Gal kas nors esate įsigiję ar girdėjote iš pažįstamų apie ortopedinius įdėklus Step Forward yra ir tokie tinklapiai po visą pasaulį. Šiaip dėviu ortopedinius įdėklus dėl pilnapadystės jau seniai, bet pirmasykį sutikau tokius brangius 700 lt ir atseit labai jau gerus 10-15 m. garantija ir atitaiso pėdos funkcionavimą ir kauliukų atsiradimo tikimybę mažina, o jau atsiradusiems irgi kažka padeda. Kaina gąsdina ir netikrumas, kad nebutu koks reklamos triukas. Ačiu už atsakymus.
QUOTE(Bina @ 2007 12 09, 22:46)
Gal kas nors esate įsigiję ar girdėjote iš pažįstamų apie ortopedinius įdėklus Step Forward yra ir tokie tinklapiai po visą pasaulį. Šiaip dėviu ortopedinius įdėklus dėl pilnapadystės jau seniai, bet pirmasykį sutikau tokius brangius 700 lt ir atseit labai jau gerus 10-15 m. garantija ir atitaiso pėdos funkcionavimą ir kauliukų atsiradimo tikimybę mažina, o jau atsiradusiems irgi kažka padeda. Kaina gąsdina ir netikrumas, kad nebutu koks reklamos triukas. Ačiu už atsakymus.
Sveika! Pas mane irgi pilnapadyste, bet kol kas neturiu jokiu ideklu. Nors vis pagalvoju,kad teiketu pasikonsultuoti del to su gydytoju, ar galima ir be gydytojo pagalbos nusipirkti tos ideklus? O gal zinai kad bus, jei ir toliau vaiksciosiu be tu ideklu?

QUOTE(Anira @ 2007 12 10, 17:08)
Sveika! Pas mane irgi pilnapadyste, bet kol kas neturiu jokiu ideklu. Nors vis pagalvoju,kad teiketu pasikonsultuoti del to su gydytoju, ar galima ir be gydytojo pagalbos nusipirkti tos ideklus? O gal zinai kad bus, jei ir toliau vaiksciosiu be tu ideklu? 

Butinai isigyk ideklus, gali deformuotis peda ir kojos greiciau pavargsta. Be gydytoju neverta pirkt, gali nebut efektyvu, geriau nueiti i ortopedijos technika, ten paziuri gyditojas ir parenka pagal pilnapedystes laipsni ir ideklus
QUOTE(eba @ 2007 12 12, 15:43)
Butinai isigyk ideklus, gali deformuotis peda ir kojos greiciau pavargsta. Be gydytoju neverta pirkt, gali nebut efektyvu, geriau nueiti i ortopedijos technika, ten paziuri gyditojas ir parenka pagal pilnapedystes laipsni ir ideklus
Gal gali koki nors kur nors Vilniuje rekomenduoti?
QUOTE(Anira @ 2007 12 13, 11:43)
Gal gali koki nors kur nors Vilniuje rekomenduoti?
Vilniuje, Zveryne ir Kalvarijų gatvėje yra ortopedinės parduotuvės ir ten yr gydytojai, kurie išmatuoja pėdos apkrovimą ir pasiūlo iš parduotuvėje esančių įdėklų pasirinkti tinkamiauisą. Nors kiek esu supratusi, gali būti užslėpta pilnapadystė. Pvz., aš net neįtariau, kad esu pilnapadė, kol nenikstelėjau kojos ir nepadarė rentgeno pėdos. Tada pamatė vadinamąją meškos pėdą - susiploję kojų pirštų slankteliai ar kas tai. O tai įvyko, kai man buvo 30 metų, o iki tol mokykloje ir sportavau ir ilgas distancijas bėgdavau, kojos paskaudėdavo, bet niekas itin dėmesio nekreipė. Tai nuo tol ir dėviu ortopedinius įdėklus.
As tai Karoliniskese, prie Karoliniskiu poliklinikos buvau, bet cia tikriausia jokios skirtumo

Sveiki! Gal kas zino ar pilnapadyste ir ploksciapedyste(nezinau ai teisingai parasiau
) nera tas pats? Jei ne tai ko skiriasi?

QUOTE(Anira @ 2008 03 27, 19:07)
Sveiki! Gal kas zino ar pilnapadyste ir ploksciapedyste(nezinau ai teisingai parasiau
) nera tas pats? Jei ne tai ko skiriasi? 

tas pats
Sveiki,
susidomėjau ir aš STEPFORWARD. Kainos didelės. Bet gal kokybiškesni įdėkliukai, nei ortopedinėj technikoj gaminami. Tais esu labai nusivylus.
susidomėjau ir aš STEPFORWARD. Kainos didelės. Bet gal kokybiškesni įdėkliukai, nei ortopedinėj technikoj gaminami. Tais esu labai nusivylus.
QUOTE(NYLE MA @ 2008 12 04, 08:33)
Sveiki,
Sveiki,
nesioju Step Forward ortopedinius padukus jau apie metus laiko. Labai jais dziaugiuosi ir rekomenduoju kitiems. Bent jau pabandyti. Tikrai jie kitokie. Jeigu nepatiks, sako, galima po 3 men. grazinti. Turiu dvi kaklo tarpslanksteliniu disku isvarzas ir degeneracine stuburo kanalo stenoze, taigi, tiesiog privalau rupintis savo stuburu. Dabar zymiai maziau pavargstu vaiksciodama ir nugara maziau skauda. Taip pat man yra nustatyti reumatoidinio artrito pozymiai. Sanariu deformaciju dar kaip ir nera, bet kamuoja visu sanariu sustingimas ir skausmas. Paduku kaina didele, bet, tikiuosi, jie mane nors kiek apsaugos nuo deformaciju ir bus pigiau, negu pakeisti suklypusius sanarius protezais. Ir nesioti man juos patogu.
QUOTE(NYLE MA @ 2008 12 04, 08:33)
Sveiki,
Ir as nesioju tokius ideklus ir esu jais begalo patenkinta

QUOTE(laiskutis @ 2009 01 25, 22:47)
oi kaip gerai kad cia vel ilindau, nes isbandziau ne viena idekliuka, vis esu ieskojime