Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(biologė @ 2008 01 09, 12:14)
Kiekviena nosis juk kitaip rodo...  bigsmile.gif  Nesuk galvos, kam koks tas ar kitas kvapas atrodo, patinka ar nepatinka, sudėtingas ar primityvus... - išklausyk, o paskui vadovaukis savo uosle tongue.gif

Taip ir darau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 09, 11:17)
Labai noreciau blush2.gif
Papildyta:

As uosciau tik EDP, tai pudrike jauciasi man smile.gif Kaip su EDT, nezinau net smile.gif
Gal galit pasakyti, kokia kaina L'Instant'o EDP, neuzfiksavau kazkaip doh.gif

tai man i AZ savo adresiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 01 08, 20:19)
user posted image Gal kuri nors susipazinot su situo kvapu? Balmain Balmya? papasakoti gal galit placiau? kaip cia su tom gelytem?

Kadangi myliu Balmain'o kvapus, tai dristu issakyti savo nuomone: Balmaya - vieninteliai Balmain'o kvepalai, kuriuos tik pauosciau ir padejau, ir visai nebenoriu daugiau uostyti. Visiskai niekuo neissiskiriantis kvapas, bet geliu megejos turetu pasiuostyti (gal patiks). Pakankamai saldus (o man tokie nea, ir, beje, vieninteliai, i kuriuos Blamain'as prikrove vaniles schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 09, 15:18)
Kadangi myliu Balmain'o kvapus, tai dristu issakyti savo nuomone: Balmaya - vieninteliai Balmain'o kvepalai, kuriuos tik pauosciau ir padejau, ir visai nebenoriu daugiau uostyti. Visiskai niekuo neissiskiriantis kvapas, bet geliu megejos turetu pasiuostyti (gal patiks). Pakankamai saldus (o man tokie nea, ir, beje, vieninteliai, i kuriuos Blamain'as prikrove vaniles schmoll.gif )

ziurinejuos kvepalus siltajam sezonui jau, zvalgausi kazko su gelytem ir vanile.... reiks pasiieskot pauostyt
Papildyta:
siaip vanile man patinka, gal patiks pastarieji
Atsakyti
gal zinot, kokie kvepalai kvepia lupdaziu?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 09, 18:39)

man tai agentas provokatorius bishki lupdazio kvapa primine, bet tokio pasenusio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 09, 17:39)

Tai kad tu lupdaziu kvapu oj, kokiu skirtingu yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ir yra, bet as tais lupdaziais visai nesidomiu, tai ir nezinau, tik atsimenu ta kvapa nuo vaikystes laiku, kai mamos pasiskolindavau nusimaliavot.
provokatorius man nelabai.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 09, 19:14)
gal ir yra, bet as tais lupdaziais visai nesidomiu, tai ir nezinau, tik atsimenu ta kvapa nuo vaikystes laiku, kai mamos pasiskolindavau nusimaliavot.

man ir nelabai, bet su drauge tiesiog nusprendem, kad kvapas primina pasenusi lupdazi tai kai tu uzklausei tai ishkart ishkilo jie priesh akis.O ash ta kvapa ir gerai pamenu ish vaikystes, jei rasi kazka panashaus tai praneshk mirksiukas.gif Toks truputi salstelejes...
Atsakyti
sveikos, gal kuri zinot si kvapa? bigsmile.gif labai domina koks kvapas g.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Mamytes, pasufleruokite, kur ieskoti visu natu 4u.gif Konkreciai domina Aigner Too Feminine (bandau issiaiskinti, kas man juose patinka rolleyes.gif ) g.gif

P.S. Ačiū, jau radau. Visgi buvau teisi - sudėtyje yra uogų (aviečių). Kompotėlis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PaneleKiausiniene: 09 sausio 2008 - 21:05
QUOTE(katalike @ 2008 01 09, 17:14)

rusiskuose forume kartais susidurdavau su nuomone, kad j'adore kvepia "80-tuju lupdaziais" blink.gif siaip, isivaizuoju apie koki kvapa kalbi, bet parfumerijoj jis labiau traktuojamas kaip neigiamas nei teigiamas g.gif ir nelabai dabar isivaizduoju kokie kvepalai galetu taip kvepet, turetu buti labai pudriniai, nulis geliu, kiek parugusiu vaisiu ir sausos medienos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 09 sausio 2008 - 21:48