Įkraunama...
Įkraunama...

Namo dydis

QUOTE(westa @ 2006 12 17, 21:04)
parduos ir nusipirks mažesnį  smile.gif

Mūsų namas 320 su garažu dviem auto ir pirtele  smile.gif

Labai pritariu drinks_cheers.gif . Esu tokios nuomones, kad zmogus tam tikrais gyvenimo etapais turi keisti ne tik masinas, bet ir busta, juk poreikiai tai keiciasi.
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2006 12 16, 13:48)
ššš... intenetas užstrigo... bandau iš naujo parašyti

[na, mano nuomonė ko gero bus labai nepopuliari šiame pokalbyje... mano uošviai, pvz, iki šiol nesuvokia, kam mums toks namas. jų manymu jis gerokai gerokai per didelis, bet... mes turim 350 kv. m namą. ir labai džiaugiamės tuo!! nežinau, kaip gyventume mažesniame. jau kai pradėjom projektuoti, iš karto žinojom, kad bus didelis. nes norėjom, kad antrame aukšte būtų keturi miegamieji - mums, po vieną vaikams (jau tada žinojom, kad bus bent du) ir nedidelis svečių miegamasis. o kol kas (kol antras sūnukas mažas) vienas miegamasis skirtas mano dukterėčiai, kuri pas mus gyvena. dar yra du WC kambariai. vienas - tik mūsų, kitas - vaikų bei svečių. na, pirmam aukšte susiprojektavom didelę bendrą patalpą - svetainę, valgomąjį ir virtuvę. dar garažą dviem mašinom ir nemažą vyro darbo kambarį (nes jis dirba namuose) bei nediduką WC.
o rūsyje (kuris tikrai labai reikalingas ir šalčio į namus neleidžia, kaip kažkas gali pagalvoti) yra dar viena didelė svetainė, sporto salė, skalbykla, pirtis su priepirčiu ir dušais bei nedidukė katilinė. dar sandėliukas visokiems daiktams susidėti. na, ten daugiausiai vyro darbo daiktai guli, nes darbo kambary nelabai betelpa... ax.gif

na, gal kam atrodo, kad daug ko mūsų name nereikia - kad ir svečių miegamojo ar antros svetainės rūsyje. bet toks mūsų gyvenimo būdas - svečių būna labai dažnai, ir miegoti jie pas mus lieka. be to, dažnai darom didesnius draugų pasisėdėjimus - tada svetainė rūsyje labai praverčia. tuo labiau, kad ir įėjimas į ją iš lauko yra. galima greitai į lauką subėgioti pvz, pažiūrėti, kaip šašlykai kepa biggrin.gif na, o pirmas aukštas švarus lieka bigsmile.gif

žodžiu, mūsų tokie poreikiai. mes taip ir gyvenam... o kiekvienas turi pats nuspręsti, koks namukas jam (tiksliau šeimai) reikalingas ir pagal tai pasistatyti sau svajonių namą. to visiems ir linkiu

pas mus bus labai panašiai... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(radis @ 2006 12 17, 21:31)
Man smalsu! Ka jus veiksite tokiame name kai vaikai suaugs ir jame liksite dviese?  g.gif

QUOTE(westa @ 2006 12 17, 22:04)
parduos ir nusipirks mažesnį  smile.gif

Mūsų namas 320 su garažu dviem auto ir pirtele  smile.gif

aha, teisingai Westa parašė. būten taip ir darysim. arba vaikams paliksim, o sau mažą namuką arba didesnį butą kur nors miesto (kokio nors biggrin.gif ) centre nusipirksim. galvojam, kad senatvėj pvz. labai faina būtų kur nors Trakuose gyventi 4u.gif o gal į šiltus kraštus patrauksim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes o mano svajose apie 150 m2 gyvenamo ploto, man tokio busto perakis, nes kai pagalvoju kad as pati viska tvarkysiuos mirksiukas.gif ... na o del poreikiu tikrai pritariu kieno koki poreikiai, kuj nera nustatyta kad butent toks namas ir ne kitoks
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2006 12 26, 12:56)
sveikutes o mano svajose apie 150 m2 gyvenamo ploto, man tokio busto perakis, nes kai pagalvoju kad as pati viska tvarkysiuos  mirksiukas.gif ... na o del poreikiu tikrai pritariu kieno koki poreikiai, kuj nera nustatyta kad butent toks namas ir ne kitoks

