QUOTE(maiiia @ 2009 09 07, 12:29)
Baltiems rūbams naudoju Vanish White skystį - arba dapilu skalbiant, arba palieku užmirkytą drabužį valandai prieš skalbdama.
Nesiskundžiu))
Nesiskundžiu))
As irgi naudoju Vanish White skysti,uzpilu ant demes,palaukiu,patrynu ir skalbdama ipilu i skalbykle.

Sveikos
As apie amway skalbimo miltelius girdejau is vienos konsultantes kad ju veiksmingumas daug geresnis jei pries naudojima juos perpilsite verdanciu vandeniu ir po to tiesiai i bugna pilt. As taip dariau - nu lyg geresnis efektas. O apie tai jog su LOC kartu naudot - va neesu girdejus. Butinai reiks pamegint

QUOTE(varsa @ 2010 05 21, 23:39)
LOC padeda pasalinti demes, be to minkstina vandeni.
Man LOC nepasiteisino. Dbr naudoju ūkišką muilą su tulžim
QUOTE(jurda @ 2010 05 22, 15:40)
Man LOC nepasiteisino. Dbr naudoju ūkišką muilą su tulžim

QUOTE(agurčikas @ 2009 12 29, 12:25)
Niekas nepasiteisino. Visi vaiko rūbeliai kleckuoti nuo įvairių maisto tyrelių ir pan. ir prewash, ir baliklis naudojamas - nieko. Kokius įdedu skalbti, tokius ir ištraukiu. Labai nusivyliau.
pabandyk wanish purškiamą

buvo superinis wanish tas dvifazis, bet jis dingo iš prekybos

o amway nepasiteisino man tas baliklis

gal kas bandėte su Ringuva skalbti?

koks efektas?
QUOTE(lili* @ 2009 12 31, 00:05)
Kartą draugės rekomendacijų paklausiau ir nusipirkau paprastutį Balis (milteliai ar tai 1,5lt ar 2,5lt kainuoja) Tokio efekto nesitikėjau

Naudoju skysta "Balis", kaina 2,79 Lt. Labai pasiteisino, visas žolės, tyrelių ir tt dėmes pašalina

QUOTE(Bertute @ 2010 05 24, 08:47)
Naudoju skysta "Balis", kaina 2,79 Lt. Labai pasiteisino, visas žolės, tyrelių ir tt dėmes pašalina
.

tas neblogas, bandžiau irgi, ale kad supakuotas bais mažais kiekiais

sakykit, o ką naudojat kai būna rūbai, patalynė kažkoks spalvotas ir su baltu, kad tas baltas liktų baltas?

QUOTE(Bertute @ 2010 05 24, 08:47)
.

radau tik milteliais "Balis".