Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Skaičiau atsiliepimų, kad Dolce&Gabbana The One kvepia lūpdažiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 09, 21:16)
sveikos, gal kuri zinot si kvapa?  bigsmile.gif labai domina koks kvapas g.gif  4u.gif

user posted image

neerzinantis , švelnus , gėlinis , ofisinis 4u.gif
beje pati tokį siūliau išparduotuvėje daug anksčiau, vis dar turiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdziuke: 10 sausio 2008 - 00:41
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 09, 22:02)
Skaičiau atsiliepimų, kad Dolce&Gabbana The One kvepia lūpdažiu. rolleyes.gif

nu man tai absoliuciai nepanasu:)
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 09, 21:48)
rusiskuose forume kartais susidurdavau su nuomone, kad j'adore kvepia "80-tuju lupdaziais"  blink.gif  siaip, isivaizuoju apie koki kvapa kalbi, bet parfumerijoj jis labiau traktuojamas kaip neigiamas nei teigiamas  g.gif  ir nelabai dabar isivaizduoju kokie kvepalai galetu taip kvepet, turetu buti labai pudriniai, nulis geliu, kiek parugusiu vaisiu ir sausos medienos  g.gif

tai, sakai, cia smarve skaitos laugh.gif
Atsakyti
mergaites, kuo skiriasi refill nuo iprastu kvepaliuku 4u.gif
Atsakyti
mergaites laukiu apibudinimo situ kvepaliuku..... ax.gif greitu laiku turesiu..ant nematuskiu uzsisakysiu....tiksliau ant neuzuoduskiu.... biggrin.gif bet jau buteliuku grozis tai vilioja...ir pagal natas turetu skanus kvapas buti.....

marina de bourbons...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 01 10, 08:18)
mergaites, kuo skiriasi refill nuo iprastu kvepaliuku 4u.gif

Jei perki kvepalus, ant kurių taip parašyta - reiškia, juos pabaigus galėsi įsimontuot naują, specialų "refilo" buteliuką (dažnai jau būna iškart keli buteliukai komplekte). Pats tas refilo buteliukas - paprastesnis, ne puošnus. O šiaip kvepalai tie patys bigsmile.gif (Viskas taip pat, kaip su tušinukais - gali būt vienkartiniai, kaip dažniausiai kvepalai ir būna, o gali būt su keičiamom šerdelėm - "refilais" lotuliukas.gif ).
Atsakyti
Isabelle 4u.gif Pas mus LT yra tik pirmieji du. O tas juodasis buteliukas Nuit de Boubon? Tai sako, kad jis labai panašus į Narciso Rodriquez. O anų dviejų kvapų nebeatsimenu, pauosčiau kartą ir daugiau nebandžiau. Paieškok natų intete, o gal ir atsiliepimų apie juos bus MUA
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 01 10, 06:30)
Isabelle  4u.gif  Pas mus LT yra tik pirmieji du. O tas juodasis buteliukas Nuit de Boubon? Tai sako, kad jis  labai panašus į Narciso Rodriquez. O anų dviejų kvapų nebeatsimenu, pauosčiau kartą ir daugiau nebandžiau. Paieškok natų intete, o gal ir atsiliepimų apie juos bus  MUA

as prisimenu seniai kai buvau dar "jauna".... biggrin.gif uosciau pirmus marina de bourbons stikliniam persvieciaman buteliuke..tai kvapas patiko....

usa nebera prekyboj ju.....nei tu baltu nei raudonu nei juodu....bent jau pagrindinese kvepalu parduotuvese.....o po kvepalu outlet "smirineti" kaip ir tingiu...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 09, 16:39)
gal zinot, kokie kvepalai kvepia lupdaziu?

Man turi lūpdažio kvapo Very Valentino, Shalimar Light ir šiek tiek Lalique Le Parfums (raudoni) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 01 09, 17:03)

siaip vanile man patinka, gal patiks pastarieji

jei megsti vanile, isbandyk siuos:

user posted image man jie wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2008 01 10, 01:35)
neerzinantis , švelnus , gėlinis , ofisinis  4u.gif
beje pati tokį siūliau išparduotuvėje daug anksčiau,  vis dar turiu  4u.gif

dekui uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 09, 20:16)
sveikos, gal kuri zinot si kvapa?  bigsmile.gif labai domina koks kvapas g.gif  4u.gif

user posted image

Kazkada jie buvo mano vieni mylimiausiu kvepaleliu - kvapas tikrai lengvas, svelniai gelinis-persikinis-abrikosinis, taciau as juose uzuodziu anyziu bigsmile.gif laikos jie ne stebuklingai, kvepedavau jais vasara wub.gif Nostalgija kazkokia apeme doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 10 sausio 2008 - 09:53
QUOTE(Frosta @ 2008 01 10, 08:41)
Man turi lūpdažio kvapo Very Valentino, Shalimar Light ir šiek tiek Lalique Le Parfums (raudoni) mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti