Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 01 02, 19:18)
o nuo estakados neslydai? kaip ant jos elgeisi?

zinok kai atleidau rankini tai masina vietoj sustojo, galvoju nu blyn jei nuriedesiu blink.gif bet gaza ispaudziau ir uzvaziavau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 01 02, 19:13)
linijos apvalytos kad matytum kur vaziuot  ax.gif  nebijok viskas bus gerai  mirksiukas.gif  neskubek tik aiksteleje  4u.gif  o kelinta syki laikysi?

stenksiuos stenksiuos.. laikysiu antra kart blush2.gif

o gal kam (Kaune) teko vaziuot nuo Kalnieciu iki Regitros, su kokiu mikriuku ar kuo, neturesiu kas mane ryt nuves cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varvekliukea: 02 sausio 2008 - 19:42
as su rankiniu nesu vaziavus, tai idomu kaip man bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2008 01 02, 19:42)
stenksiuos stenksiuos.. laikysiu antra kart blush2.gif

o gal kam (Kaune) teko vaziuot nuo Kalnieciu iki Regitros, su kokiu mikriuku ar kuo, neturesiu kas mane ryt nuves  cry.gif  cry.gif  cry.gif

su 44 mikriuku mirksiukas.gif

QUOTE(insi @ 2008 01 02, 19:43)
as su rankiniu nesu vaziavus, tai idomu kaip man bus g.gif

mane tai tik taip ir mokino su rankiniu blush2.gif bus gerai tik neskubek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 01 02, 19:44)
su 44 mikriuku  mirksiukas.gif

o kurioj stotelej kalnieciuose man jo laukt ir kur konkreciai reiks islipt kad nepraziopsot? gyvenu ne Kaune, tai bijau, kad nerasiu verysad.gif

daznai ir kiek laiko mazdaug jis vaziuoja?
Atsakyti
Su darbiniu lengviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2008 01 02, 20:06)
o kurioj stotelej kalnieciuose man jo laukt ir kur konkreciai reiks islipt kad nepraziopsot? gyvenu ne Kaune, tai bijau, kad nerasiu  verysad.gif

daznai ir kiek laiko mazdaug jis vaziuoja?

svavanoriu pr. priesais sava, pries picerija cili mirksiukas.gif vaziuoja tai net nezinau retokai sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 01 02, 20:15)
svavanoriu pr. priesais sava, pries picerija cili  mirksiukas.gif  vaziuoja tai net nezinau retokai sakyciau  g.gif

o kurioj vietoj islipt reik?
vat kad nerandu to mikriuko grafiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2008 01 02, 20:20)
o kurioj vietoj islipt reik?
vat kad nerandu to mikriuko grafiko  g.gif

jis prie pat regitros priveza. tu pasakyk vairuotojui kad tau reik i regitra tai jis pasakys kur lipt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(infrared @ 2008 01 02, 18:02)
sveikos visos  4u.gif  norejau padekoti visoms uz pasisakymus, daug skaiciau ir i galva dejausi  biggrin.gif  siandien islaikiau ir as  bigsmile.gif  sekmes visoms besiruosiancioms  mirksiukas.gif

Šaunuolė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2008 01 02, 21:16)
Šaunuolė. thumbup.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvekliukea @ 2008 01 02, 20:42)
o gal kam (Kaune) teko vaziuot nuo Kalnieciu iki Regitros, su kokiu mikriuku ar kuo, neturesiu kas mane ryt nuves   cry.gif  cry.gif  cry.gif

Gali ir su 11 troleibusu nulėkti. mirksiukas.gif Inete yra grafikas, važiuoja gerą pusvalandį, išlipti reikia pačioje paskutinėje stotelėje, tada visai nedaug paeiti į priekį, Regitra matysis po dešine puse.SĖKMĖS. 4u.gif

Dar 7tas troleibusas važiuoja. :ax:Va- tvarkaraštis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 02 sausio 2008 - 21:27