Įkraunama...
Įkraunama...

Avene kosmetika

Buvau šiandien dviejuose vaistinėse, SPA akropolyje, bet niekur mėginukų negavau, sakė, kad neturi ir kad ateičiau po kelių savaičių, bt kelias savaites neišgyvensiu doh.gif susigundžiau kremu ir vandieniu. visur man siūlė tą patį krema mano problemai spręsti, tai ir pasidaviau smile.gif skin recovery cream. žada, kad atstatys odą, kuri reaguoja į viską be aiškių priežasčių smile.gif bandysiu.. vakar išmėtė kažkokiom neaiškiom dėmėm tai neištvėriau ir nukeliavau konsultuotis smile.gif...
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 01 09, 16:35)
Buvau šiandien dviejuose vaistinėse, SPA akropolyje, bet niekur mėginukų negavau, sakė, kad neturi ir kad ateičiau po kelių savaičių, bt kelias savaites neišgyvensiu  doh.gif  susigundžiau kremu ir vandieniu. visur man siūlė tą patį krema mano problemai spręsti, tai ir pasidaviau smile.gif skin recovery cream. žada, kad atstatys odą, kuri reaguoja į viską be aiškių priežasčių smile.gif bandysiu.. vakar išmėtė kažkokiom neaiškiom dėmėm tai neištvėriau ir nukeliavau konsultuotis smile.gif...

lauksiu atsiliepimu apie krema smile.gif
Atsakyti
niu ką, nors praėjo dar mažai laiko (tepliojausi tik du kartelius), bet jau galiu pasakyti, kad matyt ir aš užkibau ant avene kosmetikos blush2.gif tfu tfu tfu ir pabarbent į medį, bet kolkas tikrai matau rezultatus. pirmą kartą apiurškiau vandenuku ir pasitepiau kremuku nakčiai, tai iš ryto pamačiau žymiai apgyjusius spuogelius, jau netokie raudoni ir žymės likusios nuo senu spuogelių taip pat pabliškėjusios smile.gif man atrodo (ar čia tik savęs įtikinėjimas), kad truputuką mažiau rebaluojasi kakta, skruostų nedžiovina, tik dar šerpetojančių vietų, paraudusių nenuėmė, bet manau kad viskas ateity smile.gif dėl kremo konsistencijos - lengvas, greitai įsigeria, kai tepu ant dregno po terminio vandens veido, kai ant sauso, tai biški lipnus. tai tiek ispūdžių nuo pirmų panaudojimų smile.gif labai užsinorejau pienelio avene, bet išleidau visą stipndiją, tai reiks laukti kitos, ir vandnuko kitą kartą didelę bonką imsiu blush2.gif
abejojančioms dėl kainos - kai matai rezultatus tikrai apsimoka tuos pinigėlius sumokėt, pasiskačiavus, visokiem lorealiam paklojam žymiai daugiau pinigėlių, kad pasiektume bent kažkokį teigiamą rezulatą, tik jis ištolo neprilygsta ax.gif
naudosiu dar, rašysiu apie metamarozes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 01 11, 10:41)
niu ką, nors praėjo dar mažai laiko (tepliojausi tik du kartelius), bet jau galiu pasakyti, kad matyt ir aš užkibau ant avene kosmetikos  blush2.gif tfu tfu tfu ir pabarbent į medį, bet kolkas tikrai matau rezultatus. pirmą kartą apiurškiau vandenuku ir pasitepiau kremuku nakčiai, tai iš ryto pamačiau žymiai apgyjusius spuogelius, jau netokie raudoni ir žymės likusios nuo senu spuogelių taip pat pabliškėjusios smile.gif man atrodo (ar čia tik savęs įtikinėjimas), kad truputuką mažiau rebaluojasi kakta, skruostų nedžiovina, tik dar šerpetojančių vietų, paraudusių nenuėmė, bet manau kad viskas ateity smile.gif dėl kremo konsistencijos - lengvas, greitai įsigeria, kai tepu ant dregno po terminio vandens veido, kai ant sauso, tai biški lipnus. tai tiek ispūdžių nuo pirmų panaudojimų smile.gif labai užsinorejau pienelio avene, bet išleidau visą stipndiją, tai reiks laukti kitos, ir vandnuko kitą kartą didelę bonką imsiu  blush2.gif
abejojančioms dėl kainos - kai matai rezultatus tikrai apsimoka tuos pinigėlius sumokėt, pasiskačiavus, visokiem lorealiam paklojam žymiai daugiau pinigėlių, kad pasiektume bent kažkokį teigiamą rezulatą,  tik jis ištolo neprilygsta ax.gif
naudosiu dar, rašysiu apie metamarozes smile.gif

