Įkraunama...
Įkraunama...

Namo dydis

ideja tai faina ir grazi, tik jei taip skaitosi mazinamas namo plotas tai nelabai sutinku ax.gif siaip gi pagal plota mazdaug ir samata atsistoja, viena yra pastatyti ir irengti 100kv ir kita 200kv. taciau jei tarkim tavo atveju, atsimeta tik perdanga ir vieno kambario vidine siena, tai nesvarbu kad gautusi vietoje 200kv tik tarkim 150kv, vis tiek namo pastatymas ir irengimas kainuos panasiai kiek 200kv ax.gif

labai sudetingai pasakiau ka norejau, tikiuosi supratot, o jei ne taiir nereikai, einu jauciu isismiegoti, kad mintys nesimakaluotu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sutinku su Giga, kad plotas nesumažėja ir šildant lieka tas pats plotas tik mano mastymu dar šalčiau svetainėja, nes šiltas oras kaip žinome viršuje laikosi. O dar be to mes pirkome kartotinį projektą kuriame taip ir buvo , bet pirkdama ši projektą aš jau tiksliai žinojau, kad svetainės su aukštom lubom nedarysim, tai dabar jau padarėme normaliai perdangą toje vietoje ir ten bus numatytas ne 4-as kambarys, kurio taip pat man nereikia, o toks jaukus holas su TV vaikams , ar kam kitam, nes kartais norai išsiskiria žiūrint teliką o aš esu prieš telikus vaikų kambarį. IR taip pat man labai nesaugu atrodo vaikų atžvilgiu, be to ir vyrui ar kam nors kitam "padauginus".
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2006 10 25, 21:05)
ir labai noriu pasigirti, kad siandiena sekmingai apsigyniau sy projekta komisijoje ir po poros savaiciu jau turesiu statybos leidima rankoi  thumbup.gif . praejo 5 menesiai nuo projektavimo pradzios. bet pamatas jau stovi visas menuo  biggrin.gif  blush2.gif
tai tiek. gaila kad ziema.

papasakok daugiau apie komisiją, nes aš pati su architekte ten keliausiu po poros savaičių ax.gif Jeigu tu žinoma Vilniuj gyneisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2006 10 26, 08:46)
papasakok daugiau apie komisiją, nes aš pati su architekte ten keliausiu po poros savaičių  ax.gif Jeigu tu žinoma Vilniuj gyneisi  ax.gif

mano komisija buvo palangoje,nes ten ir gyvensiu. bet manau kad visur vyksta panasiai. na kai paskiria diena projekto apsigynimui eini ten butinai su savo architektu. sedi salej apie desim zmoniu, tai dazniausiai tiepatys is istaigu is kuriu atejo projektavimo salygos.na ten gaisrine , aplinkos apsauga, vandentekis, sanepidemine, ir t.t. ir kiekvienas ziuri savo sriti ir jei kas neaisku tai laikykis verysad.gif ten tokiu veju klausia, kad net slykstu pvz. kaip apsaugosit ten esancius medzius, kur desit nukritusius lapus(tik nepasakykit kad deginsit, nes isgrus lauk. mes sakem kad komposta darysim, tai tik nusijuoke) gaisrininkai reikalauja kad butu hidrantai,o jei ju nera tai privalai pazadet kad pruda issikasi ir panasiai. ir aplamai ten jie tokie vazni jauciasi, tikros pasaulio bambos. bent jau palangos urbanistikos skyrius tai tikjra saraskino kontora. doh.gif kiek as ten privargau kai darem detalu projekta ,baisu atsimint. o vilniui netikiu kad mazesni ponai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Giga* @ 2006 10 25, 23:26)
ideja tai faina ir grazi, tik jei taip skaitosi mazinamas namo plotas tai nelabai sutinku  ax.gif siaip gi pagal plota mazdaug ir samata atsistoja, viena yra pastatyti ir irengti 100kv ir kita 200kv. taciau jei tarkim tavo atveju, atsimeta tik perdanga ir vieno kambario vidine siena, tai nesvarbu kad gautusi vietoje 200kv tik tarkim 150kv, vis tiek namo pastatymas ir irengimas kainuos panasiai kiek 200kv  ax.gif

labai sudetingai pasakiau ka norejau, tikiuosi supratot, o jei ne taiir nereikai, einu jauciu isismiegoti, kad mintys nesimakaluotu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

