Įkraunama...
Įkraunama...

Kad rūbai būtų balti

išskalbiau vaiko sportinę aprangą 30 laipsnių temperatūroje. Parašyta, kad galima 25, bet pas mane tokios nėra mašinoj...nu blyn. o audinys tai tokia visiška sintetika raudonais/baltais kvadratais doh.gif ir balti kvadratai paružavavo:( kaip išgelbėt?? vaikas ryt pamatys - mirsiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 21 lapkričio 2010 - 21:45
as tai siam reikalui sekmingai naudoju kompanijos Amway produktus. Pirmiausia demes isvalau demiu isemeju Pre-Wash, o skalbiant ipilu baliklio SA8 ir visi mano, ir mano mergytes drabuzeliai vel buna balti smile.gif
dar norejau pasakyti, kad atradau gera parduotuve siems produktams: www.pigumelis.eu
kainos zymiai geresnes nei anskciau pirkdavau is Amway "agentu", o prekes pristate per 2 dienas.
p.s. cia ne reklama, o tik geras zodis uz gera ir malonu aptarnavima mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
quote]dar norejau pasakyti, kad atradau gera parduotuve siems produktams: www.pigumelis.eu
kainos zymiai geresnes nei anskciau pirkdavau is Amway "agentu", o prekes pristate per 2 dienas.
[/quote]
O kam jus is tu agentu perkat,galit pati prisiregistruoti ,ir prekes pristatis i namus per 2 dienas, amway, ir dar nuo uzsakymo sumos atgaunat atgal i saskaita 25%,bus dar pigiau.pati sau inernetineje parduotuveje nusipirksi ko reik,be to yra pirmiems uzsakymams pigesni paketai.jei reik pagalbos prisiregistruoti ,rasykit ,padesiu.
Atsakyti
Perskaičiau visą temą ir pasidalinsiu , ką man sakė pardavėja. Apatiniame trikotaže yra elastano, kuris nuo baliklių pilkėja. Taip, kad rekomendavo skalbti su skalbikliais, skirtais spalvotiems audiniams.
Atsakyti
pries plovima skalbinius reik pamirkyt sodos tirpale per nakti, jis balina, skalbiniai svytes svieziai ir naujai!
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2010 12 19, 03:58)
pries plovima skalbinius reik pamirkyt sodos tirpale per nakti, jis balina, skalbiniai svytes svieziai ir naujai!

o kiek tos sodos deti litre?na kokia koncentracija? blush2.gif
Atsakyti
as mielosios pradedu prieiti prie tokios isvados, kad ce kaltas musu vanduo g.gif kaip beskalbtum, ka bedarytum, bet tokio grazaus baltumo vistiek nesigauna isgauti. o vanduo pas mumi tikrai labai nekoks.... blush2.gif tai kur tie balti skalbiniai liks baltais verysad.gif
Atsakyti
merginos, reikia pagalbos!!
Mezgiau baltas kelnytes ir liko kai kur zymiu ant siulu nuo virbalu - gal zinote, kaip isplauti tuos patamsejusius siuliukus???? smile.gif (siulai - 100% kasmyro vilna)

Atsakyti
QUOTE(evelinukass @ 2010 12 26, 19:01)
as mielosios pradedu prieiti prie tokios isvados, kad ce kaltas musu vanduo g.gif  kaip beskalbtum, ka bedarytum, bet tokio grazaus baltumo vistiek nesigauna isgauti. o vanduo pas mumi tikrai labai nekoks.... blush2.gif  tai kur tie balti skalbiniai liks baltais  verysad.gif

pritariu visiskai, as net nebesvajoju apie baltus drabuzius, viskas del to musu ,,gelezinio,, vandens doh.gif skalbk neskalbus su paciom stebuklingiausiom priemonem frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Borderline @ 2010 12 19, 02:58)

sodos tirpalas - matyt iš akies reiktų kažkiek tos sodos įpilti į 1L vandens. manau nieko nenutiks jei per daug g.gif įpiltume. reiktų pabandyt - idėja gera, o rezultato palauksim cool.gif
Atsakyti
Sveikos, čia buvo kalbėta kaip balinti baltus nėriniuotus apatinius, aš atradau, kad gerai atbalina druska užuolaidom skalbti. Pabandykit, gal ir Jums tiks thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif gal patartumet, kaip is baltu sortu zoles demes isimti? ax.gif
Atsakyti