prasau patarimo, kaip issimti is balto rubo ukisko muilo deme ?
QUOTE(pempe1 @ 2010 06 13, 15:00)
prasau patarimo, kaip issimti is balto rubo ukisko muilo deme ?
oho, tai mirkymo programą uždėt ir karštai pasalbt.
arba užmerkt karštu vandeniu, jis turi ištirpti, neturėtų dėmės palikt

o man mažius baltus patalynės kraštus su juodu markeriu "padailino"

kaip išvalyti?

QUOTE(belle femme @ 2010 07 10, 10:34)
kaip išvalyti?

kaip išvalyti?

sunkus reikalas - buvau markeriu ar tai flomasteriu trikotažinius marškinėlius išsitępus, tai sunkiai, bet su vienu balikliu išvaliau
QUOTE(corolla @ 2010 07 10, 12:14)
sunkus reikalas - buvau markeriu ar tai flomasteriu trikotažinius marškinėlius išsitępus, tai sunkiai, bet su vienu balikliu išvaliau
katruo?

QUOTE(Dulcinea @ 2010 07 10, 10:34)
man mažius baltus patalynės kraštus su juodu markeriu "padailino" 
kaip išvalyti?

kaip išvalyti?
Tušinukų dėmės ( beveik visų firmų-fabrikų) išsiima spiritu. Gal dalį markerio dažų nuimtų, o paskui kokiais balikliais bandytumėt?
sakykite, kuo išplauti nuo saulės kremo geltonas dėmės?
mažiaus visi vasariniai beveik balti - maikutės, marškiniai.... ir va jau su kuo kiek bandžiau niekas neišima
mažiaus visi vasariniai beveik balti - maikutės, marškiniai.... ir va jau su kuo kiek bandžiau niekas neišima

QUOTE(Dulcinea @ 2010 07 10, 10:34)
kaip išvalyti?

kaip išvalyti?

man markeriu buvo liemene sviesia ispaise,tai su vaitspiritu iskart iseme visas demes

QUOTE(Thea! @ 2010 08 30, 15:46)
man markeriu buvo liemene sviesia ispaise,tai su vaitspiritu iskart iseme visas demes 

as pirkau is assorti.lt ar tai ugio.lt APATINIO TRIKOTAZO IR NERINUKU BALINTOJA. Kainuoja apie 10Lt. Super dalyjas
Gal kas žinot, kiek reikia pilti į skalbimo mašiną Amway SA8 all fabric bleach? Nusipirkau, dabar ieškau aprašymo, nelabai sekasi
. Ir į kurį skyrelį - skalbimo miltelių ar i minkštiklių
?
Ačiū

Ačiū

man geriausia balinimo priemone yra

išbalina visus apatinius, baltus rankšluosčius,linines paklodes ir kt.svarbiausia,kad audinių sudėtis būtų 100% medvilnė ar linas,ar bent jau didesnis procentas.jeigu pamaišyta su sintetika(gumelės ar siūlės),tai baltumo kokybė gali būti prastesnė,kadangi sintetika taip nenubals kaip natūralus pluoštas.
pilu baliklį kartu su skalbimo milteliais ir pastatau 95 temperatūrą.skalbiniai tikrai balti

išbalina visus apatinius, baltus rankšluosčius,linines paklodes ir kt.svarbiausia,kad audinių sudėtis būtų 100% medvilnė ar linas,ar bent jau didesnis procentas.jeigu pamaišyta su sintetika(gumelės ar siūlės),tai baltumo kokybė gali būti prastesnė,kadangi sintetika taip nenubals kaip natūralus pluoštas.
pilu baliklį kartu su skalbimo milteliais ir pastatau 95 temperatūrą.skalbiniai tikrai balti

Labiausiai tai patinka tokie maišeliai metami į mašiną, būna baltiems ir spalvotiems tai tikrai gerai išbalina