Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(Renatina @ 2010 06 07, 15:29)
Rusma, parašyk, prašau, knygą apie parfumeriją! t.y. apie save parfumerijos pasaulyje (dainuoti V. Mačiulio balsu:)) Galėsiu paprodiusuoti arba paplatinti biggrin.gif

Reiks rašyt lotuliukas.gif . Va išeinu atostogų ir pradedu lotuliukas.gif

QUOTE(Renatina @ 2010 06 07, 15:29)
Gerai, bet prie šių nutikimų galima pridurti, kad yra šį kvapą mėgstančių. Tiesa,man ypač patinka jį pasisluoksninti ir pagaivinti..
ir BEJE (nors aš į tai mažai kreipiu dėmesio ar, tiksliau, pagal tai retai vertinu) MB yra labai netgi pagyręs.. (gal dėl to, kad pastaruoju metu pašnekam,kad reikia atgaivinti kiek užmirštą praktiką apsilankyti žirgyne tongue.gif  lotuliukas.gif )

Taip, tikrai, jie turi solidų gerbėjų ratą. Matyt yra iš tų kvapų, kuriems abejingų nebūna - arba labai patinka arba sukelia pasibaisėjimą. Visgi kaltinčiau tam tikrą odos tipą ar gal aplinkos sąlygas. Bet mąstykim pozityviai: smalsumą patenkinau, gražiais buteliukais pasidžiaugiau ir nebematau reikalo mėginti dėti pastangas į jų prisipratinimą. Ačiū jiems už tai, kad išmokau nepirkti aklai tik todėl, kad kažkas rašė/sakė, kad patinka. Kaip sakant kvepalų išsirinkimo ir pirkimo internetu įgūdžius man suformavo SM ir Hermes. Testavau nemažai jų kvapų - mano subjektyvią atranką praėjo ir lentynoje liko tik Nilo sodai. Hiris pauostyčiau, jeigu pasitaikytų proga, jie man gundančiai atrodo. Kitų nebereikia...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 07, 16:17)
Reiks rašyt  lotuliukas.gif . Va išeinu atostogų ir pradedu  lotuliukas.gif
Taip, tikrai, jie turi solidų gerbėjų ratą. Matyt yra iš tų kvapų, kuriems abejingų nebūna - arba labai patinka arba sukelia pasibaisėjimą. Visgi kaltinčiau tam tikrą odos tipą ar gal aplinkos sąlygas. Bet mąstykim pozityviai: smalsumą patenkinau, gražiais buteliukais pasidžiaugiau ir nebematau reikalo mėginti dėti pastangas į jų prisipratinimą. Ačiū jiems už tai, kad išmokau nepirkti aklai tik todėl, kad kažkas rašė/sakė, kad patinka. Kaip sakant kvepalų išsirinkimo ir pirkimo internetu įgūdžius man suformavo SM ir Hermes. Testavau nemažai jų kvapų - mano subjektyvią atranką praėjo ir lentynoje liko tik Nilo sodai. Hiris pauostyčiau, jeigu pasitaikytų proga, jie man gundančiai atrodo. Kitų nebereikia...

dėl knygos tai gaudau žodį, kaip sako rusai!!

o dėl Vandenų ir apskritai Hermes - viskas aišku.

tik - Malena!! - pamiršau Hiris doh.gif doh.gif sorry blush2.gif

Atsakyti
rusma, Hermes Hiris kvapas tikrai vertas išbandymo mirksiukas.gif
Jeigu patinka morkyčių kvapas smile.gif Labai nuotaikingi, pozityvūs kvepalai.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 07, 12:57)
suprantu, kad kažkas ne taip, kas nesuprantu, bet įtariu - Hermes. Susinepatoginu.

ačiū už geras emocijas. prisijuokiau nerealiai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Super komentarai. lotuliukas.gif Rusma, turi talentą!

Man, asmeniškai, Hermes Eau des Merveilles patinka. Tačiau niekuomet nesikvėpinu eidama į darbą ar į žmonių masinio susibūrimo vietas. Girdėjau apibūdinimų: „dažų skiediklis“, „lako tirpiklis“ ir pan. Mano aplinkos žmonės kvapą sieja su statybomis, ne su arkliukais, gamta. smile.gif

Žirgais trenkia LesNez L'Antimatiere. Paderinusi su vienais „žoliniais“ kvepalais Dievulėliau kokio apibūdinimo ir antikomplimento sulaukiau... doh.gif
Atsakyti
Vakar turbūt antrą kartą gyvenime mano kvepalai sulaukė žmogaus, nesidominčio parfumerija, pagyrimo - tai buvo puikieji Heeley "Verveine". Jeigu jie būtų keturiskart pigesni... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 05 29, 15:54)
Vakar vyras pareiškė bigsmile.gif : ''daugiau šitais kvepalais nesikvepink, prašau..."  biggrin.gif
Kalbėjo apie siuos:
user posted image

Merginos, o as dievinu si kvapa!!!! Praeita savaite sulaukiau net du komplimentus. Isejome su drauge pasivaikscioti su vaikais, o ji man ir sako: -ooo, koks sleifas smile.gif Klausiu, tau patinka? Taip, labai skaniai kvepi! Kai paklausiau ka uzuodzia, pasake apelsina.
Antras komplimentas is ...bendradarbiu...moteru smile.gif Viena priejo ir klausia, kas cia taip kvepia? kokie idomus kvepalai?! kokie gaivus! smile.gif

Ps mano vyrui jie nelabai patinka, bet neprase, kad jais nesikvepinciau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CINEMA: 09 birželio 2010 - 16:55
Mano DG light blue sulauke antikomplimento is vyresnio amziaus vyro-ale kokiom cia senienom smirda, mano motina pries 50 metu tokiais purksdavosi blink.gif
o CK IN2U mano nosiai turi kazkoki tabako kvapa, gal ir vaidenasi doh.gif paciai siaip patinka, ispeikta del ju dar nebuvau, bet pagirta irgi biggrin.gif (parasiau, nes maciau diskutavote, kad daugumai vyrui patinka sis kvapas)
Atsakyti

iš bendradarbių: "ir vėl tas nuostabus kvapas"
iš sūnaus: "mama ir vėl sultim neša".... lotuliukas.gif be žodžių,
įdomu kaip kitoms mamytėms šitas kvapas ?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 16 birželio 2010 - 11:58
QUOTE(Lyžuka @ 2010 06 16, 12:58)
iš bendradarbių: "ir vėl tas nuostabus kvapas"
iš sūnaus: "mama ir vėl sultim neša"....  lotuliukas.gif  be žodžių,
įdomu kaip kitoms mamytėms šitas kvapas ?

user posted image

Vaikų uoslės geriausios thumbup.gif Laukiu kada mano mergina pradės girti/peikti mano kvepalus, nes kolkas tik atidžiai uosto, bet nuomonės dar nemoka išreikšti, nors.. nuo kažkokių buvo nosį suraukus lotuliukas.gif

Man tai smagus sulčių kvapas, karštą dieną labai gerai nuteikiantis thumbup.gif
Atsakyti
Vakar sulaukiau komplimento.
user posted image
Atsakyti
ne ten pataikiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 17 birželio 2010 - 08:10