Įkraunama...
Įkraunama...

Ortopediniai įdėklai

Sveiki,

uztikau tema, kuri man anksciau buvo aktuali - Step Forward padukai. As pati juos turiu apie metus laiko. Vasaros sezonu nesiojau gal ne taip intensyviai, bet saltesniais orais jie visada mano batuose, nes net nejauciu, kad jie ten. Pasijaucia, kai ju ten nera - batai kaip ne mano, nepatogus biggrin.gif

Esu jauna, beveik kiekviena diena su aukstakulniais ir tekinom. Kol vakare grizdavau namo isiskaudedavo ******, ypac pirstus, ir stubura. Nors isimink ir pasidek salia batu...

Paskui buvau parodoje, ten ir suzinojau apie padukus. Padariau koju antspauda - gi nieko nekainuoja. Paziurim - nesiremiu mazesniais pirstais i zeme visai, visas svoris ant vidines koju dalies ir ties didziuoju pirstu... Kaina joa... Taciau laikas parode, kad visgi jie sake tiesa. Per situos metus padukai net trupucio nesusidevejo. Neatsimenu kada paskutini karta skundziausi koju ar nugaros skausmais, ir galiu nesioti savo aukstakulnius bei graziau su jais atrodyti smile.gif Reiks kada vel i paroda uzsukti pasiziureti kaip dabar mano koju antspaudas atrodo.
Atsakyti
Keliu tema i virsu. Gal kas turit kokiu atsiliepimu? Gundausi nusipirkti, bet bijau rizikuoti (kadangi suma didele) be atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
sveikos
aš su tokiu klausimu
Man dakatre dave siuntima i viršuliškese esančia ortopedijos klinika.Kažkokiems iklotams i batus.pas mane artritas ir labai ištinu puse pėdos bei du pirštai taip,kad šlubuodama vaikštau,nes nebepastatau pilnai kojos.tai va klausimas mane domina ar man reikės mokėti uz tuos iklotus jei siunčia medikai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Gal pratesim tema?

QUOTE(Vadovė @ 2009 09 07, 12:19)
sveikos
aš su tokiu klausimu
Man dakatre dave siuntima i viršuliškese esančia ortopedijos klinika.Kažkokiems iklotams i batus.pas mane artritas ir labai ištinu puse pėdos bei du pirštai taip,kad šlubuodama vaikštau,nes nebepastatau pilnai kojos.tai va klausimas mane domina ar man reikės mokėti uz tuos iklotus jei siunčia medikai  4u.gif

Kaip tau sekes su iklotais? Man irgi buvo israse siuntima iklotams Virsuliskese,ir suzinojau kad reikia specialaus siuntima,kad parasita butu jog individual.iklotams gamybai.Ir tada kompensuoja.Man sake 180 lt moket reiketu uz iklotus. O te daktarai niu jau taip nenori tokiu siuntimu duot,nors man chirurgas vienas sake kad man priklauso kompensuojami iklotai.

Atsakyti
sveikos,

mano vyrui irgi yra pilnapadyste. bet siaip jis niekada nesiskundzia koju ar nugaros skausmais nors jo ugis 195cm, svori 115kg. apkrova kojoms tikrai didele... tik va, kai isvaziuojam slidinet tada jau yra blogai. sako kad nepakeliamas pedu skausmas. tai kaip jus manot ar tie ortopediniai padukai padetu? dar cia raset apie tuos kazkokius brangius, visos gyret ir saket kad juos parodose pardavineja. o kur ir kada tos parodos vyksta? buciau labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Kiek ieskojau supermamos forumuose - radau tik apie vaikuciu pilnapadyste.
Mano mamai jau virs 50 - pradejo skaudeti peda, nuejo pas gydytoja - sako pilnapadyste. jeigu nori normaliai vaiksciot - pradek nesiot spec batus, arba supinatorius.

Mama pradejo dometis, gal kokie idedami yra - tai tik gremezdiski padukai stori per visa pada. nu as suprantu - tokius isidejus i zieminius batus - viskas ok. Bet dabar vasara blink.gif
zmones basutes, arba bent jau lengvus baciukus nesioja.

O vasarai batus specialius pasiule- tai atsiprasant, tik i darza bulviu kast su tokiais... Kaip senovines vyriskos basanoskes.
Jau matau kaip mano mama eina i darbo susitikima su elegantisku kostiumeliu ir tom basanoskem...

Teko girdet, kad kazkokiu pado skliauta formuojanciu silikoniniu deklu anksciau buvo pirkt, gal ir dabar kas prekiauja???

Kokios Jusu patirtys? Ar tikrai klaikus batai tera vienintele iseitis?
Atsakyti
Rasau cia, nes nenoriu vesti kitos temos, man skauda desine peda ties islenkimu, vaikstant, ramybes busenoj, ryte atsikelusi is lovos vos paeinu kol prasijudina, paspaudus irgi skauda, nesu pilnapade, galvojau kad darbe yra nebepatogus batai, esu atostogose, niekas nepasikeite vistiek skauda, momentais buna ir neskauda, nesuprantu kas cia man?
Atsakyti
Sveikos,

Rasiau cia pries metus laiko klausdama atsiliepimu apie stepforward padukus. Atsiliepimu sioje temoje vos keli, todel nusprendziau parasyti savaji, tikiuosi bus naudingas kitos mamytems ir moterims 4u.gif

Kaip turbut supratote, stepforward po ilgu dvejoniu visgi isigijau. Praejo beveik metai, o as nesigailiu ne vieno isleisto lito wub.gif Vaikstant su padukais atrodo, kad niekas nesikeicia, lyg ir efekto nejauti didelio, tiesiog pamirsti kad juos turi.

Taciau metus pravaiksciojusi su padukais, vasara vaiksciojau be ju (prie basuciu vis neprisegdavau) smile.gif Va tada ir pajauciau kokia akivaizdzia nauda man duoda tie padukai. Vaikstant be ju pradejo beprotiskai skaudet klubo sanari, kelio sanarius, kojos pavargusios, skauda. Tai leidzia suvokti, kad sie padai man labai padejo ir padeda thumbup.gif

Rekomenduoju juos visiems, efektas vertas tu pinigu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edi2: 13 rugpjūčio 2010 - 09:00
nu va man nustate kas yra, reikia paduku i batus, krypsta peda, tai kiek mokejot uz padukus stepforward .
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2010 08 18, 12:48)
nu va man nustate kas yra, reikia paduku i batus, krypsta peda, tai kiek mokejot uz padukus stepforward .

Nuo rugsejo men jie brangsta. Visos kainos ir salygos yra nurodytos www.stepforward.lt
Atsakyti
buvau pas ortopedijos gyd. nustate skersinio skliauto nusileidima ir eme ispaudus pagal mano kojos ideklams daryti, drusku voneles daryti ir masazai.
Atsakyti
Visai netyčia užtikau šią temą. Tai, kad turiu plokščiapadystę žinojau nuo vaikystės, bet kojų neskaudėjo ir niekur nesikreipiau.. Dabar kažkokie skausmai atsirado (man 24m), be to, labai bijau iššokusių kauliukų (taip yra mano mamai).. Sakykite, ar pagelbės padukai tai plokščiapadystei panaikint ar tai tiesiog kojų nuovargiui nuimti?
Atsakyti