turbūt nepaaiškės 4u.gif Bet man labai rūpi ax.gif

Pas Jolyte modeliukas 560 sad.gif
Toliau draugiškai ieškom modeliuko 562 pet nuotraukų, o ypač konteinerio ir šepečių 4u.gif
Atsakyti
Pagal visus paaiškinimus visgi išeina kad Jolyte, ir aš turim 562 g.gif

Tuoj nuorodoj, kur buvau įkelus psl anksčiau rodos, po foto yra toks mygtukas, gali siurbliukus pavartyti visais šonais ir rakursais. Tai apvertus visgi mano siurbliukas daugiau panašus į 562, nes iš tikrųjų turi 3 šepetukus. Dėl konteinerio dar nežinau kur ji ieškoti reikia biggrin.gif ... tik vakar uždėjom krautis, tai bandysiu nebent šį vakar.

O šiaip, jei neklystu, apžiūrėjus abu siurbliukus apvertus, niekuom jie nesiskyria schmoll.gif išskyrus šepetukus ...

Bet tada nesuprantu gamintojo ... nu kam nuotraukoj dėti modeliuką su Pet užrašu, ir dar skelbti kiek papildomu daiktų įeina į komplektą, o realiai pardavinėti kitaip g.gif nepagauno aš kampo kame reikalas doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 27, 08:54)
Pagal visus paaiškinimus visgi išeina kad Jolyte, ir aš turim 562  g.gif

Tuoj nuorodoj, kur buvau įkelus psl anksčiau rodos, po foto yra toks mygtukas, gali siurbliukus pavartyti visais šonais ir rakursais. Tai apvertus visgi mano siurbliukas daugiau panašus į 562, nes iš tikrųjų turi 3 šepetukus. Dėl konteinerio dar nežinau kur ji ieškoti reikia  biggrin.gif  ... tik vakar uždėjom krautis, tai bandysiu nebent šį vakar.

Apie šoninį šepetėlį su trim kojytėm rašot ar dar koks nors yra papildomas šepetys prie prie jau esnčių dviejų ( šepečio ir loptetėlės)?
Jei apie šoninį su tom 3 kojytėm, tai čia jokio skirtumo nėr. Pas mane buvo su šešiom, bet raudonos spalvos ir komplektacijoj dar vienas įdėtas buvo. Vėliau pradėjo gaminti su 6 kojytėms ,bet baltus iš pagerinto plastiko, todėl į komplektaciją nebededa atsarginio. O dabar girdėjau, kad gamina su 3 kojytėm ,nes nusprendė , kad valymo kokybė ta pati. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 27, 09:03)
Apie šoninį šepetėlį su trim kojytėm rašot ar dar koks nors yra papildomas šepetys prie prie jau esnčių dviejų ( šepečio ir loptetėlės)?
Jei apie šoninį  su tom 3 kojytėm, tai čia jokio skirtumo nėr.  Pas mane  buvo su šešiom, bet raudonos spalvos ir komplektacijoj dar vienas įdėtas buvo. Vėliau pradėjo gaminti su 6 kojytėms ,bet baltus iš pagerinto plastiko, todėl į komplektaciją nebededa atsarginio. O dabar girdėjau, kad gamina su 3 kojytėm ,nes nusprendė , kad valymo kokybė ta pati. biggrin.gif

Papildomi šepečiai turit omeny pačiame robotuke, ar atskirai dėžej turėjo būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 27, 09:05)
Papildomi šepečiai turit omeny pačiame robotuke, ar atskirai dėžej turėjo būti  g.gif

Jūs rašot "daugiau panašus į 562, nes iš tikrųjų turi 3 šepetukus". Todėl ir paklausiau kur tie trys šepetukai smile.gif Pagalvojau , kad papildomi pačiam robotuke
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 01 27, 09:13)
Jūs rašot "daugiau panašus į 562, nes iš tikrųjų turi 3 šepetukus". Todėl ir paklausiau kur tie trys šepetukai  smile.gif Pagalvojau , kad papildomi pačiam robotuke

Ai, ne ... šone tie šepetukai trikojai biggrin.gif

Nu iš tikrųjų tai nežinau kas per modelis ... mane užgarantavo kad ant dežės buvo parašyta 562 (teko išpakuoti, kad užimtu mažiau vietos bagaže) .... norėčiau tikėti, kad taip ir yra ... nu nematau reikalo, kodėl turėtu meluoti ... ne tokie jau dideli pinigai gaunasi skirtume, kad iš jų pralobtu g.gif

