QUOTE(Lera @ 2008 04 30, 14:45)
i jokias neužneša
nu man labai skanu su troškintom daržovėm o va mb nu šeip sau nesužavetas liko, sake valgyt galima 


sviesto reik negaileti, ir po to gerai maisyti, kad kis birus butu.Dar maciau, kaip imaiso labai daug(stikline ant stiklines) pjaustytu krapu ir slaksto citrinu sultimis.......niam

sakykit, kur yr apirkti stambaus kuskuso?
labai skanaus esu valgiusi viesbutyje Turkioj, o Lietuvoj nusipirkau smulkaus, bet nepatiko


QUOTE(Sophi @ 2009 05 21, 22:01)
su situo kaip tik ana savaite zaidziau, greita, nesunku ir labai skanu,tai pirmasis rimtas mano susidurimas su baklazanais, anksciau jie man kazkokie itarini buvo


QUOTE(jari @ 2009 06 13, 01:06)
su situo kaip tik ana savaite zaidziau, greita, nesunku ir labai skanu,tai pirmasis rimtas mano susidurimas su baklazanais, anksciau jie man kazkokie itarini buvo
tai vat pirma syki darant labai sukepe baklazanai, tai visame patiekale labai skurdokai ju buvo 


Gal per ilgai kepinot? Aš irgi išbandžiau tą recepčiuką - labai


QUOTE(Marija5 @ 2007 10 27, 01:04)
Visada darau labai paprastai, kai noriu kažko greitai, tai pakepinu svogunus, morkytes, dešreles, prieskonių (pagal skonį), kečiupo. Kai viskas gražiai iškepa įpilų vendens ir įberiu kuskuso, sumaišau ir už 10 min. galima valgyti.
O kai yra daugiau laiko tai darau su mėsa.
Prisipirksiu dabar kuskoso ir bandysiu pagal čia sudėtus receptus gaminti.
O kai yra daugiau laiko tai darau su mėsa.
Prisipirksiu dabar kuskoso ir bandysiu pagal čia sudėtus receptus gaminti.

Jei kepi keptuveje tai i ja pili vandens ir beri kuskusa?Ar as teisingai supratau?

as darau ir saldu kuskusa pusryciams: uzpilu kruopas karstu vandeniu, iberiu siek tiek druskos, ziupsneli cukraus, imetu razinu ir palaikau viska trejeta minuciu, kol isbirinks. per ta laika ant gabalelio sviestuko keptuveje pasitroskinu smulkintu obuoliu, maisytu su ziupsneliu cukraus ir cinamonu. visa sita reikaliuka imaisau i kose. kai uzplaukia noras - pries valgydama dar svieziu medumi pasilaistau. labai gerai

QUOTE(zirza @ 2009 09 30, 15:09)
as darau ir saldu kuskusa pusryciams: uzpilu kruopas karstu vandeniu, iberiu siek tiek druskos, ziupsneli cukraus, imetu razinu ir palaikau viska trejeta minuciu, kol isbirinks. per ta laika ant gabalelio sviestuko keptuveje pasitroskinu smulkintu obuoliu, maisytu su ziupsneliu cukraus ir cinamonu. visa sita reikaliuka imaisau i kose. kai uzplaukia noras - pries valgydama dar svieziu medumi pasilaistau. labai gerai 

ačiū už puikią idėją


QUOTE(Bonbonke... @ 2009 06 12, 18:37)
sakykit, kur yr apirkti stambaus kuskuso?
labai skanaus esu valgiusi viesbutyje Turkioj, o Lietuvoj nusipirkau smulkaus, bet nepatiko 


Stambus couscous ar ne bulgur vadinasi?
Aš naudoju couscous prie praktiškai visų savo gaminamų troškinių. Padarau troškinį skystesnį (dedu daugiau luptų pomidorų iš skardinės), nupilu paskui ta skystį kiek man reikia couscous pagamint, dar vandens įpilu jeigu trūksta, užverdu, supilu couscous, nukeliu nuo ugnies, uždengiu ir palieku brinkti. Paskui išmaišau su šakute. Tame skystyje jau būna pakankamai sviesto/riebalų (jei galimu be mėsos, visada įmetu gabalėlį sviesto, pagerina daržovių skonį) ir prieskonių, taigi nieko daugiau ir nebededu.
Kuskusas su vištiena
http://tingiojikiaul...u-vistiena.html
Kuskusas su faršu
http://tingiojikiaul...1/kuskusas.html
http://tingiojikiaul...u-vistiena.html
Kuskusas su faršu
http://tingiojikiaul...1/kuskusas.html
Mielai pasidalinsiu savo firminiu kuskuso receptu
Puode uzvirinu vadeni, i ji idedu buljonetes, kokius du saukstelius kario prieskoniu. supilu kuskusa, truputi paverdu, o paskui isjungiu ugni ir palieku uzdengta puoda kad isbrinktu. Tuo tarpu keptuvej pakepinu svoguna, tarkuota morka, prikraunu cukinijos, pjaustyto sviezio agurko, brokoliu, uzpilu vandeniu ir istroskinu kol viskas suminksteja, dar irgi idedu kario, druskos. Tada dideliam puode sumaisau kuskusa ir tas istroskintas darzoves, jeigu truksta dadedu druskos. Gaunasi nerealiai skanu
Galima valgyt tiesiog taip, dar skaniau - su grietine.. o geriausia, jeigu tarkim daug lieka, kita diena galima pasidaryt tokius kaip kotletukus/blynukus ir pakepint dar aliejuj. Seile varva


