Na ką, dabar jau galiu papasakoti plačiau apie šiuos įdėkliukus.
Pradžioj dar kartą pasidariau visus tyrimus, išvada - išplokštėjus pėda plius mortono neuroma. Ortopedo/chirurgo rekomendacijos - tik operacija, kuri beja pašalintų pasekmes, bet ne priežąstį, plius 50 % tikimybė, kad nejausiu kojos pirštų. Tai čia dėl neuromos, o dėl plokščiapadystės - įdėklai... visam gyvenimui. Padarė mūsų ortopedai įdėkliukus, kurie beja tiklpo tik į mamos žieminius batus, bet galiu atsakingai pasakyti skausmas sumažėjo.
Iki tol paeidavau 15 min. ir turėdavau sustoti, nusimauti batus, masažuoti kojas, nes skausmas beprotiškas, apie jokias keliones, net pasivaikščiojimus po parduotuves negalejau net galvoti.
Na ir ką, esu jauna, dievinu aukštakulnius, o su mūsų ortopedų gamintais įdėkliukais tai tik į kaliošus... jau nekalbant, kad reiktų keisti visą avalynę, tik jau neįsivaizduoju į kokią

plius įdėkliukai per dvi savaites gerokai pasinešiojo.
Ir pasisprendžiau pirkti step forward, nulėmė tai, kad tinka į visus batus, ir aukštakulnius, plius garantija 15 metų.... plius basutėse jų beveik nesimato.
Nepasakosiu smulkiai apie pirmą mėnesį kol vyko prisitaikmas prie įdėkliukų - atkentėjau žiauriai, pradėjo atitirpinėti užspausti nervai, skausmas per visą kūną, skaudėjo pradedant pečiais ir baigiant kojų pirštais. Pritaikymas vyko lėčiausia programa ir jei ne sumokėti dideli pinigai būčiau spjovusi į viską - nors kas per tiek metų sugadinta juk negali per kelias dienas grįžti į vietą...
dabartinis rezultatas - pėdų nebeskauda, galiu lakstyti visą dieną, atrodo taip ir turi būti

baigėsi nugaros skausmai, atitirpo kojų pirštai, na ir kas labiausiai džiugina - užsidedu savo jau pamirštus, bet taip mylimus aukštakulnius. Aišku nepiktnaudžiauju, bet be skausmo paeinu. Esu jau pilnavertis žmogus, dabar galiu pasakyti, kad tikrai nesigailiu nei vieno sumokėto lito.
Ir dar - jokios reklamosiš mano pusės, neesu suinteresuota girti ar peikti, tai tik mano asmeninė patirtis.
Ir dar - mano chirurgas tiesiog išsijuokė iš šių įdėkliukų.... tai va taip vat.
Taigi ir kiekvienai linkiu surasti geriausią, tinkamiausią variantą, kad nekentėti tokių skausmų kaip kentėjau aš... man step forward padėjo grįžti į normalų gyvenimą, tikiuosi taip ir bus