Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

dekui katalike 4u.gif

aga ash ir paziurejau, kad LT aprasyme nieko panasaus i anglishka g.gif anglishkas labiau patiko lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 27 gruodžio 2007 - 19:58
biggrin.gif "bata" batu parduotuvej. manau, visose batu parduotuvese turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 27, 12:58)
Kaip gerai, kad paskaičiau thumbup.gif  Vanasi, ateinantį rudenį nuimu agurkų derlių, suverčiu į statinaitę, užpilu atatinkamą kiekį Glamorous - ir po trijų dienų ragauju  bigsmile.gif

Kaip marinadui galiu dar pasiulyti Omnia/Bvlgari - man jie sudytais krapais kvepia biggrin.gif
Atsakyti
Labai noriu jusu, profesionaliu, paklausti, gal zinote, kurie kvepalai labiausiai kvepia levandomis. O gal galima kvepintis paprastu levandu eteriniu aliejumi g.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 12 29, 20:35)
Labai noriu jusu, profesionaliu, paklausti, gal zinote, kurie kvepalai labiausiai kvepia levandomis. O gal galima kvepintis paprastu levandu eteriniu aliejumi  g.gif

O kas galėtų neleist? lotuliukas.gif Aišku, kad galima. Kvepalų su konkrečiom natom - levandų ar kitokiom - gali paieškot Osmoze ir basenotes.com (bet paskutiniu metu jų puslapis kažko lūžinėja)
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2007 12 29, 20:35)
Labai noriu jusu, profesionaliu, paklausti, gal zinote, kurie kvepalai labiausiai kvepia levandomis. O gal galima kvepintis paprastu levandu eteriniu aliejumi  g.gif

Turiu mėginėli English Lavender (Yardley).
user posted image

Pas mus seniai (prieš kokius 3-4 metus buvo pardavinėjami Eurovaistinėje. Dabar nežinau.

Labai skani ten levanda - ne tokia tiesmukiška kaip levandų aliejus.

FRAGRANCE NOTES
Lavender, Bergamot, Rosemary, Eucalyptus, Geranium, Clary Sage, Cedarwood, Tonka, Moss, Musk.

Kai man užeina migrena - pasitepu po nosim su tais kvepalais - ir galvos skausmas žymiai susilpnėja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 29 gruodžio 2007 - 22:30
QUOTE(Hellga @ 2007 12 29, 22:27)
Turiu mėginėli English Lavender (Yardley).
user posted image

Pas mus seniai (prieš kokius 3-4 metus buvo pardavinėjami Eurovaistinėje. Dabar nežinau.

Labai skani ten levanda - ne tokia tiesmukiška kaip levandų aliejus.

FRAGRANCE NOTES
Lavender, Bergamot, Rosemary, Eucalyptus, Geranium, Clary Sage, Cedarwood, Tonka, Moss, Musk.

Kai man užeina migrena - pasitepu po nosim su tais kvepalais - ir galvos skausmas žymiai susilpnėja.

Aciu smile.gif Skaiciau, kad levanda veikia kaip feromonas. Vyrams ypac.
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 29, 23:27)

Kaip fainai bigsmile.gif
Atsakyti
gal yra cia merginu, kurios man galetu paaiskinti, kaip uzsisakineti is STRAWBERRYNET.COM? Noreciau is ten si ta uzsisakyti, tik nezinau kaip ka daryti ir nuo ko pradeti doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamorous: 01 sausio 2008 - 16:40
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 01, 17:37)
gal yra cia merginu, kurios man galetu paaiskinti, kaip uzsisakineti is STRAWBERRYNET.COM? Noreciau is ten si ta uzsisakyti, tik nezinau kaip ka daryti ir nuo ko pradeti doh.gif  smile.gif

Gali nueit i skyreli "internetines parduotuves" tai ten gal dar pigiau uzsakys.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 01 01, 18:07)
Gali nueit i skyreli "internetines parduotuves" tai ten gal dar pigiau uzsakys.

noreciau pabandyti butent is braskiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 02, 17:49)
noreciau pabandyti butent is braskiu  4u.gif

Issirenki preke, isimeti i krepseli ir toliau seki "nurodymus" smile.gif
Gali rudaakes (lyg) paprasyti, jinai pagelbsti su braskem smile.gif
Atsakyti