Įkraunama...
Įkraunama...

Aš jaučiuosi tarnaite šeimoje

Esame vede jau 7 metai. Turime vaikuti. Is prigimties esu optimiste ir stengiuosi i pasauli zvelgti teigiamai. Bet paskutiniai ivykiai seimoje mane varo i nevilti sad.gif

Seimoje jauciuosi tarnaite: vakarykstis ivykis , manau, visoms paaiskins situacija.
Kasdienis mano grafikas:
7 val. keliuosi ir uzsiimu namu ruosos darbais:vaiko prieziura, pusryciai.
10 val., kai vaikas miega, verdu koses, tvarkau kambarius, lyginu(skalbiu)
14 val. darau pietus
17-18 val. su vyru pietaujame
19 val.einu i parduotuve.
21 val. migdau savo vaikeli (tai labai ilgas ir varginantis procesas)

O vakar mano grafika pakoregavo darauges, nusprende aplankyti mane su vaikuciu. Jos atejo 13 val. ir prabuvo iki 18 val. (as nepadariau pietu, nors visi produktai buvo)
Grizes vyras rado mane sedincia su draugemis ir plepancia apie si bei ta ax.gif Kai jos isejo, puoliau jam daryti valgi(tai uztruko apie 20 min, nes jis buvo jau spejes priskusti bulviu). Po to ploviau kruvas indu (nuo sveciu likusius indus) .
Nebejau i parduotuve, nes saldytuvas pilnas.O vyras paprase vistiek nueiti jam alaus nupirkti, as atsisakiau.
Vakare migdziau vaikeli, labai neramus jis buvo, negalejo miegoti, verke, muistesi. O vyras tuo metu zaide kompiuteriu.
Kai neapsikentusi nuejau ir padaviau vaika, kad jis pansiotu, jis man isreze:
- "Tu mane siandien labai nervini: prisivedei draugiu, valgyti nepadarei, alaus nenupirkai, pati ir migdyk vaika!" blink.gif
Negaliu patiketi, kad toki "gera" vyra turiu...jauciuosi tikra tarnaite seimoje, ne zmogumi cry.gif verysad.gif
Atsakyti
na tavo parasytas grafikas primena manaji cool.gif vyras tokios nuomones - jei jau as dirbu, seima islaikau, tai zmona turi namie viskuo rupintis ir t.t. Na bet savaitgaliais stengiuosi kazkur isvaziuoti prasiblaskyti..Sakyk, o ir savaitgaliai pas tave tokie - vien buitis? g.gif
nezinau tavo visos situacijos, bet siulyciau iseiti i darba smile.gif bent jau as taip darysiu..ir net nesiruosiu toliau buti vien namu seimininke schmoll.gif perspejau vyra - kai abu dirbsim, abu po lygiai ir vaika priziuresim, ir tvarkysimes namuose..Jis nepriestarauja kol kas..

gal kas nors buves tokioje situacijoje, tau kazka naudingo patars, nes as tik siaip savo pamastymus parasiau smile.gif
Atsakyti
Darau viską tą patį ką tu +dar 8 valandas dirbu... vadinas ir aš tarnaitė... doh.gif
Atsakyti
Žiūriu ir blink.gif blink.gif Niu ir kiaulė tas vyras..Tikrai ši situacija primena tarnystę..Vyras galėtų bent supratimo turėt, kaip stogas pavažiuoja namie besėdint ir nepurkštaut, kad draugės ateina..Dar alaus nupirk..blink.gif jei jau aš pirkčiau, tai vyras turėtų, mano supratimu, bent indus išplaut ar kitaip kaip padėt..Suprantu, jis dirba, bet juk ir tu dorbi..Tik kazkieno darbo valandos žiuriu, nesibaigia..manau, kad per toki savanaudi dar daug nervu sau isgadinsi, nes vyras paprasciausiai nesupratingas savimyla.
Atsakyti
Man irgi taip buvo, kaip pirmaji maziu auginau cool.gif O veliau supratau, kad jei leisi, tai vyras ne tik ant sprando uzses, bet dar ir kojas uzsikels doh.gif Taip kad tapau baisiai uzimta motera nail.gif kurios vaikai, kai nepadaro pietu, buna baisiai neramus schmoll.gif i parduotuve kartais nevaziuoja, nors masina uz dvieju zingsniu rolleyes.gif nes sunkiai moterims po gimdymo negalima nest net tris metus, juk gimda gali nusmukti umn.gif O koks vyras nores zmonos su nusmukusia gimda laugh.gif Na ir t.t. ir pan.
Atsakyti
Pačios kaltos tongue.gif JOkio grafiko pas mane nėra, tvarkausi ir gaminu, kai įkvėpimas ateina. Kadangi įkvėpimas ne visada ateina, kada reikia, tai vyras karts nuo karto yra priverstas ir gaminti, ir tvarkytis.

