QUOTE(Faina @ 2005 03 18, 10:43)
Ir kas tokį grafiką sugalvojo. Juk gali pasireguliuot pagal savo poreikius. Aš sėdėjau namie 6 metus ir tarnaite tikrai nesijaučiau, nors viską dariau, o kaip kitaip jei vyras grįždavo vakare. O dėl maisto juk galėjai ką nors paruošt prieš ateinant draugėms. Visa problema tame, kad Missy užsisėdėjo namie, tokios užsisėdėjusios namų šeiminikės yra truputį išlepintos. Nesupyk.
Tame ir esme, kad mano rytas labai uzimtas. Jei kol vaiks miega nesusitvarkau kambariu, tai po to jau neimanoma(jis ropineja ir visas siuksles i burna kisa). Be to turiu paruosti vaikui 3 koses(nes veliau taip pat su mikseriu netriuksmausiu- vaikas bijo to garso)
Jei pati turi vaiku, gali suprasti kiek tai laiko atima ir kaip tai svarbu padaryti laiku.
DEl taisykliu seimoje; gal jus ir teisios. As tikrai stengiausi buti idealu
Del vyrelio "pasiuntimo"...jis pas mane neprognozuojamas, todel geriau ant jo nekelti balso- bus tada pakeltas balselis dvigubai
O as pati nedirbu tik metus. Tiesa, esu uzsisedejusi namuose, bet tai darau del vaiko. Greit grisiu i darba, bet situacija manau tik pabloges. Reiks daryti viska po darbo
Del islaikymo: as gaunu pakankamai didele motinystes pasalpa ir reikalui esant galiu islaikyti save ir vaika.
Guodzia mintis, kad jus taip pat kazkaip panasiai jauciates. O tai as jau pradejau galvoti, kad man vienai taip nenuskilo su vyru