Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(opium @ 2008 01 08, 09:45)
aš ir darbo dienom pasimokyt nulėkdavau, įleisdavo.

Kur ta aikstele Sauleteky rast? Sekmadieni visa Sauleteki su dukra ismalem ir nieko neradom... verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 01 07, 18:34)
g.gif o man rodos dar teorijos dėstytuvas minėjo, kad regitroj visi ratai varomieji

Tai jau tikrai ne...
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 01 07, 20:18)
Matyt teks retkarciais lotuliukas.gif Bjaurus tas marsrutas,pats bjauriausias ko gero  schmoll.gif

Oi važiuoju aš juo kas rytą. doh.gif Gerai, kad dar pirmoje stotelėje įlipu, tai nors atsisėdu, nes vėliau tai ojėj, o dar dėl tokio maršruto mėto į visas puses... blink.gif Beje, jie kažkodėl prieš šventes labai gedo, teko kelis kartus iškišus liežuvį ir prakaitui žliaugiant lėkti į darbą. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai jie visi ten genda,o ypac tie maziukai...kas labai negerai ne tik keleiviams,bet ir vairuotojams verysad.gif
Atsakyti
Labutis visoms likimo draugėms 4u.gif
11d. egzamina laikysiu trecia karta doh.gif , tikuosi jis nemeluos... Abu kartus nepasiseke aiksteleje. Jaudulys padare savo, nes siaip i T raide su instruktorium uzsimerkus galedavau ivaziuoti...
Noreciau paprašyti, gal kas turite nuskanavusios M zenkla, kad galeciau su vyru mokytis vazineti, egzaminas nepertoliausiai, o kaip tycia nerandu pirkti. Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Autoaibej maciau tu zenkliuku ax.gif
Atsakyti
As esu is Ukmerges, degalinese apziurejau _ nera...
Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2008 01 08, 21:26)
As esu is Ukmerges,  degalinese apziurejau _ nera...

spaudos kioskuose yra. galima aisku ir pasidaryti, maciau mergina vaziuojancia su savo pasidarytu 70 zenklu, tik kad jis uzeme puse jos masinos galinio lango doh.gif manau ji per ta zenkla mazai pati ka mate. blink.gif
Atsakyti
Vilniuj labai daug kas su paciu nusipiestais vazineja,o ismatavimus galima rasti KET knygutej.
Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2008 01 08, 21:26)
As esu is Ukmerges,  degalinese apziurejau _ nera...

Turiu zenkliuka, tiesa, jis truputį mažesnis, negu reikalauja KET, bet matosi ax.gif pati su tokiu važinėjau bigsmile.gif parašyk emailą - atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina3 @ 2008 01 08, 21:59)
Labutis visoms likimo draugėms 4u.gif
11d. egzamina laikysiu trecia karta doh.gif , tikuosi jis nemeluos... Abu kartus nepasiseke aiksteleje. Jaudulys padare savo, nes siaip  i T raide su instruktorium uzsimerkus galedavau ivaziuoti...
Noreciau paprašyti, gal kas turite nuskanavusios M zenkla, kad galeciau su vyru mokytis vazineti, egzaminas nepertoliausiai, o kaip tycia nerandu pirkti. Buciau labai dekinga.

Neseniai M ženkliukus (reikia dviejų) pirkau Statoil degalinėje Laisvės pr. Karoliniškėse.
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 01 09, 10:18)
Neseniai M ženkliukus (reikia dviejų) pirkau Statoil degalinėje Laisvės pr. Karoliniškėse.

Man vyras pirko Senukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dogma @ 2008 01 09, 12:38)
Man vyras pirko Senukuose smile.gif

Yra jų pirkti ir PC autodetalių skuriuje tik reikia atidžiau pasižiūrėti,o taip tikrai bet kurioje degalineje arba auto dedalių parduotuveje yra.
Atsakyti