O viduje tai aš net nežiūrėjau dar ... gal vakare bandysim prasiurbti, o paskui ir pažiūrėsim kas viduj gyvena tongue.gif

Tik va idomu yra dar kas, pačioj dėžėj prie siurbliuko yra tuščias pusapvalis skyrelis ... ar ten tik tam, kad šepetukus nepažeisti, ar ko nors trūksta g.gif
Atsakyti
Klausiau MB, jis ten rinko ir dėliojo siublį namie, sakė jokių ertmių tuščių nebuvo, viskas kaip ir turi būti.
Ale merginos, turim daiktą, o markės niekaip neina išsiaiškinti:)))) jau net juokinga darosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 27 sausio 2009 - 10:28
QUOTE(Jolyte @ 2009 01 27, 10:21)
Klausiau MB, jis ten rinko ir dėliojo siublį namie, sakė jokių ertmių tuščių nebuvo, viskas kaip ir turi būti.
Ale merginos, turim daiktą, o markės niekaip neina išsiaiškinti:)))) jau net juokinga darosi smile.gif

lotuliukas.gif
Žiūrėkit pas mus eina serijinis nr KYN5600408............... Jis yra ant dėžės ir jei išimat šiukšlių konteineriuką ir apvertus robotą taip pat pamatysit priklijuotą serijinį nr. O gal amerikoniški kitaip numeruojami, nei skirti ES ? g.gif Pagal idėją ant pačio robotuko taip pat turi būti serijinis nr. nesvarbu iš kur jis pirktas.
Papildyta:
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 27, 09:22)
Tik va idomu yra dar kas, pačioj dėžėj prie siurbliuko yra tuščias pusapvalis skyrelis ... ar ten tik tam, kad šepetukus nepažeisti, ar ko nors trūksta  g.gif

Viskas ok, ten nieko neturi būti. Kai įdedat siurbliuką į dėžę, toj vietoj turi būti šoninis šepetėlis smile.gif
user posted image
Čia 560 komplektacija
Nežinau ar matos. Dar turi būti ant robotuko pilvo tokia ištraukiama plėvelė. Kai ją ištraukiat, robotukas sudainuoja trumpą dainelę, ir jis tada padedamas kraut 16 val ( pirminis pakrovimas). Jeigu pas ką tos juostelės nėr žinokit,kad robotukas jau buvo išbandytas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 27 sausio 2009 - 10:45
QUOTE(spiglys @ 2009 01 27, 10:57)
user posted image
Čia 560 komplektacija
Nežinau ar matos. Dar turi būti ant  robotuko pilvo tokia ištraukiama plėvelė. Kai ją ištraukiat, robotukas sudainuoja trumpą dainelę, ir jis tada padedamas kraut 16 val ( pirminis pakrovimas). Jeigu pas ką tos juostelės nėr žinokit,kad  robotukas jau buvo išbandytas.

Taip pat ir atrodo robotukas mano ... lygiai tokia pat pakuotė, o ten kur buvo tuščias pusapvalis skyrius - tai šitam pvz matau yra putų polisterolis uždėtas, matyt pas mane iškritęs buvo.

Nu ką ... išbandžiau jau. Galiu pasakyti tik viena - reklamos auka biggrin.gif Jei bučiau pabandžiusi kaip pavyzdį - tikrai nepirkčiau schmoll.gif

Sutinku - jis pats sau eina, tvarkosi ir t.t. Bet tiek laiko, kiek jis burzgia po viena kambarį - aš jau senu seniausiai bučiau išsiurbliojusi visa butą, su geru siurblių, kuris išvalo ir orą visur, ne tik grindis. Valo šiaip sau ... kai prasidės pats pikas šunų šėrimosi, tai tikrai nesusitvarkys jis. Nes šiuo metu šunis nesišerią daug, o po valymo kilimas ir liko plaukuotas, tiesa mažiau nei buvo. Grindis parketinės valo normaliai, bet su kilimais tvarkosi sunkiai. Pas mane tik du nedideli yra, daugiau dėl grožio, tai man su paprasta šluota pašluojus juos gaunasi išvalyti geriau ir žyyyyymiai greičiau.

