Ech kad man tokią žmoną, tiek to jau indus suplaučiau bile tik skaniai valgyt padarytų
QUOTE(Bandis @ 2005 03 18, 11:31)
Ech kad man tokią žmoną, tiek to jau indus suplaučiau bile tik skaniai valgyt padarytų 
O ka...padaro, bet ne skaniai?
QUOTE(Missy @ 2005 03 18, 09:33)
Aga "padaro" per savaitę 3 k kotletai, 2 k višta (ale-virta) o daugiau kaip pats susiorganizuoju. Šiaip tai sakiau jei leistų finansai nusisamdyčiau tarnaitę pietums daryti nuuu ir gal dar kam nors
Na, jau nesutinku, kad gera zmona, tai gerai vykdanti seimynines pareigas zmona. Taip, visiskai pritariu, kad ji turi buti gera drauge, sekso partnere, protinga, puiki pasnekove, idomi asmenybe. Ir dar manau, kad vyras ir zmona - tai lygiaverciai partneriai, niekas neturi jaustis tarnu. Zmona - tai ne kazkokia butybe, palengvinanti vyrui buiti, ne vyro "priedas". Ir is vis is kur tas noras itikti, isiteikti, buti tobula zmona?
Missy, manau, darai tai, ko nori. Nori būt gera žmona pagal modelį "tuoj, brangusis"- būk. Jei tikrai užknis, padaryk taip, kaip tau reikia. Vyrui teks taikytis prie situacijos, jei norės šeimos. Blogiausia, kas gali atsitikti, tai noras įtilpt į standartą, kuris varžo. Man tavo noras būt pavyzdinga mama ir žmona labai fainas, bet jei tave pradeda nervint, laikas kažką keist. Tik ne vyro charakterį ar požiūrį ( panašu, jo tėvų šeimos modelis bus įleidęs gilias šaknis) ir ne revoliucijų būdu- tiesiog gražiai pasakyti, kad kitą savaitę tave pakvietė pas drauges paviešėt vakare, todėl jis su dukrele gaus pasėdėt, paskui reiks pas kokią kirpėją/siuvėją, o gal į biblioteką, o gal į vakarinį kino seansą... Pratink pamažu, kad šoko nebūtų. Kai pradėsi eit darban, viskas spręsis savaime-mažiau laiko, mažiau paslaugų. Jo rūbų gali ir nelygint, per laiką pripras. O jei nepripras, tau teks galvot, nori tu to vyro ar ne.
QUOTE(Zvirbliuke @ 2005 03 18, 09:38)
Nu iš bado sako žmonės irgi tinsta.
QUOTE(Bandis @ 2005 03 18, 11:41)
Nu iš bado sako žmonės irgi tinsta.
O šiaip tai truputį skiriuosi nuo tos nuotraukos, dabar bandau pasiekti tokią išvaizdą - ale kad nesigauna - pilvas su užpakaliu kaip neauga taip neauga 
Ir džiaukis. Šiąnak sapnavau, kaip čikibrikinausi su žiauriai pilvotu ir dar gerokai už mane vyresniu vyru
QUOTE(mamagitana @ 2005 03 18, 11:41)
...tiesiog gražiai pasakyti, kad kitą savaitę tave pakvietė pas drauges paviešėt vakare, todėl jis su dukrele gaus pasėdėt, paskui reiks pas kokią kirpėją/siuvėją, o gal į biblioteką, o gal į vakarinį kino seansą... Pratink pamažu, kad šoko nebūtų. .
Bandau, bet tokio pasipriesinimo sulaukiu, kad su sugadinta nuotaika niekur eiti nebesinori
QUOTE(Smurka @ 2005 03 18, 11:49)
Ir džiaukis. Šiąnak sapnavau, kaip čikibrikinausi su žiauriai pilvotu ir dar gerokai už mane vyresniu vyru
Nu realiai to patirti niekaip nenorėčiau 
Smurka, nu tu kaip visada- savo stiliuje