Į parduotuvę vaikštau tik tada, kai vyras negali. O kai galim abu, tai ir einam abu, ypač kapitaliai apsipirkti.

Vyras, aišku, norėtų, kad būtų taip, kaip temos autorė aprašė. Kita vertus, ir man taip būtų visai neblogai.

O galų gale - kaip pasiklosi, taip ir išsimiegosi. Bandžiau aš iš pradžių vaidinti itin stropią gyvenimo palydovę, ale iš tokios "investicijos" nepajutau jokios grąžos, visa tai buvo priimtas kaip savaime suprantamas dalykas. Tai ir spjoviau vieną dieną į visa tai. Iš pradžių putojosi, ale paskui priprato. Kur dings žiemą basas tongue.gif
Atsakyti
Jei man taip lepteltu, butu greit pastatytas i vieta.
O jei rimtai, manau pati ji pripratinai prie tokiu patogumu
Atsakyti
Ir kas tokį grafiką sugalvojo. Juk gali pasireguliuot pagal savo poreikius. Aš sėdėjau namie 6 metus ir tarnaite tikrai nesijaučiau, nors viską dariau, o kaip kitaip jei vyras grįždavo vakare. O dėl maisto juk galėjai ką nors paruošt prieš ateinant draugėms. Visa problema tame, kad Missy užsisėdėjo namie, tokios užsisėdėjusios namų šeiminikės yra truputį išlepintos. Nesupyk.
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2005 03 18, 10:40)
Jei man taip lepteltu, butu greit pastatytas i vieta.
O jei rimtai, manau pati ji pripratinai prie tokiu patogumu

Apie tai ir kalbu. Taisykles šeimoje, pati kartais to nenorėdama, nustato moteris. Missy nusistatė jas nepalankias pačiai sau. Bet dar nevėlu viską keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, visa dienotvarke siaip suprantu, tik nesuprantu kodel vyras i parduotuve is darbo vaziuodamas neuzsuka? Ir jei lieptu man nueit alaus jam nupirkt gun_bandana.gif
I parduotuve daznaiusiai vaziuojam kartu, na nebent jis namie sedetu ir paprasytu ko uzlekti po darbo, tada gal uzsukciau, bet ne alaus o sulciu nupirkciau biggrin.gif Sveikiau ir smirda maziau.
Atsakyti
Nuuu sorry, bet tavo vyras ir išpyp. Aišku jei sėdėtum namuose ir nieko neveiktum tai ir aš piktinčiaus, bet dabar manau kad visai be reikalo. Na moterys dabar bando perimti iš vyrų sėdėjimą prie teliko ir bim bam mušimą. Aš neskirstau darbų į vyriškus ir moteriškus (nors yra tokių darbų kur net laaaabai jau kieta moteriška nepadarys), bet manau taip kad yra darbai kuriuos daro moteris o kuriuos daro vyras. Bet jei vienas negali kažkuriuo metu jų padaryti padaro kitas. Ir nesakykit kad skalbimas yra darbas, biggrin.gif . Šiaip man tikrai neįrodys labai jau sunkūs tie darbai, nes ir pats juos karts nuo karto padarau. Kas kita Missy situacijoje - nu išpyp tavo vyras. Aš alaus ir pats nusiperku, na nebent kaip retai būna ji eina į parduotuvę tai pasiprašau biggrin.gif . O ir niekad nebuvo problemų jei pas ją ateina draugės ir kažkas nepadaryta.
Atsakyti
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 08:19)
10 val., kai vaikas miega, verdu koses, tvarkau kambarius, lyginu(skalbiu)

O kas skalbia, tu ar skalbimo mašina? mirksiukas.gif
Netvarkyk taip dažnai kambarių, nelygink - gyvenimas per daug trumpas, kad jį pašvęstum tik buičiai. Kas atsitiks, jei keletą dienų dulkės bus nevalytos, kilimai nesiurbti? Aš patalynės visai nelyginu - man gaila laiko... Dažniau nusipirk pusfabrikačių, pvz., kokį kijevo kotletą - ne vaikui, vyrui smile.gif Jei vyrui reikai tarnaitės, pasiūlyk tokią pasisamdyti - vien už tai, kad išnešiojai ir pagimdei jam vaiką, sveiką vaiką, turėtų tave ant rankų nešioti...

Beje, neseniai vyras užtiko mane beskaitinėjančią receptus Supermamoj. Labai nustebo ir pakomentavo - tu ką, jau visai neturi ką veikti? Ruoši ruoši, sugaiši pusę dienos virtuvėj, paskui per kelias minutes suivalgysim ir išk.... - geriau važiuojam į parduotuvę, ką nors skanaus nusipirksim tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 18 kovo 2005 - 11:03