Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Man tai dėl PE irgi kilo klausimas. Kaip pavyzdis: kodėl Kristianoj, Sarmoj 5 Avenue 30 ml kainuoja 119 lt, o ten - ne akcijos metu - 69 lt. Skirtumas 50 lt! Gal kas žino? Gal ten sudedamosios dalys pigesnės, gamina kitur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 24 gruodžio 2007 - 11:03
PE prekiu barkodai tie patys kas ir sarmoje...keisti kaikurie tie lietuwaiciai..atsistoja prie PE skyriaus burba,kad ne orginalai,bet perka g.gif ...jusu teise rinktis drinks_cheers.gif Geru swenciu newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 24, 12:02)
Man tai dėl PE irgi kilo klausimas. Kaip pavyzdis: kodėl Kristianoj, Sarmoj 5 Avenue 30 ml kainuoja 119 lt, o ten - ne akcijos metu - 69 lt. Skirtumas 50 lt! Gal kas žino? Gal ten sudedamosios dalys pigesnės, gamina kitur?

Kristiana su Sarma tikrai ne pavyzdys. lotuliukas.gif O E.Arden parfumerija visame pasaulyje yra pigi, net labai pigi.
Atsakyti
Atsiprašau už off'ą

Aromamania, kokių čia kvepalų toks puošnus buteliukas ant jūsų avataros? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2007 12 24, 11:53)
Atsiprašau už off'ą

Aromamania, kokių čia kvepalų toks puošnus buteliukas ant jūsų avataros? smile.gif

Aš ne Aromamamania, bet, jai leidus, atsakysiu: tai Annick Goutal Mandragore mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2007 12 24, 10:11)
Sakykit jūs man, tundrai, ar PE tikrai originalūs kvepalai? blush2.gif Esu turėjusi Armani Mania - kvapas buvo gana sodrus, spalva taip pat, o atidarius naujai nusipirktus kvepaliukus - vandenėlis - vakare po dušiuko pasipurškiau, o ryte - nė pėdsako nelikę to kvapo unsure.gif

zinai, nemazai buvo ir tokiu pasakymu, kad sarmoj ir kristianoj netikrus parduoda, neva parvezti is uzsienio, stipreni, kitokio kvapo ir pan, ir t.t.
o del PE, tai gal del to, jog pigiau nei kitose, skatina vaizduote taip 'veikti'? siaip PE kainos normalios, cia sarmos ir kristianos uzkeltos.

p.s. jeigu pardavinetu padielkas, nemanau, kad apsiimtu miniatiuromis prekiaut ir pvz Hermes produkcija, kurios dauguma lietuviu nei mate, nei girdeje.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 24, 14:32)
zinai, nemazai buvo ir tokiu pasakymu, kad sarmoj ir kristianoj netikrus parduoda, neva parvezti is uzsienio, stipreni, kitokio kvapo ir pan, ir t.t.
o del PE, tai gal del to, jog pigiau nei kitose, skatina vaizduote taip 'veikti'? siaip PE kainos normalios, cia sarmos ir kristianos uzkeltos.

p.s. jeigu pardavinetu padielkas, nemanau, kad apsiimtu miniatiuromis prekiaut ir pvz Hermes produkcija, kurios dauguma lietuviu nei mate, nei girdeje.

Tai viskas tvarkoj su kainom - gerai, kad pigiau smile.gif Ne pirmi kvepalai pirkti PE, bet šiais suabejojau g.gif Paranoja gal prasideda? g.gif

Kvapnių, dosnių kvepalais švenčių wub.gif
Atsakyti
taip, visas su sventem smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2007 12 24, 16:19)
taip, visas su sventem smile.gif
user posted image

Aciuka! bigsmile.gif Noriu ir as pasveikint visas su atejusiomis graziausiomis metu sventemis ir kiekvienai dovanoju po mylimiausiu kvepalu buteliuka! wub.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Kas tas PE? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2007 12 26, 00:54)
Kas tas PE? blush-anim-cl.gif

Parfumexpress 4u.gif
Atsakyti
O dėkui smile.gif
Atsakyti