Įkraunama...
Įkraunama...

Kambarinis namukas-palapinė

Va tokio tipo dar yra namelių, tinkančių tiek namuose, tiek kieme:

user posted image

user posted image

user posted image

Daug funkcijų atliekantys nameliai, skirti vaikams nuo 2 m.
Atsakyti
Pasiskaičiau ir prisiminiau, kad seniai esu ją SM forume nupirkusi naudotą jau, tik buvau pamiršusi. doh.gif Apie 30 lt. mokėjau tokia klijonkinė mėlyna palapinė... Dar burbulų reikės paieškoti ir bus ... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eToys.lt @ 2008 04 08, 11:06)
Va tokio tipo dar yra namelių, tinkančių tiek namuose, tiek kieme:

Daug funkcijų atliekantys nameliai, skirti vaikams nuo 2 m.

Gal kainą panašiai žinote? ax.gif
Atsakyti
Susidomėjau ir aš šia palapine. Gaila, kad realiai nėra galimybės pamatyti doh.gif Tad ieškau internete naujos arba naudotos, bet už protingą kainą. Kokios ten dar veiklos joje yra? Galvoju ar maniškė nebus jai jau per didelė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 05 29, 20:36)
Susidomėjau ir aš šia palapine. Gaila, kad realiai nėra galimybės pamatyti  doh.gif  Tad ieškau internete naujos arba naudotos, bet už protingą kainą. Kokios ten dar veiklos joje yra? Galvoju ar maniškė nebus jai jau per didelė... g.gif

Čia puse mūsų mamyčių buvo šia ligele užsikrėte tame tarpe ir aš biggrin.gif tad nuo pernai metų paieškų pagaliau įgyvendinau savo svajonę hihihi.gif Džiaugiuos kartu su sunyčiu lotuliukas.gif o jei rimtai atsipirko tie 200lt per akis rolleyes.gif biggrin.gif Turiu ir realių foto jei domina, dar vis džiaugiuosi doh.gif vyras, tai juokias, kad suvaikėjau biggrin.gif bet juk mūsų laikais tokių grožių nebuvo, tai ko negaliu džiaugtis kartu su sunyčių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wikonda @ 2008 05 29, 21:41)
Čia puse mūsų mamyčių buvo šia ligele užsikrėte tame tarpe ir aš  biggrin.gif tad nuo pernai metų paieškų pagaliau įgyvendinau savo svajonę hihihi.gif Džiaugiuos kartu su sunyčiu  lotuliukas.gif o jei rimtai atsipirko tie 200lt per akis rolleyes.gif  biggrin.gif Turiu ir realių foto jei domina, dar vis džiaugiuosi doh.gif vyras, tai juokias, kad suvaikėjau biggrin.gif bet juk mūsų laikais tokių grožių nebuvo, tai ko negaliu džiaugtis kartu su sunyčių blush2.gif

radau tave vel cia kur tik apie tomy palapine sneka lotuliukas.gif

as ir gerbeja sio zaislo smile.gif ieskau kur galeciau ji gaut uz protinga kaina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 05 29, 23:11)
radau tave vel cia kur tik apie tomy palapine sneka lotuliukas.gif

as ir gerbeja sio zaislo  smile.gif ieskau kur galeciau ji gaut uz protinga kaina cool.gif

Tiesiog blush2.gif hihihi.gif Nerasi, bet sėkmės paieškose jei po metų nupirksi, tai taip pat bus juokinga, kaip man lotuliukas.gif Patikėk, kokiais kūliais ieškojau, kad sunyti nustebinti metukų proga gimtadieniui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 29 gegužės 2008 - 23:18
QUOTE(wikonda @ 2008 05 29, 21:41)
Čia puse mūsų mamyčių buvo šia ligele užsikrėte tame tarpe ir aš  biggrin.gif tad nuo pernai metų paieškų pagaliau įgyvendinau savo svajonę hihihi.gif Džiaugiuos kartu su sunyčiu  lotuliukas.gif o jei rimtai atsipirko tie 200lt per akis rolleyes.gif  biggrin.gif Turiu ir realių foto jei domina, dar vis džiaugiuosi doh.gif vyras, tai juokias, kad suvaikėjau biggrin.gif bet juk mūsų laikais tokių grožių nebuvo, tai ko negaliu džiaugtis kartu su sunyčių blush2.gif

O tu naują ar kažkiek devėtą pirkai? Naujos tai niekas kol kas nepasiūlė verysad.gif Tik nedaug naudotas uz 190 lt. Bijau prašaut su tom naudotom, o palapinės taip noris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 05 30, 07:50)
O tu naują ar kažkiek devėtą pirkai? Naujos tai niekas kol kas nepasiūlė  verysad.gif Tik nedaug naudotas uz 190 lt. Bijau prašaut su tom naudotom, o palapinės taip noris lotuliukas.gif

žinok pirkau naują, nes manęs netenkino tas nedidelis skirtumas tarp naujos ir naudotos 50lt g.gif geriau sakau vaikas turės naują ir man ramiau bus blush2.gif Šian ryte tik nulipo nuo lovos ir tiesiu taikimu prie kamuoliukų lotuliukas.gif Jau visas mėnuo, kaip turim dar neatsibodo nei jam nei man biggrin.gif o svarbiausia jis savo raktus dabar turi thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
Tai va, tas skirtumas tarp mažai naudotos ir naujos tikrai mažas. O dar neaišku kiek reiškia „mažai naudota“, jau ne sykį esu nudegusi, tad dabar renkuosi labai atsargiai.
Papildyta:
O kur tu pirkai? Žadu praštyti, kad parveštų iš Klp, įdomu kokiose vaikų parduotuvėse galima rast šią palapinę. g.gif
Papildyta:
Siūlei realių foto mirksiukas.gif Manau, būtų įdomų pažiūrėt visoms ieškančioms ax.gif
Atsakyti
O mum sis zaislas visiskai pasirode nevertas tokiu pinigu,tik vieta uzeme,pastovejo ir perleidom kitiems verysad.gif Cia matyt kaip kam
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 05 30, 11:43)
Tai va, tas skirtumas tarp mažai naudotos ir naujos tikrai mažas. O dar neaišku kiek reiškia „mažai naudota“, jau ne sykį esu nudegusi, tad dabar renkuosi labai atsargiai.
Papildyta:
O kur tu pirkai? Žadu praštyti, kad parveštų iš Klp, įdomu kokiose vaikų parduotuvėse galima rast šią palapinę.  g.gif
Papildyta:
Siūlei realių foto  mirksiukas.gif Manau, būtų įdomų pažiūrėt visoms ieškančioms  ax.gif

Pirkau "Žaislų planetoje" ten jų visad yra ax.gif
Prašau mirksiukas.gif O antrojoje, kai reik daugiau vietos ax.gif
user posted image user posted image
Sigutee vaikiukai juk labai skirtingi tiesiog nepataikėt mirksiukas.gif Maniškis duodasi kuičiasi joje prisitempe savų žaislų vakarop lemputę įsijungia vaiko nėr tongue.gif
Atsakyti