thumbup.gif as ant Avene uzkibau kai buvau gavus Avene Cleanance kremo meginuka, patiko is pirmo kart.. o po to ir nusipirkau ji.. ir taip su laiku vis kazka naujo isbandau smile.gif
o kiek tas kremas kainuoja kuri nusipirkusi esi?
Atsakyti
61.29 lt. nebėra jau nuo naujų metų nuolaidos savaitgaliais eurovaistinėje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 01 11, 14:27)
61.29 lt. nebėra jau nuo naujų metų nuolaidos savaitgaliais eurovaistinėje  unsure.gif

oi kaip gaila kad nebera tos nuolaidos verysad.gif
Atsakyti
buvau labai nemaloniai nustebinta blink.gif aptikau savo kremo sudėtyje, sudėties viršuje, iškarto po terminio vandens mineral oil sad.gif kaip jie galėjo tokio dalyko prikišti į gydomąją priemone protest.gif
Atsakyti
Merginos, išmanančios apie kosmetikos sudetį, ką manote apie avenes sudetį? yra toks tinklapys www.sskindoctor.com, tai pasitikrinus, labai nuliudau. vis raminu save, kad ten šnipštas prirašytas ir paslėpta reklama ir kažkieno interesai g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2008 01 15, 12:20)
Merginos, išmanančios apie kosmetikos sudetį, ką manote apie avenes sudetį? yra toks tinklapys www.sskindoctor.com, tai pasitikrinus, labai nuliudau. vis raminu save, kad ten šnipštas prirašytas ir paslėpta reklama ir kažkieno interesai g.gif  ax.gif

parasyk to kremo kur turi sudeti, paziuresiu ko ten prideta, nesu labai didele profe kosmetikos sudeties skaityme, bet si bei ta zinau smile.gif na aisku Avene nera naturali kosmetika, tokia kaip pvz Sante, Logona, Dr.Haucka, Madara.. bet ir nemanau kad Avene yra labai bloga kosmetika sudeties atzvilgiu..
Atsakyti
Jau kap ilgai Avene prausiklį veidui naudoju,jis toks nemažas...o dar kiek daug liko... ax.gif jaučiu neužbaigsiu dar dešimt metų biggrin.gif
Atsakyti
as vakar isbandziau avene kauke tai labai patiko!!!! ryte oda buvo kaip niekad rami , lygios spalvos
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 01 15, 12:47)
parasyk to kremo kur turi sudeti, paziuresiu ko ten prideta, nesu labai didele profe kosmetikos sudeties skaityme, bet si bei ta zinau  smile.gif

ne man cia adresuota, bet as irgi norejau pasikonsultuoti del sudeties unsure.gif
ziuriu i Avene Clean AC sudeti, atseit raso, kad "non-comedogenic". bet antroj vietoj eina "caprylic/capric trygliceride", o cia raso, kad sitas ingredientas labai kemsantis poras.. tai kur gi ta tiesa? g.gif

"Avene aqua, caprylic/capric trygliceride, carthamus tinctorius, butylene glycol, sucrose stearate, butyrosperm parkil, glycerin, simmondsia chinesis, sucrose distearate, stearyl alcohol, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, bht, bisabolol, butylparaben, cyclomethicone, dimethicone crosspolymer, disodium edta, parfum, isobutylparaben, isopropylparaben, phenoxyethanol, triethanolamine, xanthan gum, zinc gluconate. "
Atsakyti