Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

QUOTE(biologė @ 2007 12 13, 16:55)
Trokškime drinks_cheers.gif  Bet kai viena kuri įsigis, kita iš pavydo nutrokš lotuliukas.gif

Nea, kita dar labiau troks, troks, ir isigys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 12 13, 15:22)
Pasiprasiau konsultantes, kad surastu man kazko rugstaus, tai ka jus manot, istrauke EA "Green tea",

oho bigsmile.gif o as ir nezinojau, kad jie rugstus mastau.gif

siand ir as keliavau po Kristiana ax.gif

deja, tu Glamorous ir vel neradau unsure.gif teks i akropoli vaziuot.
pabandziau naujuosius fendi ax.gif buteliukas tai tikrai grazutis ax.gif nors tikejaus kazko daugiau...o is kvapo irgi tikejaus daugiau unsure.gif niu gal mano nosis nubukejus kazkokia, bet man jie nepasirode isskirtiniai unsure.gif tokie paprastuciai gan. be charakterio, kitaip sakant... unsure.gif gelytes unsure.gif

o dabar viena ranka kvepia Miracle Forever rolleyes.gif kiek vis uostau, niu patinka man jie. lb lb wub.gif o dabar jau ir pradedu noret rolleyes.gif unsure.gif doh.gif

turbut gausiu velniu uz tokias mintis blush2.gif ale fendi nieko gero, o vat M.forever jau kazka turi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 13 gruodžio 2007 - 17:02
QUOTE(straige @ 2007 12 13, 16:22)
Tai va, buvau Kristianoj pratestuoti vyrisku Zegna (super thumbup.gif  thumbup.gif , kazi, kodel ko nors panasaus moteriskems nesukuria blush2.gif  blush2.gif ). Tai tuo paciu dar uzbegau i moteriska puse. Pasiprasiau konsultantes, kad surastu man kazko rugstaus, tai ka jus manot, istrauke EA "Green tea", kurie i gala visai nusaldejo ir DKNY zaliaji obuoli (nu man ten obuolio visai nesijaute, tik  mediena (gal ten buvo obels medis?). Vienuzo, rugsciu nerasta. Bet vistiek pries iseidama uzipurskiau Midnight poison ir oooooooooooooooooooo, kaip jie prie manes prilipo!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noriu baisiai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  (ir kas galejo pagalvoti, nes juose yra vaniles ir pagal aprasyma as ju net neitraukiau i bandytinus).
Jetaus, kaip kvepia visa ranka su visa rankove wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man rugstus tureti Ralph Lauren Ralph wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 13, 18:03)

user posted image

Aciu, eisiu uostyti thumbup.gif
Papildyta:
[quote=leliux,2007 12 13, 17:58]
oho bigsmile.gif o as ir nezinojau, kad jie rugstus mastau.gif

Taigi as ir sakau, kame ten rugstis, o DKNY Be delicious kur rugstis? schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas gali isvardint kokiose talpose buna Nina Ricci Nina?Ta prasme mililitrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 13, 17:21)
Gal kas gali isvardint kokiose talpose buna Nina Ricci Nina?Ta prasme mililitrais smile.gif

30, 50 tikrai. ir 80 berods g.gif
Atsakyti
80 ml, 50 ml ir 30 ml
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 13, 17:58)
oho  bigsmile.gif o as ir nezinojau, kad jie rugstus mastau.gif

siand ir as keliavau po Kristiana  ax.gif

deja, tu Glamorous ir vel neradau  unsure.gif teks i akropoli vaziuot.

Nemanau, kad patiks sitas kvapas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 12 13, 18:28)
30, 50 tikrai. ir 80 berods  g.gif

QUOTE(centifolija @ 2007 12 13, 18:29)
80 ml, 50 ml ir 30 ml

Aciu,o as jau pradejau svajot apie miniuka ar 20ml pabandymui..buteliukas patinka labiau nei kvapas,tuoj nusipirksiu ir paversiu suvenyru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 12 13, 18:03)

isivaizduojat, o man jie tokie saldziai gaivoki g.gif
o glamourous mano megstamiausi jau antri metai, o palygint su kuo nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 12 13, 18:41)
isivaizduojat, o man jie tokie saldziai gaivoki  g.gif
o glamourous mano megstamiausi jau antri metai, o palygint su kuo nezinau  blush2.gif

Mano vienas kursiokas sake kad astrus bet ka jis ismano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2007 12 13, 17:29)
Nemanau, kad patiks sitas kvapas smile.gif

a kodel? biggrin.gif
mane jau smalsumas toooks pagavo, kad lb noriu pabandyt smile.gif

tai koks gi tas kvapas unsure.gif ka primena g.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2007 12 13, 17:30)
Aciu,o as jau pradejau svajot apie miniuka ar 20ml pabandymui..buteliukas patinka labiau nei kvapas,tuoj nusipirksiu ir paversiu suvenyru blush2.gif

o kvapas nepatinka? biggrin.gif
o ten 20 ar 30ml, koks skirtumas irnesakyk.gif
Atsakyti