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2006 12 26, 12:56)
sveikutes o mano svajose apie 150 m2 gyvenamo ploto, man tokio busto perakis, nes kai pagalvoju kad as pati viska tvarkysiuos  mirksiukas.gif ... na o del poreikiu tikrai pritariu kieno koki poreikiai, kuj nera nustatyta kad butent toks namas ir ne kitoks

nu va jau tvarkiaus savo 300 kv namuka.. ir nieko ..tikrai baisiau atrode cool.gif
Atsakyti
pas mus kol kas projekte 200m2 bet su rusiu, kuris po visu namu, tai pirmas ir antras aukstai sudaro apie 130 ploto..bet dabar projekte planuojam didinti bent per isilgini metra, nes kazkaip netelpa visa, ka norejom suplanuoti.
Atsakyti
O mes tai kai pirkome sodo namuka buvo be rusio gyvenamo ploto panasiai apie 35 kv. o dabar daromes rekonstrukcija pasididinome iki 110kv. rusys apie 30kv.tai galvoju kad uzteks vietos smile.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos nuraminkite mane dėl namo dydžio.Rytoj jau važiuoju dėti parašo ant namo projekto: bus jau nešama tvirtinti ir gaunamas leidimas statyti. Tai va gaunasi gyvenamasis plotas 154,naudingas 215m2,bendras 251 m2. Labai norėjau tilpti iki 200, bet niekaip. Gal kas turi panašius išplanavimus, kaip jaučiatės aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sarra @ 2007 02 22, 22:38)
Merginos nuraminkite mane dėl namo dydžio.Rytoj jau važiuoju dėti parašo ant namo projekto: bus jau nešama tvirtinti ir gaunamas leidimas statyti. Tai va gaunasi gyvenamasis plotas 154,naudingas 215m2,bendras 251 m2. Labai norėjau tilpti iki 200, bet niekaip. Gal kas turi panašius išplanavimus, kaip jaučiatės aciuks.gif  aciuks.gif

Viskas labai thumbup.gif
pas mus apie 300 bendro ploto su dvigubu garažu. Namas jau sovi. Taigi galiu pasakyti kad visai nėra super didelis. man labai patinka kai daug erdvės ir viskas turi savo vietą
labai džiaugiuosi kad greitai turėsite laidimą statybai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 01 07, 19:24)
nu va jau tvarkiaus savo 300 kv namuka.. ir nieko ..tikrai baisiau atrode  cool.gif

Laba,

Jūs brangieji svajojate, piešiate savo namukus, "stumiat" projektus į didelius kvadratus, bet juk kvadrato kaino po naujųjų pakilo apie 15 % - darbo jėga, brango gerokai blokeliai, cementas pakilo, pakilo elektra, pabrangi savo paslaugas mūsų "draugai" statybininkai....

Realiai kai tus pastatai daiktą reikia išlaikyti, galų gale gyvenam ne Maljorkoje - šildyti tuos 200 ar 300 kvadratų reikia, dujos brango ir brangs iki Europinio lygio, kurenti malkomis - vadinasi dirbi pečkuriu, malką ruošti reikia, o jinai taip pat brangsta...

Ar susimąstėte, ar pagalvojote apie tai, kad gal šeimos gyvenimo kokybė kažkuria prasme gali nukentėti ?

Atsiprašau jei ką užgavau, bet aš rimtai - esu paruošęs ne vieną projektą, bet jo galutinį variantą natūroje taip ir neišvydau ....
Atsakyti
QUOTE(wabalas @ 2007 02 24, 22:18)
Laba,

Jūs brangieji svajojate, piešiate savo namukus, "stumiat" projektus į didelius kvadratus, bet juk kvadrato kaino po naujųjų pakilo apie 15 % - darbo jėga, brango gerokai blokeliai, cementas pakilo, pakilo elektra, pabrangi savo paslaugas mūsų "draugai" statybininkai....

Realiai kai tus pastatai daiktą reikia išlaikyti, galų gale gyvenam ne Maljorkoje - šildyti tuos 200 ar 300 kvadratų reikia, dujos brango ir brangs iki Europinio lygio, kurenti malkomis - vadinasi dirbi pečkuriu, malką ruošti reikia, o jinai taip pat brangsta...

Ar susimąstėte, ar pagalvojote apie tai, kad gal šeimos gyvenimo kokybė kažkuria prasme gali nukentėti ?

Atsiprašau jei ką užgavau, bet aš rimtai - esu paruošęs ne vieną projektą, bet jo galutinį variantą natūroje taip ir neišvydau ....

gal kažkam gyvenimo kokybę ryškiai pagerina didelės erdvės tongue.gif
Atsakyti