Įkraunama...
Įkraunama...

Namo dydis

QUOTE(kaunas @ 2006 10 06, 15:30)
MUSU 300 BENDRAS PLOTAS, BANDEM MAZINT, BET NESUSIMAZINA NIEKAIP g.gif , KAMBARYS MAZIAUSIAS 15, SVETAINE 30 ,ATRODOKAIP IR NORMALUS PLOTAI BET VISTIEK TIEK DAUG GAUNASI g.gif
NEISSIVAIZDUOJU KAIP JUS TELPAT I 200 g.gif

Nu normaliai rolleyes.gif
As pagalvoju apie tvarkymasi,tai kazkaip praeina noras tiems kvadratams biggrin.gif ,na nebent namai patys susitvarkytu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remka: 06 spalio 2006 - 16:04
QUOTE(remka @ 2006 10 06, 17:03)
Nu normaliai  rolleyes.gif 
As pagalvoju apie tvarkymasi,tai kazkaip praeina noras tiems kvadratams  biggrin.gif ,na nebent namai patys susitvarkytu biggrin.gif

As apie stengiuosi negalvot schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunas @ 2006 10 06, 20:46)
As apie stengiuosi negalvot schmoll.gif  lotuliukas.gif

AAAAAAAAAAAA lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus bendras plotas 130-140 kv. m. Nu per akis rolleyes.gif virtuve, svetaine didele, du san. mazgai, trys kambariai(po 16 kv.) ir 2 drabuzines rolleyes.gif Mums uzteks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-MŠ- @ 2006 10 07, 19:31)
pas mus bendras plotas 130-140 kv. m. Nu per akis  rolleyes.gif  virtuve, svetaine didele, du san. mazgai, trys kambariai(po 16 kv.) ir 2 drabuzines  rolleyes.gif  Mums uzteks tongue.gif

As irgi noreciau i tiek tilpti ax.gif o garaza darysit?
Atsakyti
QUOTE(remka @ 2006 10 06, 17:03)

As pagalvoju apie tvarkymasi,tai kazkaip praeina noras tiems kvadratams  biggrin.gif ,na nebent namai patys susitvarkytu biggrin.gif

Ir dar nemokamai apsišildytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2006 10 08, 17:14)
As irgi noreciau i tiek tilpti  ax.gif  o garaza darysit?

garazas pas mus toks pristatomas, na pavesines tipo biggrin.gif dviem masinom wink.gif
Atsakyti
niu mes kai ieskojom projekto, irgi norejom kuo mazesnio bet su viskuo ko reikia, tai to reikai gavosi 200 doh.gif
svetaine su virtuve 45
darbo/sveciu kambarys 10
WC/dusas 5
katiline 7, sandeliukas 12, garazas 36 , holas nemazas, apie 15, bet cia su laiptu aikstele ir dar jame radome vietos dideliam avariumui musu, tai sakyciau visa gerai isikomponavo, na ir virsuje mansardiniam aukste- 3 kambariai - 14, 17 ir 20, vonia 8, skalbykla 5 ir drabuzine 6. dar antro auksto holas kazkiek. vienu zodziu- ir erdvu, ir nieko bereikalingo.. uztat net 200 kv. ax.gif
Atsakyti
man 1 aukšte gaunasi 135 m2, nu ir nieko nerandu ką sumažinti, o teisybę pasakius jau ir nebeieškau wacko.gif bandysiu 2 aukšte sutilpti į 70m2;
aš labai norėčiau tilpti į 200m2; ok.gif
Atsakyti
Jauciu pas mane cia kazkas ne taip. g.gif Einu pasiskaiciuosiu. Is kur ten 300 gaunasi? g.gif Gal rimtai perdaug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunas @ 2006 10 09, 22:02)
Jauciu pas mane cia kazkas ne taip.  g.gif Einu pasiskaiciuosiu. Is kur ten 300 gaunasi? g.gif Gal rimtai perdaug? g.gif

Na ir kokie paskaiciavimai,tai 300,ar daugiau ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunas @ 2006 10 09, 23:02)
Jauciu pas mane cia kazkas ne taip.  g.gif Einu pasiskaiciuosiu. Is kur ten 300 gaunasi? g.gif Gal rimtai perdaug? g.gif

nu normaliai yra mirksiukas.gif mirksiukas.gif . pas mumis irgi šiek tiek virš 300 kv ir normalei good.gif
Atsakyti