na taip mano namo kubatura islieka ta pati ,bet kvadratura mazesne lotuliukas.gif . cia nedelto kad pinigus sutaupyti,bet delto kad niekas neuzeis i ta ketvirta kambari ir pradetume ten visoki slamsta laikyti lotuliukas.gif , na taptu sandeliuku. o del mazu vaiku tai nebijau ,nes dabar tu tureklu gi visakiausiu yra. del silumos tai nemanau kad labai butu salta tokioj svetaineje, bus grindu sildymas+ zidinys. as del tu gigantisku langu labiau bijau, ar del ju nebus salta. g.gif seip vis kazkas ydomiau. o jei labai nepatiks visad galima uzdeti medine pardanga toje vietoje, bet as to nenoresiu, zinau biggrin.gif . o seip kai turesiu ka parodyt, tai butinai imesiu fotke. gaila kad be pavasario nepradesim statyt.
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2006 10 26, 14:09)
mano komisija buvo palangoje,nes ten ir gyvensiu. bet manau kad visur vyksta panasiai. na kai paskiria diena projekto apsigynimui eini ten butinai su savo architektu. sedi salej apie desim zmoniu, tai dazniausiai tiepatys is istaigu is kuriu atejo projektavimo salygos.na ten gaisrine , aplinkos apsauga, vandentekis, sanepidemine, ir t.t. ir kiekvienas ziuri savo sriti ir jei kas neaisku tai laikykis  verysad.gif  ten tokiu veju klausia, kad net slykstu pvz. kaip apsaugosit ten esancius medzius, kur desit nukritusius lapus(tik nepasakykit kad deginsit, nes isgrus lauk. mes sakem kad komposta darysim, tai tik nusijuoke) gaisrininkai reikalauja kad butu hidrantai,o jei ju nera tai privalai pazadet kad pruda issikasi ir panasiai. ir aplamai ten jie tokie vazni jauciasi, tikros pasaulio bambos. bent jau palangos urbanistikos skyrius tai tikjra saraskino kontora. doh.gif  kiek as ten privargau kai darem detalu projekta ,baisu atsimint. o vilniui netikiu kad mazesni ponai  biggrin.gif .

Nu daaa unsure.gif aš įsivaizduoju, kad čia ne ką prasčiau doh.gif bus man unsure.gif
jau dabar užtenka kiek vargstu priduodant projektą doh.gif tai ant arch. atestato kopijos reikia jo parašo, tai kažkoks sakinys prašyme neparašytas ir lakstyk, patys negali darašyt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Jei gerus langus susidėsite, tai šalta nebus, yra gi visokių su 5 kamerom ir t.t,
Atsakyti
na o seip mamos apie kokius langus svajojat? apie 5 ar 7 kamesu plastikinius, o gal tos klijuotos medienos, nors jie zenkliai brangesni. g.gif as dar nesugalvojau kokiu noresiu
biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2006 10 26, 14:09)
mano komisija buvo palangoje,nes ten ir gyvensiu. bet manau kad visur vyksta panasiai. na kai paskiria diena projekto apsigynimui eini ten butinai su savo architektu. sedi salej apie desim zmoniu, tai dazniausiai tiepatys is istaigu is kuriu atejo projektavimo salygos.na ten gaisrine , aplinkos apsauga, vandentekis, sanepidemine, ir t.t. ir kiekvienas ziuri savo sriti ir jei kas neaisku tai laikykis  verysad.gif  ten tokiu veju klausia, kad net slykstu pvz. kaip apsaugosit ten esancius medzius, kur desit nukritusius lapus(tik nepasakykit kad deginsit, nes isgrus lauk. mes sakem kad komposta darysim, tai tik nusijuoke) gaisrininkai reikalauja kad butu hidrantai,o jei ju nera tai privalai pazadet kad pruda issikasi ir panasiai. ir aplamai ten jie tokie vazni jauciasi, tikros pasaulio bambos. bent jau palangos urbanistikos skyrius tai tikjra saraskino kontora. doh.gif  kiek as ten privargau kai darem detalu projekta ,baisu atsimint. o vilniui netikiu kad mazesni ponai  biggrin.gif .

o... klausykit, ar būtinai privalo namo savininkas gynime dalyvaut? gal, kad neprišnekėt briedų užtenka tik architekto- jie gi pasikaustę kaip ir ką kalbėti... g.gif
o tai čia bliamba kaip koks diplominio gynimasis blink.gif
Atsakyti
Mes tai jau tikrai nedalyvavom niekur, mums architektas viską sutvarkė.Kai pamatėm kiek jis ten parašų ir visokio bieso surinko, tai pagalvojom gerai kad patys ir nebandėm, labai jau kraupiai atrodo. Tai sumoki pinigėlius ir jokio galvos skausmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2006 10 26, 15:43)
o... klausykit, ar būtinai privalo namo savininkas gynime dalyvaut? gal, kad neprišnekėt briedų užtenka tik architekto- jie gi pasikaustę kaip ir ką kalbėti... g.gif
o tai čia bliamba kaip koks diplominio gynimasis blink.gif

tikrai ne smile.gif mes aplamai nicnieko patys nedarem apart pridavimo dokumentu salygu savadui. viska architektas. jau geriau pamoket, bet be istinusios galvos vaiksciot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 26 spalio 2006 - 17:23
zinoma kad galima nedalyvauti. pagrindinis ten architektas, taciau as nesigailiu kad pamaciau kaip viskas vyksta. kalba tik architektas, na nebent konkreciai i jus kreipiasi biggrin.gif . seip as turejau toki nebrangu, pensininka ,bet uztat turejau visur ji per ponivalei stumt lotuliukas.gif . jau ji buvau ir i bloguju architektu sarasa irasiusi. uztai kad apgaudinejo mane kaip maza vaika verysad.gif tai kaip galejau leisti jam vienam ten eiti, dar butu pamirses diena lotuliukas.gif
Atsakyti