Įkraunama...
Įkraunama...

Kad rūbai būtų balti

QUOTE(Sirana @ 2012 05 09, 20:47)
Kaip vadinasi? smile.gif

Neprisimenu. Baltas platikinis butelis mazdaug 1 ltr talpos. Manau jie visi panasiai veikia. Demes isima puikiai.
Atsakyti
Aš žinau ir žinau iš kur gauti
Atsakyti
QUOTE(genuteaudrius @ 2012 05 13, 08:55)
Aš žinau ir žinau iš kur gauti

tai gal pasidalintumėte 4u.gif
Atsakyti
Dėl prakaito dėmių esu skaičiusi, kad padeda tokie mišiniai. Pirmas variantas: viena dalis geriamosios sodos + viena dalis vandenilio peroksido + viena dalis vandens: įtrinti tokį mišinuką į dėmę, palaikyti bent 30min, patrinti dantų šepetėlių ar šiaip koku šeriuotu šepečiu ir išskalauti drungnu/šaltu vandeniu. Šitas suveikia dažniausiai tik su šviežiomis dėmėmis.
Ir dar vienas, bet labai smirdantis būdas: viena dalis baliklio (veikiančio deguonies pagrindu, o ne chloro!) + viena dalis amoniako biggrin.gif Irgi įtrinti bent 30min ir praskalauti. Deja neteko išbandyti.
Atsakyti
Labas gal esat prisijungus ?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2012 04 27, 14:34)
O kuo atplaunat pažastis marškinių nuo prakaito?

Man tai padeda LOC. Aš užlašinu po lašiuką, jei netingiu, tai dar sudrėkinus patrinu maikutes.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 07 23, 23:02)
Man tai padeda LOC. Aš užlašinu po lašiuką, jei netingiu, tai dar sudrėkinus patrinu maikutes.

Užlašinat po lašiuką ir paliekat kuriam laikui ar skalbiat tokius įmirkytus?
Ačiū Jums, o kas tas LOC ir kur jį perkat?
Atsakyti
balti rubai, ranksl. ir kt man kazkaip uzsiskalbdavo- ne pilki, bet nespindi baltuma kaip pvz, viesbuciu ranksluosciai, nors ten juos skalbia ir skalbia; tai va- viena diena ipyliau druskos, ir ka jus manot- net virtuviniai, kurie buvo su neatskalbiamom demem susvytejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2012 08 06, 16:24)
balti rubai, ranksl. ir kt man kazkaip uzsiskalbdavo- ne pilki, bet nespindi baltuma kaip pvz, viesbuciu ranksluosciai, nors ten juos skalbia ir skalbia; tai va- viena diena ipyliau druskos, ir ka jus manot- net virtuviniai, kurie buvo su neatskalbiamom demem susvytejo thumbup.gif

Paprastos valgomos druskos? Koki kieki?
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2012 07 26, 12:14)
Užlašinat po lašiuką ir paliekat kuriam laikui ar skalbiat tokius įmirkytus?
Ačiū Jums, o kas tas LOC ir kur jį perkat?

cia Amway produktas (yra tema atskra). Platinama per agentus.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2012 08 06, 17:26)
Paprastos valgomos druskos? Koki kieki?

Paprastos valgomos stambios druskos tiesiog iberiau i skalbianke, gal sauja 4u.gif o ideja kilo, kai pamaciau drauges balta maudoma kostiumeli (nes pati nusipirkau ir pagalvojau, kad nekoks pasirinkimas, nes greit pageltonuos)- ji pasake, kad papilkejo, ypac pabuvus baseinuose, o prie juros jis pabalo... Tada sumeciau, kad stambi druska parduotuvese, jau pries kelerius metus laikoma prie buities prekiu, turbut, nebereikalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2012 08 07, 12:40)
Paprastos valgomos stambios druskos tiesiog iberiau i skalbianke, gal sauja 4u.gif o ideja kilo, kai pamaciau drauges balta maudoma kostiumeli (nes pati nusipirkau ir pagalvojau, kad nekoks pasirinkimas, nes greit pageltonuos)- ji pasake, kad papilkejo, ypac pabuvus baseinuose, o prie juros jis pabalo...  Tada sumeciau, kad stambi druska parduotuvese, jau pries kelerius metus laikoma prie buities prekiu, turbut, nebereikalo biggrin.gif

Aciu uz issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti