QUOTE(Nerutė @ 2005 03 18, 14:35)
Na mes svajojom apie toki pat nedideli apie 150 kv su garazu
Kambariai vaiku po 14 kv, musu miegamasis 12

bet is jo isejimasi vonia + drabuzine dar, manau uzteks vietos juk ne sokius miegamam organizuosim
Pirmas aukstas gavos siek tiek didesnis nei planavom, bet manau erdves bus

Svetaine 27, valgomasis 11, virtuve 14

viskas vienoje erdveje + dar holas 16, tai gaunasi gan erdvi patalpa

virtuve ikomponuota taip kad galima butu statyt pertvara nenukenciant bendram erdves jausmui

uch kaip issireiksiau

dar 1 a yra mazyyyyytis darbo/uosvienes kamabriuks beveik 9 kv

ir katiline

bendras namo plotas su garazu gaunas 179kv. Pats tas mano galva
Suskaičiavau tavo pirmo aukšto kvadratus: 27+11+14+16+9+5(katilinei)=82 kv.m. Man atrodo, kad nemažai kaip vienam aukštui. Jeigu tavo pirmo aukšto lubos bus mansardinio aukšto grindys

tai, antrajame grindų plotas irgi bus apie 80 kv.m. Taigis, be garažo gaunasi 160!
Matai, aš irgi panašiai savo namuką planavausi. Atrodė, 54 kv.m. bendrai erdvei, holui su laiptine 19, 7 -katilinei (per katilinę į garažą patenkam), tualetui -2. Susidaro ne taip mažai... Ir dar to uošvienės kambariuko neturiu
Mansardiniam aukštui tuos pačius 80 kv.m. padalint reikėjo (tilpo 3 kambariai, 2 san. mazgai).
Bet gal architektai jums pasiūlys kokį netipinį variantą

Kad pirmas aukštas didenės kvadratūros, o antras- toks mažėlesnis

Į skaičių žiūrint, 160 kv.m. atrodo nemažai. Bet natūroje, nu man tai neatrodo, kad daug. Kažkaip kitaip nei bute. Pati turėjau 60 kv. m. butą, tai galvojau ką reiks veikt 160 kv.m. Juk beveik 3 kart daugiau. Bet realiai tie kvardratai taip nesijaučia...