ššš... intenetas užstrigo... bandau iš naujo parašyti
[na, mano nuomonė ko gero bus labai nepopuliari šiame pokalbyje... mano uošviai, pvz, iki šiol nesuvokia, kam mums toks namas. jų manymu jis gerokai gerokai per didelis, bet... mes turim 350 kv. m namą. ir labai džiaugiamės tuo!! nežinau, kaip gyventume mažesniame. jau kai pradėjom projektuoti, iš karto žinojom, kad bus didelis. nes norėjom, kad antrame aukšte būtų keturi miegamieji - mums, po vieną vaikams (jau tada žinojom, kad bus bent du) ir nedidelis svečių miegamasis. o kol kas (kol antras sūnukas mažas) vienas miegamasis skirtas mano dukterėčiai, kuri pas mus gyvena. dar yra du WC kambariai. vienas - tik mūsų, kitas - vaikų bei svečių. na, pirmam aukšte susiprojektavom didelę bendrą patalpą - svetainę, valgomąjį ir virtuvę. dar garažą dviem mašinom ir nemažą vyro darbo kambarį (nes jis dirba namuose) bei nediduką WC.
o rūsyje (kuris tikrai labai reikalingas ir šalčio į namus neleidžia, kaip kažkas gali pagalvoti) yra dar viena didelė svetainė, sporto salė, skalbykla, pirtis su priepirčiu ir dušais bei nedidukė katilinė. dar sandėliukas visokiems daiktams susidėti. na, ten daugiausiai vyro darbo daiktai guli, nes darbo kambary nelabai betelpa...
na, gal kam atrodo, kad daug ko mūsų name nereikia - kad ir svečių miegamojo ar antros svetainės rūsyje. bet toks mūsų gyvenimo būdas - svečių būna labai dažnai, ir miegoti jie pas mus lieka. be to, dažnai darom didesnius draugų pasisėdėjimus - tada svetainė rūsyje labai praverčia. tuo labiau, kad ir įėjimas į ją iš lauko yra. galima greitai į lauką subėgioti pvz, pažiūrėti, kaip šašlykai kepa

na, o pirmas aukštas švarus lieka
žodžiu, mūsų tokie poreikiai. mes taip ir gyvenam... o kiekvienas turi pats nuspręsti, koks namukas jam (tiksliau šeimai) reikalingas ir pagal tai pasistatyti sau svajonių namą. to visiems ir linkiu
pas mus bus labai panašiai...