Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

o aš kai du kartus laikiau jokio jaudulio neparodžiau, nes jo net nebuvo, bet vistiek neišlaikiau blush2.gif taip pat dėl tos mistikos biggrin.gif biggrin.gif
pirmą kart tai nesugebėjau taisyklingai išvažiuot iš T sankryžos, nesuprantu, ką ne taip padariau, jis mane sustabdė sako taip negalima važiuot, o aš atrodo tik į priekį biškiuką pajudėt norėjau poto susukt vairą ir išvažiuot (taip mane mokė) o tik pradėjus man važiuot jis iškart sustabdė ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dogma @ 2008 01 11, 17:20)
Išlaikiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif iš trečio karto. Neturėjo prie ko prisikabinti! Inspektorius labai fainas pasitaikė. Nesijaudinau ir važiavau kaip paprastai.
Dabar galiu pasakyti, kad daug priklauso nuo jaudulio ir nuo inspektoriaus.  smile.gif  smile.gif  smile.gif

Sekmės visoms laikančioms 4u.gif

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolė clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Ar ir dabar šeimynai nesakei, kad eini laikyt?
Išduok paslaptį, kaip susitvarkei su jauduliu, nes man jau keturis kart nepavyko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristina3 @ 2008 01 12, 22:00)
Taip, eiles is tikruju ilgos. O man instruktorius sake, jei labai nori greitai islaikyti egzamina, tai gali net nesiregistravus vaziuoti i regitra, ir ten pasedeti, palaukti, gal kas neatvaziuos laikyti, ir tada leidzia.  Bet tik tiek, kad ten reikia sedeti ir laukti. Nezinau, pati taip nebandziau...

Oi kaip as pavydziu (kaip sakoma baltai pavydziu) toms,  kurios jau turite teises...  4u.gif

Aš bandžiau neprisiregistravusi laikyti: ateini pas registratores ir paklausi, ar yra laisvų vietų ir kai tik atsiranda laisva vietelė, registratorė pakviečia. Tai tinka tiems, kas turi laiko sėdėti ir laukti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 14 sausio 2008 - 16:34
Sveikos gal kuri nors turit Siauliu vairavimo marsrutus? smile.gif
Atsakyti
gal kuri turi nusifotkinus Kauno mašrutus ir gali atsiųst? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marke @ 2008 01 14, 08:42)
O sakykit gal kuri nors baigusi mokykla vazinejo su giminaiciu?Ar tikrai tas "mokytojas" turi butinai turet 5metu staza?Instruktorius kazka lyg ir uzsimine,kad nebaudzia jei yra bent 3metai g.gif Tai kaip cia is tikro?Vyras 4metus turi,nzn ar rizikuot kartu vazinet po miesta,ar nelabai... g.gif

Na aš irgi su šeimos nariu važinėjau, bet buvo 5metai stažo, viskas kaip taisyklėse nurodyta, tai nelabai ir bijojom, nors nei karto nesustabde smile.gif bet šiaip tai gal nerekomenduočiau mirksiukas.gif tiesa, dar kai mokykloje nebuvau nieko išsilaikiusi ir jokio dokumento neturėjau, kad mokausi vairuoti, važiavau už vairo, tėtis šalia sėdėjo, be "m" ženklų ir jokių dokumentų blush2.gif blush2.gif tai teko 200Lt į kišenę duot, nes ėmė ir sustabdė blush2.gif ax.gif čia gal sėkmės reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Z*rena @ 2008 01 14, 17:45)
Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Šaunuolė  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif
Ar ir dabar šeimynai nesakei, kad eini laikyt?
Išduok paslaptį, kaip susitvarkei su jauduliu, nes man jau keturis kart nepavyko  biggrin.gif
Papildyta:
Aš bandžiau neprisiregistravusi laikyti: ateini pas registratores ir paklausi, ar yra laisvų vietų ir kai tik atsiranda laisva vietelė, registratorė pakviečia. Tai tinka tiems, kas turi laiko sėdėti ir laukti.

Ačiukas už sveikinimus tongue.gif
Šykart vyras ir jaunėlis važiavo drauge. O kitiems tik išlaikius pasakiau. Negalėjo patikėti, kad jau viskas. Mama sapnaudama nekalbės "suku į kairę" lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mane labai sustiprino mokyklos instruktorius per papildomą pamoką. Buvo naujas, kurį tik iš matymo mačiusi buvau. O jis užtikrino, kad viskas puiku, gal ir tai suteikė pasitikėjimo, kad galiu, kad važiuoju...
Regitroj važiavau "suiėmusi". Kiekvieną manervą darydama apgalvodavau kaip ir kodėl. Niekur neskubėjau, kad niekas nevyktų kažkaip ar automatiškai. Vien veidrodėliuis kol susireguliavau smile.gif

