Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(F_A @ 2007 12 12, 08:45)
Vakar apsiuosciau "savo neissipildziusia svajone" - Jose Eisenberg "J'ose" EDP wub.gif Kaip jie man patinka, deja tik po 100 ml yra ispilstomi, mazesniu kiekiu negamina, o visa kibira pirkt nesinori unsure.gif
Ju virsutines natos yra gana gaivios, kvepia citrina ir metomis, po kuriomis skleidziasi siltos lavandos, moka kavos natos ax.gif  po jomis slypi silti medienos ir ambros kvapai,- paciule kedras, muskusas, sausa zole wub.gif Is tiesu tai nerealus kvepalai, raso, kad buvo sukurti atskleist ivairioms moters pusems wub.gif

O aš vis suku apie juos ratus, bet kažkaip ir neprisiruošiau pauostyt g.gif Na bet jei sakai, kad yra moka kavos..... tai reikia būtinai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 12, 08:50)
O aš vis suku apie juos ratus, bet kažkaip ir neprisiruošiau pauostyt  g.gif  Na bet jei sakai, kad yra moka kavos..... tai reikia būtinai  bigsmile.gif

Zinok super kvepalai, tikrai siulau pauostyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 11, 16:40)
Na papasakosiu apie savo naujuosius limituoto leidimo Dior "Forever and ever" 4u.gif
Esu turejus 2002 m. leidima to paties pavadinimo kvepalus, taciau jie man pasirode ganetinai skirtingi, galbut del to, kad tokius pavasarinius kvepalus ziema uzsipurskiau, o gal isties kitokie g.gif Forever and ever man kvepia minkstom kiek pudrinem gelem, po kuriom slepias pienas, medus ir vanile su migdolais (galiu prisiekt mano golfukas dabar kvepia pienu su medum ir vanile biggrin.gif ) ax.gif Minksti silti geliniai kvepalai mano nosytei blush2.gif

O aš jau seniai nusižiūrėjus internete vieno oro uosto parduotuvėj tokius, bet ten buteliukas su gėlytėm rašo jog 2006 leidimo, čia tokie patys kaip tavo ar ne ? wink.gif Nes jei jie kvepia pienu , medum ir vanilė vadinasi man jų nereikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 12 12, 12:15)
O aš jau seniai nusižiūrėjus internete vieno oro uosto parduotuvėj tokius, bet ten buteliukas su gėlytėm rašo jog 2006 leidimo, čia tokie patys kaip tavo ar ne ?  wink.gif Nes jei jie kvepia pienu , medum ir vanilė vadinasi man jų nereikia sad.gif

Kiekvieno nosiai vis kitaip kvepia mirksiukas.gif cia be lapeliu 2007 leidimo (idejau foto i kvepalu kolekcijas) 4u.gif O kvepia is tiesu minkstom gelem, tik man tie pieniski elementai kazkodel prasimusa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 12, 14:26)
Kiekvieno nosiai vis kitaip kvepia mirksiukas.gif cia be lapeliu 2007 leidimo (idejau foto i kvepalu kolekcijas) 4u.gif O kvepia is tiesu minkstom gelem, tik man tie pieniski elementai kazkodel prasimusa doh.gif

Aš mačiau, kad kitoks buteliukas todėl ir klausiu kaip čia yr wink.gif Na nieko kitą mėnesį būsiu tam oro uoste pati pauostysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2007 12 11, 23:35)
Aš siūlyčiau pauostyt Dior Addict - ir šilti, ir vaniliniai, ir ne vaisiniai. Daugiau ir nežinau, nes ne tokius mėgstu, bet jei užeis čia BlackDee, tai tau visą puslapį išvardins bigsmile.gif

QUOTE(BlackDee @ 2007 12 11, 23:58)
O gal yra bent vieni iš tavo žinomų, kurie atitiktų riekalavimus? Nes su vanile, šilti, ne-vaisiniai, būna būtent rytietiški, kai kurie mažiau, kai kurie labiau.

