Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

user posted image

gardenija, teko teko smile.gif

susigundziau buteliuku blush2.gif

Man tai jie patinka, kaip seeme ir rashe tai geliniai grynai.Prastovejo ilga laika spintelej kaip puosmena kol pagaliau pradejau kvepintis jais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 08, 16:52)
Kiek atsiliepimu norejau apie klasikinius Ysatis, tai visos merginos mane nuo ju atkalbinejo biggrin.gif

blink.gif O Hellqa taip graziai apie juos atsiliepe Givenchy temoje.Kiek nosyciu,tiek nuomoniu,teks paciai aiskintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 01 08, 15:49)
Tai ir rusiu forume panasus atsiliepimai doh.gif Vienos raso,kad tai vieninteliai is Givenchy kurie patinka,beveik simtmecio atradimas,o kitoms reto baisumo.

Tai kas rytietisku nepernesa, tai gal ir baisu. Uosciau ir ant zmogaus, nebuvo taip slykstu. Bet kad pirktu antra buteliuka, aplinkoje nepastebejau blush2.gif Aisku musu Kristianoje ir kaina buvo atitinkama 250lt uz 50ml.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 01 08, 16:58)
user posted image

gardenija, teko teko smile.gif

susigundziau buteliuku  blush2.gif
Man tai jie patinka, kaip seeme ir rashe tai geliniai grynai.Prastovejo ilga laika spintelej kaip puosmena kol pagaliau pradejau kvepintis jais smile.gif

Kiek interneto platybese akys uzkliudavo uz ju, visad pagalvodavau apie Gin Cherry ( apie tave) smile.gif
Atsakyti
Mielos kvepalu zinoves, leiskit paklaust, ka jusu kvepalu terminologijoje reiskia zodis pudrinis? blush2.gif Ka tai reiskia kalbant apie kvapa? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 01 08, 17:41)
Mielos kvepalu zinoves, leiskit paklaust, ka jusu kvepalu terminologijoje reiskia zodis pudrinis?  blush2.gif  Ka tai reiskia kalbant apie kvapa?  blush2.gif

Tai reiskia, kad kvepia panasiai kaip sausa pudra, aisku, kiekvieno gamintojo pudra gali buti aromatizuota ir kvepet skirtingai, bet vis tiek visos pudros turi savita tokiu sausu milteliu kvapa, nepastebejai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 08 sausio 2008 - 17:50
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 08, 18:49)
Tai reiskia, kad kvepia panasiai  kaip sausa pudra, aisku, kiekvieno gamintojo pudra gali buti aromatizuota ir kvepet skirtingai, bet vis tiek visos pudros turi savita tokiu sausu milteliu kvapa, nepastebejai?  mirksiukas.gif

Nepastebejau, bet dekui uz isaiskinima, dabar zinosiu ka jus turtite omeny smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 08, 19:29)
Kiek interneto platybese akys uzkliudavo uz ju, visad pagalvodavau apie Gin Cherry ( apie tave) smile.gif

na va matai, o ash ir turiu tuos kvepalus ax.gif ir shiaip man tos dizaineres neblogu dalykeliu yra, o situs nusipirkau visai netiketai, nes pirkau anytai climat ir situ aukcionas buvo.Pastaciau ir laimejau smile.gif zadi pirkti? ax.gif

Bet kaip smagu kai tokie grazus dalykai sukelia mintis apie mane blush2.gif

QUOTE(BlackDee @ 2008 01 08, 19:49)
Tai reiskia, kad kvepia panasiai  kaip sausa pudra, aisku, kiekvieno gamintojo pudra gali buti aromatizuota ir kvepet skirtingai, bet vis tiek visos pudros turi savita tokiu sausu milteliu kvapa, nepastebejai?  mirksiukas.gif

O man Guerlain l`instant pudrinis kvapas, gali but? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 08 sausio 2008 - 18:07
QUOTE(GinCherry @ 2008 01 08, 19:05)
na va matai, o ash ir turiu tuos kvepalus  ax.gif ir shiaip man tos dizaineres neblogu dalykeliu yra, o situs nusipirkau visai netiketai, nes pirkau anytai climat ir situ aukcionas buvo.Pastaciau ir laimejau smile.gif zadi pirkti?  ax.gif

Bet kaip smagu kai tokie grazus dalykai sukelia mintis apie mane  blush2.gif

Nezinau del pirkimo, gal kada smile.gif
O grazus dalykai daznai asocijuojasi su grazia moterim smile.gif

L'Instant'as ir man pudrinis. Mano pirkiniu (artimiausiu) sarase irasyti jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 08, 20:31)
Nezinau del pirkimo, gal kada smile.gif
O grazus dalykai daznai asocijuojasi su grazia moterim smile.gif

L'Instant'as ir man pudrinis. Mano pirkiniu (artimiausiu) sarase irasyti jie smile.gif

del pirmo turec sakyc aciu, bet nu nesu ash grazi smile.gif

O l'instant tai mane kazkas erzina tai ash vis paimu ish mamos ir testuoju laiks nuo laiko [siandien ir testuoju smile.gif] Su jais tokia idomi istorija buvo, kad mes su vyru rinkom mamai duty free dovana.Dar tada visishkai nicnieko apie kvepalus nezinojau, nes kas tie Guerlain nei nieko.Mama labai norejo cristobal, tai ju nerade nusprendem ishrinkti kitus.Rinkomes tarp samsara ir shitu smile.gif Taigi nupirkom L`instant smile.gif Pasirodo ir visiskai nenusimanantis zmogus gali neblogus kvepalus ishrinkt lotuliukas.gif

Gardenija
, ash tau galiu juos ant lapuko papurkst ir atsiust mirksiukas.gif kalbu apie guiness smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 08 sausio 2008 - 19:02
user posted image Gal kuri nors susipazinot su situo kvapu? Balmain Balmya? papasakoti gal galit placiau? kaip cia su tom gelytem?
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 01 08, 18:05)

QUOTE(Gardenija @ 2008 01 08, 18:31)

Apie kuriuos L'Instant'us kalbate - edt ar edp? rolleyes.gif Man edp labiau pudrinis už edt ax.gif
Atsakyti