O kai baigiau egzaminą jaučiu, taip kairės kojos kelis peršti blink.gif Pakeliu džinsus blink.gif o žaizdą per du pirštus į vairo mechanizmą pritryniau doh.gif biggrin.gif Važiuodama ničnieko nejutau lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=dogma,2008 01 15, 09:45]
Šykart vyras ir jaunėlis važiavo drauge. O kitiems tik išlaikius pasakiau. Negalėjo patikėti, kad jau viskas. Mama sapnaudama nekalbės "suku į kairę" lotuliukas.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip smagu islaikyti tongue.gif Sveikinimai 4u:
O as siandien vos neverkiu - rytoj 11.30 antra karta sturmuosiu Regitra, o jauciuosi visiskai nieko nemokanti. Dar blogai, kad instruktorius, nors niekada nepakelia balso, bet beveik visada milimetro tikslumu pasako, ka reikia daryti. As taip prie to taip pripratau, kad jau ir laukiu tu pasakymu. doh.gif Vos ne nepilnavertiskumo kompleksas atsiranda, kai salia sedintis tyli blink.gif

Paniskai bijau rytdienos bijau.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(dogma @ 2008 01 15, 08:45)
Šykart vyras ir jaunėlis važiavo drauge. O kitiems tik išlaikius pasakiau. Negalėjo patikėti, kad jau viskas. Mama sapnaudama nekalbės  "suku į kairę" lotuliukas.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Mane labai sustiprino mokyklos instruktorius per papildomą pamoką. Buvo naujas, kurį tik iš matymo mačiusi buvau. O jis užtikrino, kad viskas puiku, gal ir tai suteikė pasitikėjimo, kad galiu, kad važiuoju...
Regitroj važiavau "suiėmusi". Kiekvieną manervą darydama apgalvodavau kaip ir kodėl. Niekur neskubėjau, kad niekas nevyktų kažkaip ar automatiškai. Vien veidrodėliuis kol susireguliavau smile.gif

O kai baigiau egzaminą jaučiu, taip kairės kojos kelis peršti blink.gif Pakeliu džinsus blink.gif  o žaizdą per du pirštus į vairo mechanizmą pritryniau  doh.gif  biggrin.gif  Važiuodama ničnieko nejutau lotuliukas.gif

Kurioj mokykloj tu mokeisi ir koks tas nustabus instruktorius? Paskaičius tavo nusiraminimo receptą, galvoj vis sukasi jo sudėtinės dalys smile.gif
Aš darau pertraukėlę ir jau susitariau su kitu instruktorium dėl papildomų pamokų. Gal dar reikia su kuo nors batais apsikeist smile.gif , gal tada ir aš galėsiu džiaugtis?

Sraigiausia, baik tu tos rytdienos bijot smile.gif , ji ateis ir praeis, o tu užsukusi čia pasidžiaugti, viskas bus thumbup.gif . Ramaus egziuko laukimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z*rena: 15 sausio 2008 - 13:49
Sraigiausia,susiimk,viskas turi buti gerai! O jei ir nebus-tai juk tik egzaminas,ne pasaulio pabaiga juk.Stiprybes ir sekmes tau rytoj!!! 4u.gif

O AS SIANDIEN ISLAIKIAU!!! ANT BUSIKO!!!! yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif assa.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Negaliu dar patiketi,sakes.O kas svarbiausia,kad kita savaite jau darba turesiu!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 01 15, 14:04)
Sraigiausia,susiimk,viskas turi buti gerai! O jei ir nebus-tai juk tik egzaminas,ne pasaulio pabaiga juk.Stiprybes ir sekmes tau rytoj!!! 4u.gif

O AS SIANDIEN ISLAIKIAU!!! ANT BUSIKO!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Negaliu dar patiketi,sakes.O kas svarbiausia,kad kita savaite jau darba turesiu!!! biggrin.gif

valio, šaunuolė clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(marke @ 2008 01 14, 08:42)
O sakykit gal kuri nors baigusi mokykla vazinejo su giminaiciu?Ar tikrai tas "mokytojas" turi butinai turet 5metu staza?Instruktorius kazka lyg ir uzsimine,kad nebaudzia jei yra bent 3metai g.gif Tai kaip cia is tikro?Vyras 4metus turi,nzn ar rizikuot kartu vazinet po miesta,ar nelabai... g.gif

Aš važinėjau, bet dėl to nesukau galvos, nes mano vyras turi beveik 10 metų stažą. Bet nė karto niekas nestabdė.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2008 01 15, 14:04)
O AS SIANDIEN ISLAIKIAU!!! ANT BUSIKO!!!!  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikinimai!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
denaxa - šaunuolė, nepamiršk nuotykių po to aprašyt mirksiukas.gif
Atsakyti