Gali bandyt:

Wish Chopard
Angel Tierry Mugler
Hanae Mori
Chanel Allure
Naomi Campbell
Fantasy Britney Spears
Armani Emporio She
Lolita Lempicka
Lolita Lempicka L (labiau cinamonas)
Ralph Lauren (labiau cinamonas ir mogdolai)
Lancome Miracle Forever
Papildyta:

Rimtai, gi Addict'us pamiršau  doh.gif
Papildyta:
Dar:

Burberry Brit (bet jie gėlių-vaisių  g.gif )
Kenzo Amour
Issey Miyake Le Feu Light
Jil Sander Sensations
Thierry Mugler Angel Innocent (ir visos jo atmainos)

4u.gif

oi aciu labai 4u.gif
Panasus butu Princesse Marina de Bourbon.
O as noriu paklaust saldziu kvepalu megeju ar jums YSL cinema ir Lancome hypnose pakankamai saldus? Nes as pati saldziu nelabai megstu, tai man sunku nusprest ar jie skanus ar ne doh.gif bet pirksiu zmogui, kuris laaabai megsta saldziai, moteriskai, brandziai, seksualiai kvepeti..Dar galvoju pauostyti Trusardi Python ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2007 12 12, 16:07)
O as noriu paklaust saldziu kvepalu megeju ar jums YSL cinema ir Lancome hypnose pakankamai saldus?

Cinema man saldus. bet Hypnose as to saldumo per daug ir nejauciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 12 12, 09:50)
O aš vis suku apie juos ratus, bet kažkaip ir neprisiruošiau pauostyt  g.gif  Na bet jei sakai, kad yra moka kavos..... tai reikia būtinai  bigsmile.gif

Seniai labai seniai turėjau mėginuką rolleyes.gif Kaip jie man tada patiko... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miauka @ 2007 12 12, 18:07)
oi aciu labai  4u.gif
Panasus butu Princesse Marina de Bourbon.
O as noriu paklaust saldziu kvepalu megeju ar jums YSL cinema ir Lancome hypnose pakankamai saldus? Nes as pati saldziu nelabai megstu, tai man sunku nusprest ar jie skanus ar ne doh.gif bet pirksiu zmogui, kuris laaabai megsta saldziai, moteriskai, brandziai, seksualiai kvepeti..Dar galvoju pauostyti Trusardi Python ax.gif

jei tikrai nori saldziai pabandyk Guerlaino shalimar, jie ne vaisiniai ir ne geliniai, sunkus ir labai saldus, primena ritietiskus saldumynus, uz juos saldesni tik angel blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 11, 18:50)
As turejau 2-u butelaicius. Mano manymu, tai - gaivus, saltoki, skaidrus kvepalai, jokio saldesio, truputi turi pipiro. Nezinau, ka kitos maniakes parasys. bet man jie butent tokie atrode thumbup.gif

Dekui uz issamu apibudinima:4u:
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2007 12 11, 23:18)
Papurškiau Sarmoj Nina ant lapelio ,tai kaip kvepia wub.gif  jau kokios 3 dienos ,vis prikišu nosį  . Jau laukiu atkeliaujant biggrin.gif ,tikiuosi ,kad ant mano odos taip pat ilgai kvepės tongue.gif

O juos 20ml buna?Siandien Sarmoj maciau po 30ml.

Niu siandien vel daviau nosytei darbo blush2.gif :

Pirmosios aukos Kristianoj buvo Ralph Lauren Glamourios ir Dior Pure Poison,abieji nieko.Antrieji net suintrigavo kazkaip.Tada daviau savo nosytei paragaut Chanel Coco Mademoiselle EDT,na bet pasirode toks "muiliuko kvapas".Kazkiek nuvyle tikejausi daugiau is sio kvapo.Kita kart taikysiuos i EDP.
Paskui apejus Akropoli kazkur po valandos nuejau i Sarma ir ten vel uosciau Dior Pure Poison,bet antra kart jie man visai nepatiko schmoll.gif Ir Armani Sensi White Notes,jie man pasirode gryni mandarincikai.
Zodziu visi kvapai kaip kvapai,naujos meiles neradau,niekas manes nepakylejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 12, 17:06)
Pirmosios aukos Kristianoj buvo Ralph Lauren Glamourios

o kuo jie kvepia? gal ka primena?
praejusia svte buvau centrinej kristianoj, tai ju neradau. o lb norejau juos pauostyti. gal sarmoj butu? g.gif
Atsakyti