Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(insi @ 2008 01 03, 17:39)
teorija tai pigiau grybo, gi sesias klaidas galim padaryt, o mokykliniam tik dvi ax.gif

Pas mus mokykliniam nė vienos klaidos negalima padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 01 03, 23:29)
Na svarbu, kad per šnekas nepamirštum kaip važiuoti.  mirksiukas.gif O šiaip pabandyk įkalti raminamųjų, tik aišku, normalią dozę, kad smegenys neatbuktų. Man vaistinėje pasiūlė tokių homeopatinių, tai sučiulpiau tris kartus po vieną dieną prieš egzaminą ir dar vieną jau ryte prieš egzaminą. Nežinau, gal ir padėjo šiek tiek, nes lyginant su pirmu laikymu, ramesnė buvau. ax.gif

O koks raminamuju pavadinimas? As tikrai pirksiu.
Atsakyti
aš dar prieš pirmą kartą 'sedatif pc' užsipirkau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 01 04, 15:48)
O koks  raminamuju pavadinimas? As tikrai pirksiu.

Sedatif PC
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 01 04, 16:59)
aš dar prieš pirmą kartą 'sedatif pc' užsipirkau unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
jo, aš tokį patį gėriau ir gersiu bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 01 03, 21:10)
Ką kurį? Egzaminuotoją ar klausimą?  lotuliukas.gif
O dėl plepėjimo, reikia nebijoti pakalbinti egzaminuotoją, nes aš pati kalbą užvedžiau. Jei nebus linkęs kalbėti, nekalbės, bet aš jau nuo pat pirmos akimirkos pradėjau juokauti, nes nebūčiau galėjusi kitaip įtampos sumažinti, būtų šakės buvę.  doh.gif Kadangi egzaminuotojas leidosi į kalbas, tai aš tuo ir naudojausi.  mirksiukas.gif

Man tai dar dabar neišeina vairuojant kalbėtis ax.gif tada nesusikoncentruoju, bandau galvoti apie du dalykus - vairavimą ir tai apie ką kalba eina - ir tuomet prasideda "grybai" biggrin.gif o per egzaminą net kalbos nebuvo apie šnekučiavimąsi ax.gif o ir egzaminuotojas labai jau rimtas papuolė, tik kai grįžom į Regitrą prašneko bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi nelabai galiu kalbeti vairuodama blush2.gif nu truputi tik, nes kitaip pradedu nesamones daryt doh.gif drinks_cheers.gif
bet va kaip kitas zmogus sneka man patika ax.gif sedziu klausau, o pati susikoncentruoju i vaziavima rolleyes.gif
Atsakyti
nu plem doh.gif neišlaikiau šiandien - neprisiparkavau atbulai blush2.gif bet ir vėl gavau labai fainą vyruką, kuris man paaiškino ką dariau netaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 05, 09:55)
nu plem doh.gif neišlaikiau šiandien - neprisiparkavau atbulai blush2.gif bet ir vėl gavau labai fainą vyruką, kuris man paaiškino ką dariau netaip rolleyes.gif

console.gif console.gif kita karta tikrai pasiseks mirksiukas.gif
jau uzsirasei sekanciam kartui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infrared: 05 sausio 2008 - 12:36
QUOTE(insi @ 2008 01 05, 09:55)

Nieko, kitą kartą bus geriau. Tik pasipraktikuoti dar šiek tiek reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis visom,turiu tokį klausimėlį-kur Vilniuje galima pasimokyti vairuoti aikštelėje,kur būtų kuoliukai ir visa kita.Žiūriu mano instruktorius ruošiasi vežti į regitros aikštelę tik paskutinį važiavimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 05, 10:55)

console.gif kelintas kartelis buvo? Nenusimink 4u.gif kaune laikei?kaip egzaminuotojas atrode, gal toks aukstas? blush2.gif
Atsakyti