Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(Asye @ 2010 06 20, 22:08)
Mano draugei Angel Thierry Mugler sukelia stipru galvos skausma  rolleyes.gif O kita aiskino,kad ir migrena jai prasideda nuo to kvapo.

Nieko stebėtino, mano nosiai šis kvapas sodrus, klampus vos ne iki dusinimo. Pradžioj, kai jį nusipirkau ir išpakavusi pauosčiau, pagalvojau, "kas čia per baisybė, kodėl jį visi taip giria?" ir išsyk pradėjo baisiai galvą skaudėti. Pradėjau galvoti, ką čia su juo padarius, parduoti ar pasilikti. Tuomet pradėjau jį testuot, po lašelį užsipurkšdama, paskui kurį laiką palikau ramybėj, užmiršau apie jį, nusprendusi pasilikti kaip prisiminimą iš kelionės.. Ir.. prieš kokius porą mėnesių sugalvojau, kad reikėtų juo pasikvėpinti, atsirado vidinis noras. Ir ką, labai patinka jis man dabar, galvos skausmo nebesukelia, neįtikėtina tiesiog, net ir dabar rašau ir norisi nueiti pasikvepinti Angel`u, tik vasarą turiu kuo kvėpintis ir be jo, bet žiemą manau bus vienas iš dažniau naudojamų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 20 birželio 2010 - 22:58
QUOTE(rusma @ 2010 06 19, 04:34)
Vadinasi, nuojauta manęs neapgavo, Nuit noir turiu pauostyti smile.gif
Chamarre aš irgi neatmečiau, kažkas juose man patinka. Mėginuko dar liko, dar aš juos nagrinėsiu. O Jabu dar nepauosčiau. Laukiu savo laiko, kai niekas netrukdys (va pvz. dabar, nueisiu tuoj kol visi miega ir pratestuosiu), o tai dar vėl išvadins kokiais nors tepalais lotuliukas.gif

Jabu man pasirode labai neidomu. g.gif
Chamarre kaz-ka yra, sutinku. Bet Nuit Noir geriau:)

O nuo TM Angelo man prasideda ne galvos skausmas, o dantu - toks saldus doh.gif lotuliukas.gif
Bet sleifas gali buti grazus, tikiu.

Atsakyti
QUOTE(kiskalt @ 2010 06 21, 01:59)

O nuo TM Angelo man prasideda ne galvos skausmas, o dantu - toks saldus doh.gif lotuliukas.gif

kiskalt, taiklu. net pajaučiau jį.

Atsakyti
Chloe, ir vakar ir siandien is skirtingu zmoniu sulauke daug komplimentu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 06 19, 09:25)
Būtų visai neblogi, jei truputėlį ilgėliau liktų ant odos rolleyes.gif Pasikvėpinusi Maxmara po pusvalandžio savęs nebeužuosdavau.

Keista g.gif Man šie kvepalai išsilaiko pakankamai ilgai, vakar juos "dėvėjau" - tai visą darbo dieną jaučiau jų aromatą bigsmile.gif thumbup.gif

Vakar vakare testavau Clinique - Aromatics Elixir - įėjusi į kambarį sesuo klausia rimtu veidu - kas čia dega? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sakau nieks nedega, kvepalus testuoju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 19, 09:21)
Apie vyrus ir saldėsius - negana to, kad jiems jie patinka, dar dažnai ginčijasi, kad jie ne saldūs, o gaivūs. Kolegos reakcija į mano S.Lutens Feminite du Bois - visą mašiną užkvėpinai taip gaiviai  lotuliukas.gif . Man kvepėjo medum, vašku, saldžiai, galbūt aštresniais prieskoniais, bet tik ne gaiviai. Lygiai taip pat jis sakydavo apie Organzą... "Kvepia labai skaniai ir gaiviai" - ir taškas, niekaip nesutikdavo, kad tai ne gaivūs kvepalai.

Dar pratęsiu apie saldėsius kvepaluose ir vyrus. Vienas pažįstamas vyras manęs net klausinėjo patarimų, kokius žinau vyriškus kvepalus, kurie būtų saldūs, kvepėtų kava, kavos pupelėmis ir pan. Ir net prisipažino, jog kvėpinasi moteriškais kvepalais, nes vat būtent saldūs jam patinka. Ir nemaža dalis mano aplinkoje yra panašių - jiems labai kvepia ne tiek gaivūs, bet saldūs, kaip ir vienas yra pasakęs - jog Maxmara - Maxmara labiau jam patinka, o mano mylima YSL - Cinema buvo išpeikti, nes neva šie jau per gaivūs biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2010 06 22, 11:00)
Dar pratęsiu apie saldėsius kvepaluose ir vyrus. Vienas pažįstamas vyras manęs net klausinėjo patarimų, kokius žinau vyriškus kvepalus, kurie būtų saldūs, kvepėtų kava, kavos pupelėmis ir pan. Ir net prisipažino, jog kvėpinasi moteriškais kvepalais, nes vat būtent saldūs jam patinka. Ir nemaža dalis mano aplinkoje yra panašių - jiems labai kvepia ne tiek gaivūs, bet saldūs, kaip ir vienas yra pasakęs - jog Maxmara - Maxmara  labiau jam patinka, o mano mylima YSL - Cinema buvo išpeikti, nes neva šie jau per gaivūs  biggrin.gif  lotuliukas.gif

T.Mugler turejo tokius Pure Malt - gerai paieškojus ir radus gal jam patiktų tokia kava vyriškuose...

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 22, 10:57)
T.Mugler turejo tokius Pure Malt - gerai paieškojus ir radus gal jam patiktų tokia kava vyriškuose...

Va šitie idealiai atikiktų to vyruko pageidavimą - A*Men Pure Coffee by Thierry Mugler
http://www.fragranti...offee-2337.html
Tik kad jų, kaip supratau, neberasta pirkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 06 22, 13:25)
Va šitie idealiai atikiktų to vyruko pageidavimą - A*Men Pure Coffee by Thierry Mugler

user posted image
Man jie labiau unisex, as vis pasikavinu jais is MB wub.gif
Galima juos rasti cia
http://eu.strawberry...thierry-mugler/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 22 birželio 2010 - 14:47
QUOTE(Ingėnas @ 2010 06 22, 12:25)

Kad jam tiko ir Trussardi - Inside biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti