QUOTE(Svetliačok @ 2009 01 28, 00:19)
Plius yra toks dar nepatogumas: sako jis eina pats sau, sutaupai laiko ir pan. Ne velnio tam kad jis galėtu visus kampus išvalyti ir prie jų prieiti aš juos prieš tai turiu atlaisvinti, o po siurbimo viska padėti į vietas. Pvz vaikų kambaryje yra žaislų, kurie sudėti ant grindų, ne stalčiuose, tai va juos turiu pakelti kur. Koridoriuje batus patraukti, virtuvėje kėdės pakelti ... Tai kitaip tariant tą laiką, kurį aš sugaišau viska betraukdama - bučiau išleidusi siurbdama.
Kad nebūtų atsakymas tik iš pardavėjos varpinės pacituosiu Jolyte
QUOTE(Jolyte @ 2009 01 26, 18:02)
nu as nesutikciau, aisku, ka galiu, ta pakeliu, talpos uztenka jei siubliuoji kasdien, o tai nera labai sunku, ypac kai jis ta daro be manes:). Aisku, jei apsisukti ir zmogui ner kur, tada jau logiska, kad nieko gero
Matyt per daug tikėjotės iš roboto

O kaip Jūs siurbiat su yprastu siurbliu? Negi nieko neatitraukiat, nieko nepakeliat ? Robotas netinkamas generaliniam tvarkymui.Jis skirtas yprastiniam kasdieniniam valymui.
Dėl tvarkymosi greitumo. Indus išplaut, ir išskalbt mes pačios galim greičiau nei indaplovė ar skalbyklė.Taip ir su robotu lygiai tas pats. Čia jau nesiginčysiu, nes šiuo atveju kiekvienas turi savo nuomonę. Mano tėvukas net turėdamas skalbyklę, prisimerkia pilną bliudą kojinių ir trina valandą. Niekaip mes jo negalim perkalbėt

Dėl kilimų tai nenorėkit stebūklo, kad iškart išvalytų visus gyvūnų plaukus. Seniau auginom toiterjerus. Kartą per kokius 3 mėn pati eidavau keliais su šlapiu šepečiu ir valydavau kilimą nors prieš tai lyg ir išsiurbtas buvo.
Dėl burzgimo su Jumis sutinku. Ir mane kartais nervuoja. Manau, kad robotas buvo sukurtas tam, kad valytų namus tada kai mūsų nėra. Neveltui ir programuojamas laikas yra.
Ką galiu pasakyt. Stebūklų nebūna, bet , kad normaliai robotas siurbtų jam reikia paruošt kambarius. Pakelt, pastumt nereikalingus daiktus, batus ir t.t Jam reikia 8 cm aukčio ir 34 cm pločio tarpų , kad galėtų savarankiškai kažkur įlyst.
Gaila kad pirkot be prezentacijos