Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento!

QUOTE(Riuriu @ 2008 01 22, 20:36)
kazkokia mistika su Elixir des Merveilles (jau visiem cia su jais nusbodau itariu... na ir pati sau aisku, bet....), gal cia isties mano kvapas, neskaitant, jog vakare kvapas toks pat intensyvus kaip ryte  blink.gif , komplimentu sulaukiu pastoviai unsure.gif  siandien apskritai idomiai, stovejau Maxej eileje, uz manes vyras su kazkokia bobelka stovejo, tai vyras ir sako, oi kaip skaniai mergaite kvepia, apsidairiau, kitu mergaiciu aplink nebuvo tongue.gif taigi, pirmasyk sitaip....viesoj vietoj  blush2.gif

Is bobelkos jis negavo velnių? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 22, 21:39)
Is bobelkos jis negavo velnių?  hihihi.gif

kaip tik atkreipiau demesi i jos veida, tai tokia ironiska sypsena ismete, manau poto kupron tikrai gavo erelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 22 sausio 2008 - 20:44
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 22, 21:36)
kazkokia mistika su Elixir des Merveilles (jau visiem cia su jais nusbodau itariu... na ir pati sau aisku, bet....), gal cia isties mano kvapas, neskaitant, jog vakare kvapas toks pat intensyvus kaip ryte  blink.gif , komplimentu sulaukiu pastoviai unsure.gif  siandien apskritai idomiai, stovejau Maxej eileje, uz manes vyras su kazkokia bobelka stovejo, tai vyras ir sako, oi kaip skaniai mergaite kvepia, apsidairiau, kitu mergaiciu aplink nebuvo tongue.gif taigi, pirmasyk sitaip....viesoj vietoj  blush2.gif

thumbup.gif vasada buna pirmas kartas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 22, 21:42)
kaip tik atkreipiau demesi i jos veida, tai tokia ironiska sypsena  ismete, manau poto kupron tikrai gavo erelis  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pasibėdavosiu doh.gif Grįžo mano šeimyna po treniruočių, o aš po dušiuko, Hugo Boss Femme pasišlaksčius wub.gif Dukra sako, fui, kas čia taip smirda unsure.gif Jėzau, galvoju, kopūstų neviriau schmoll.gif Dukra sako, fui, kvepalai kaip smirda doh.gif Va Jėzutėliau doh.gif lotuliukas.gif

Na, man kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 22, 22:00)
Pasibėdavosiu doh.gif Grįžo mano šeimyna po treniruočių, o aš po dušiuko, Hugo Boss Femme pasišlaksčius wub.gif Dukra sako, fui, kas čia taip smirda unsure.gif Jėzau, galvoju, kopūstų neviriau schmoll.gif Dukra sako, fui, kvepalai kaip smirda doh.gif Va Jėzutėliau doh.gif  lotuliukas.gif

Na, man kvepia wub.gif

Keista, jie juk tikrai nesmirdi... g.gif skanus, lengvas, vasariniu gelyciu kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 22, 22:00)
Pasibėdavosiu doh.gif Grįžo mano šeimyna po treniruočių, o aš po dušiuko, Hugo Boss Femme pasišlaksčius wub.gif Dukra sako, fui, kas čia taip smirda unsure.gif Jėzau, galvoju, kopūstų neviriau schmoll.gif Dukra sako, fui, kvepalai kaip smirda doh.gif Va Jėzutėliau doh.gif  lotuliukas.gif

Na, man kvepia wub.gif

man sis kvapas kazkoks isvis be kvapo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 22, 21:16)
man sis kvapas kazkoks isvis be kvapo  ax.gif

Niu va, tau be kvapo, o kitam - smirda karsta.gif

Norisi man tu gėlių paskutiniu metu wub.gif
Atsakyti

4u.gif O aš ryte pasikvepinau CERRUTI 1881. Tai gavau komplimentą iš savo
brangiojo

Atsakyti
Vakar ejau i svecius pas savo bendradarbe ir sulaukiau komplimento, kad labai skaniai kvepiu ax.gif O pasikvepinau as Eau des Merveilles (Hermes). As labai nustebau, kad ji uzuode, nes galvojau, kad jie kvapo isvis nelaiko, as ju ant saves nejauciu.
O mano vyrui paskutiniu metu labai patinka Hiris (Hermes). Sako, labai svelnus kvepalai wub.gif
Atsakyti
Vakar sulaukiau komplimento, kai pasikvepinau Versace bright Crystal
Atsakyti
QUOTE(CINEMA @ 2008 01 24, 17:10)
Vakar ejau i svecius pas savo bendradarbe ir sulaukiau komplimento, kad labai skaniai kvepiu ax.gif  O pasikvepinau as Eau des Merveilles (Hermes). As labai nustebau, kad ji uzuode, nes galvojau, kad jie kvapo isvis nelaiko, as ju ant saves nejauciu.
O mano vyrui paskutiniu metu labai patinka Hiris (Hermes). Sako, labai svelnus kvepalai wub.gif

man sie kvepalai irgi labai patinka wub.gif buvau pasikvepinusi siais kvepalais, vaiksciojau po parduotuves, tai vienas vyriskis vis sukiojiosi aplinkui, kad jau man itartinai pradejo atrodyti, kai numeciau pikta zvilgsni tai prisipazino jog labai jam sis kvapas patiko blink.gif blink.gif

o MB varo mane kuo toliau, kai pasikvepinu Eau des merveilles, sako kokiais cia pipirais kvepi doh.gif doh.gif stupid.gif fool.gif
verysad.gif tai dabar taip ir stovi tie kvepalai...
Atsakyti
maniskiui labai patinka kai kvepiu T. Muglier " Angel", Dior " Addict 2", Chanel " Coco Mademoiselle" smile.gif
Atsakyti