Plius yra toks dar nepatogumas: sako jis eina pats sau, sutaupai laiko ir pan. Ne velnio schmoll.gif tam kad jis galėtu visus kampus išvalyti ir prie jų prieiti aš juos prieš tai turiu atlaisvinti, o po siurbimo viska padėti į vietas. Pvz vaikų kambaryje yra žaislų, kurie sudėti ant grindų, ne stalčiuose, tai va juos turiu pakelti kur. Koridoriuje batus patraukti, virtuvėje kėdės pakelti ... Tai kitaip tariant tą laiką, kurį aš sugaišau viska betraukdama - bučiau išleidusi siurbdama.

Gal tai yra geras dalykas dideliam plotui. Jeigu turėčiau namą, tai visai gerai tiktu 1 a., jei jis kokių 100 kv/m ... va lai sau laksto ir tvarkosi niekam netrukdydamas. Nes tokia kvadratūrą kiekviena diena su paprastu siurblių nelabai ir turėsi laiko įveikti.

Kadangi jau turiu tą robotuką - tai yra kaip yra. Bet tokių didelių pinigų jis tikrai nevertas. Ypač atsižvelgiant į jo ilgaamžiškumą ... "pareis" akumuliatorius - ir basta karapuzikai.

Tokie va pastebėjimai iš mano varpinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 28, 00:19)
Plius yra toks dar nepatogumas: sako jis eina pats sau, sutaupai laiko ir pan. Ne velnio  tam kad jis galėtu visus kampus išvalyti ir prie jų prieiti aš juos prieš tai turiu atlaisvinti, o po siurbimo viska padėti į vietas. Pvz vaikų kambaryje yra žaislų, kurie sudėti ant grindų, ne stalčiuose, tai va juos turiu pakelti kur. Koridoriuje batus patraukti, virtuvėje kėdės pakelti ... Tai kitaip tariant tą laiką, kurį aš sugaišau viska betraukdama - bučiau išleidusi siurbdama.

Kad nebūtų atsakymas tik iš pardavėjos varpinės pacituosiu Jolyte smile.gif

QUOTE(Jolyte @ 2009 01 26, 18:02)
nu as nesutikciau, aisku, ka galiu, ta pakeliu, talpos uztenka jei siubliuoji kasdien, o tai nera labai sunku, ypac kai jis ta daro be manes:). Aisku, jei apsisukti ir zmogui ner kur, tada jau logiska, kad nieko gero

Matyt per daug tikėjotės iš roboto g.gif O kaip Jūs siurbiat su yprastu siurbliu? Negi nieko neatitraukiat, nieko nepakeliat ? Robotas netinkamas generaliniam tvarkymui.Jis skirtas yprastiniam kasdieniniam valymui.
Dėl tvarkymosi greitumo. Indus išplaut, ir išskalbt mes pačios galim greičiau nei indaplovė ar skalbyklė.Taip ir su robotu lygiai tas pats. Čia jau nesiginčysiu, nes šiuo atveju kiekvienas turi savo nuomonę. Mano tėvukas net turėdamas skalbyklę, prisimerkia pilną bliudą kojinių ir trina valandą. Niekaip mes jo negalim perkalbėt smile.gif
Dėl kilimų tai nenorėkit stebūklo, kad iškart išvalytų visus gyvūnų plaukus. Seniau auginom toiterjerus. Kartą per kokius 3 mėn pati eidavau keliais su šlapiu šepečiu ir valydavau kilimą nors prieš tai lyg ir išsiurbtas buvo.
Dėl burzgimo su Jumis sutinku. Ir mane kartais nervuoja. Manau, kad robotas buvo sukurtas tam, kad valytų namus tada kai mūsų nėra. Neveltui ir programuojamas laikas yra.
Ką galiu pasakyt. Stebūklų nebūna, bet , kad normaliai robotas siurbtų jam reikia paruošt kambarius. Pakelt, pastumt nereikalingus daiktus, batus ir t.t Jam reikia 8 cm aukčio ir 34 cm pločio tarpų , kad galėtų savarankiškai kažkur įlyst.
Gaila kad pirkot be prezentacijos sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 28 sausio 2009 - 01:08
QUOTE(spiglys @ 2009 01 28, 00:57)
Kad nebūtų atsakymas tik iš pardavėjos varpinės pacituosiu  Jolyte smile.gif
Matyt per daug tikėjotės iš roboto g.gif  O kaip Jūs siurbiat su yprastu siurbliu? Negi nieko neatitraukiat, nieko nepakeliat ? Robotas netinkamas generaliniam tvarkymui. Jis skirtas yprastiniam kasdieniniam valymui.
Dėl tvarkymosi greitumo. Indus išplaut, ir išskalbt mes pačios galim greičiau nei indaplovė ar skalbyklė.Taip ir su robotu lygiai tas pats. Čia jau nesiginčysiu, nes šiuo atveju kiekvienas turi savo nuomonę. Mano tėvukas net turėdamas skalbyklę, prisimerkia pilną bliudą kojinių ir trina valandą. Niekaip mes jo negalim perkalbėt smile.gif
Dėl burzgimo su Jumis sutinku. Ir mane kartais nervuoja. Manau, kad robotas buvo sukurtas tam, kad valytų namus tada kai  mūsų nėra. Neveltui ir programuojamas laikas yra.
Ką galiu pasakyt.Gaila kad pirkot be prezentacijos sad.gif

