Skaičiau atsiliepimų, kad Dolce&Gabbana The One kvepia lūpdažiu.

QUOTE(Glamorous @ 2008 01 09, 21:16)
neerzinantis , švelnus , gėlinis , ofisinis

beje pati tokį siūliau išparduotuvėje daug anksčiau, vis dar turiu

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 09, 22:02)
nu man tai absoliuciai nepanasu:)
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 09, 21:48)
rusiskuose forume kartais susidurdavau su nuomone, kad j'adore kvepia "80-tuju lupdaziais"
siaip, isivaizuoju apie koki kvapa kalbi, bet parfumerijoj jis labiau traktuojamas kaip neigiamas nei teigiamas
ir nelabai dabar isivaizduoju kokie kvepalai galetu taip kvepet, turetu buti labai pudriniai, nulis geliu, kiek parugusiu vaisiu ir sausos medienos 

tai, sakai, cia smarve skaitos

mergaites, kuo skiriasi refill nuo iprastu kvepaliuku

mergaites laukiu apibudinimo situ kvepaliuku.....
greitu laiku turesiu..ant nematuskiu uzsisakysiu....tiksliau ant neuzuoduskiu....
bet jau buteliuku grozis tai vilioja...ir pagal natas turetu skanus kvapas buti.....
marina de bourbons...

marina de bourbons...

QUOTE(voveriena @ 2008 01 10, 08:18)
Jei perki kvepalus, ant kurių taip parašyta - reiškia, juos pabaigus galėsi įsimontuot naują, specialų "refilo" buteliuką (dažnai jau būna iškart keli buteliukai komplekte). Pats tas refilo buteliukas - paprastesnis, ne puošnus. O šiaip kvepalai tie patys

QUOTE(Africa @ 2008 01 10, 06:30)
Isabelle
Pas mus LT yra tik pirmieji du. O tas juodasis buteliukas Nuit de Boubon? Tai sako, kad jis labai panašus į Narciso Rodriquez. O anų dviejų kvapų nebeatsimenu, pauosčiau kartą ir daugiau nebandžiau. Paieškok natų intete, o gal ir atsiliepimų apie juos bus MUA

as prisimenu seniai kai buvau dar "jauna"....

usa nebera prekyboj ju.....nei tu baltu nei raudonu nei juodu....bent jau pagrindinese kvepalu parduotuvese.....o po kvepalu outlet "smirineti" kaip ir tingiu...
QUOTE(katalike @ 2008 01 09, 16:39)
gal zinot, kokie kvepalai kvepia lupdaziu?
Man turi lūpdažio kvapo Very Valentino, Shalimar Light ir šiek tiek Lalique Le Parfums (raudoni)

QUOTE(Indijaa @ 2008 01 09, 17:03)
jei megsti vanile, isbandyk siuos:

Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2008 01 10, 01:35)
neerzinantis , švelnus , gėlinis , ofisinis

dekui uz informacija

QUOTE(Glamorous @ 2008 01 09, 20:16)
Kazkada jie buvo mano vieni mylimiausiu kvepaleliu - kvapas tikrai lengvas, svelniai gelinis-persikinis-abrikosinis, taciau as juose uzuodziu anyziu

QUOTE(Frosta @ 2008 01 10, 08:41)
Man turi lūpdažio kvapo Very Valentino, Shalimar Light ir šiek tiek Lalique Le Parfums (raudoni) 

aciu