Aš nieko daug ir nesitikėjau. O su paprastu siurbliu viska atitraukiu ... Ir dėl greitumo: apie skalbimo mašinos naudą abejonių jokių nekila ... indaplovė dar pakolkas yra ne toks reikšmingas dalykas ...

Nu kad robotukas tiks generaliniam tvarkymui ir negalvojau, bet maniau kad paprastai kilimus valys švariau.

Sakau, jis idealiai tinka kasdieniam valymui dideliame plote 4u.gif ir neturint šunų ...

Tikiuos, kad iki to laiko, kai aš turėsiu tą plotą - jis neužsilenks biggrin.gif

Bet tokių pinigų jis nevertas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svetliačok: 28 sausio 2009 - 01:30
QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 28, 02:19)
kai prasidės pats pikas šunų šėrimosi, tai tikrai nesusitvarkys jis. Nes šiuo metu šunis nesišerią daug, o po valymo kilimas ir liko plaukuotas, tiesa mažiau nei buvo. Grindis parketinės valo normaliai, bet su kilimais tvarkosi sunkiai. Pas mane tik du nedideli yra, daugiau dėl grožio, tai man su paprasta šluota pašluojus juos gaunasi išvalyti geriau ir žyyyyymiai greičiau.

Plius yra toks dar nepatogumas: sako jis eina pats sau, sutaupai laiko ir pan. Ne velnio  schmoll.gif tam kad jis galėtu visus kampus išvalyti ir prie jų prieiti aš juos prieš tai turiu atlaisvinti, o po siurbimo viska padėti į vietas. Pvz vaikų kambaryje yra žaislų, kurie sudėti ant grindų, ne stalčiuose, tai va juos turiu pakelti kur. Koridoriuje batus patraukti, virtuvėje kėdės pakelti ... Tai kitaip tariant tą laiką, kurį aš sugaišau viska betraukdama - bučiau išleidusi siurbdama.

Labas rytas 4u.gif Atėjus į darbą pirmiausia puolu tikrinti ką naujo atradote smile.gif
Gaila Svetliačok, kad nusivylei. Bet tai, ką tu mini kaip trūkumus, aš vis tiek matau kaip privalumą smile.gif Bent jau aš kasdien generalinio tvarkymo nedarau – nei kiekvieno kampelio, nei kilimų (kai turėjau) kasdien negramdydavau. Normaliai valau savaitgaliais, tada viską pakilnoju, visus kampus išvalau. Tam, aišku, naudoju paprastą siurblį ir po to grindis plaunu.
Aš bandžiau robotą pasiskolinusi iš draugų kaip tik kai šuo šėrėsi. Man ta savaitė buvo rojus biggrin.gif Nes mano grafikas toks – pareini po darbo, arba dar ir po sporto, visos grindys nuklotos šuns plaukų sluoksniu. Tada įjungdavau robotuką, pasiimdavau šunį ir vesdavau į lauką. Kol mes vaikščiodavom, robotas apsitvarkydavo. Grįžus bereikdavo surinkti didžiuosius pūkus, kuriuos 560-tas paliko ir galėdavau gaminti vakarienę. Palyginimui – be roboto: pareini, siurbliuoji kambarius kokį pusvalandį tada eini su šuniu, tik po to daraisi valgyti, skrandis jau prie nugaros prilipęs smile.gif
O vieną vakarą draugai turėjo atvažiuoti į svečius. Tada papildomai paleidau robotą kol ruošiau užkandžius, nes šuns kailio po poros valandų po valymo vėl būna pilna visur.
Tai tokie mano įspūdžiai. Bet jei yra besitvarkančių nuodugniai kasdien, žinoma robotas nepadės rolleyes.gif
Atsakyti