Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Forma @ 2007 12 18, 17:18)
jei stalciai Blum tai ju puslapyje cia prie Virtuves priedai-indu dziovyklos rasi dedamas i stalciu dziovyklas.
cia yra tiesiog stalcius-dziovykla

aciu, o kokia kaina to stalciaus is antros nuorodos g.gif nerandu parasyta nes blumo tai 400lt blink.gif gal biski daugoka sakyciau, noretusi kazko pigesnio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 12 18, 18:23)
aciu, o kokia kaina to stalciaus is antros nuorodos g.gif  nerandu parasyta nes blumo tai 400lt blink.gif gal biski daugoka sakyciau, noretusi kazko pigesnio blush2.gif

na dabar tiksliai nepasakysiu, bet man rodos apie 200Lt turetu buti. g.gif

va cia dar yra su kaina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forma: 18 gruodžio 2007 - 17:30
QUOTE(Forma @ 2007 12 18, 17:28)
na dabar tiksliai nepasakysiu, bet man rodos apie 200Lt turetu buti.  g.gif

va cia dar yra su kaina

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 12 18, 09:18)
Dėl Dantos projektuko kelis žodžius norėčiau tarti blush2.gif .
Man atrodo, kad orkaitę reikėtų truputį žemiau nuleisti, nes jeigu nesat gigantai tai iki mikrobangės reikės stiebtis.
o to ala bariuko tai nedaryčiau  schmoll.gif Atgyvena man jie kažkokie, geriau jau tą stalviršį padaryti ilgesnį, kad kojos tipltų ir galima būtų iš to krašto prisėsti jeigu jau yra tokio noro.

Aciu 4u.gif , butinai pagalvosim.
Papildyta:
[quote=Forma,2007 12 18, 12:03]
. Visu pirma kaip jau Soja rase del bariuko, tai tikrai jo ten nereikia daryti, o galima padaryti prisedima is galo, spintas taip pat daryciau iki sienos. is svetaines puses noretusi truputi tvarkingesnio vaizdelio, galbut neprimaisyti stikliniu dureliu su stalciais. Ir stalcius po kaitlente daryciau po tris visose spintelese, pamatysi kaip nereikes tiek daug giliu stalciu.

Ar ji man patinka as dar turbut ir pati nezinau doh.gif Ten kur primaisyta stikliniu dureliu ir stalciu bus valgomas.O ka geriau butu padaryti g.gif ?
O kriaukle jau nupirkta tai nelabai turiu pasirinkima, o spintu as ir pati noriu iki sienos ,bet meistriukas labai prigasdino kad bus jau labai kaip 'SPINTA'.
Kazin ar tikrai butu gerai spinta iki pat sienos g.gif ?
Aciu Forma 4u.gif , labai lauksiu komentaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danta: 18 gruodžio 2007 - 19:24
labas nezianu ar i tema bet neradau kur klaust mane domina akmens mases kriaukles, kur pitk kaune, ir ar jos geros ar verta isigyt?
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 12 18, 10:17)
lotuliukas.gif
as vasari virtuves, o kova leliuko laukiu  rolleyes.gif ale sorry uz OT  doh.gif

nu gi akurat nestuke.gif va taip su tom liniuotem ir buna smile.gif nu tai fain vienodai nescias 4u.gif sorry uz OT ainu i virtuves ziuret 4u.gif

QUOTE(Forma @ 2007 12 18, 11:58)
kiekvieno gartraukio dokumentuose buna nurodyta gartraukio kabinimo aukstis, tai priklauso ar pas jus kaitlente ar dujine virykle. gali buti 45cm iki 70cm.

aciuks.gif pas mus kaitlente, aisiu ziuret dar i popierius blush2.gif kabino tai mums virtuvininkas tai jis gal zino mastau.gif
Atsakyti
Nerute
ačiū už pagyras mano virtuvei mirksiukas.gif o plytelės pagal pavadinimą tai tikrai tokios pat turėtų būti

pas mus nuo kaitlentės iki gartraukio 70cm, o nuo stalvišio iki spintelių 60cm
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2007 12 18, 08:25)
bandysiu skanuot, jei gausis, galesiu atsiust elektroniniu pastu, nes cia ikelt nemoku  blush2.gif

Turbut kad nesigavo unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(delita @ 2007 12 18, 16:59)
Lietuti, kur baldus planuojat uzsisakyt  g.gif

Projekta padare uz 30lt, korpusa gaminam pas garazini, stalvirsi ir dureles, nes noriu ju is masyvo, gamins tokia firma Panevezio rajone, furnitura jau pati susiziurejau ir isigysiu, surinks pazystamas, dirbantis vokej.
smile.gif zodziu, kad pigiau ir zinant uz ka moki.
Atsakyti
QUOTE(Danta @ 2007 12 18, 20:21)
Ar ji man patinka as dar turbut ir pati nezinau doh.gif Ten kur primaisyta stikliniu dureliu ir stalciu  bus valgomas.O ka geriau butu padaryti g.gif ?
O kriaukle jau nupirkta tai nelabai turiu pasirinkima, o spintu as ir pati noriu iki sienos ,bet meistriukas labai prigasdino kad bus jau labai kaip 'SPINTA'.
Kazin ar tikrai butu gerai spinta iki pat sienos g.gif ?
Aciu Forma 4u.gif , labai lauksiu komentaru.

na del tos puses i valgomaji as daryciau arba vien stiklines dureles arba vien stalcius.
as pastebejau, kad brezinuke kriaukles spintele atrodo kaip kad butu kokio 120cm plocio, o kiek is tikruju?
del tos spintos... zinai architetektai, dizaineriai su statybininkais ir siaip paprastais darbininkais visa laika nesutare ir niekada nesutars. cia nuomones visada issiskiria. yra "euroremontas" ir supratimas tik apie tai ir yra aukstesnio lygio dizaino supratimas. retas atvejis kai darbininkai turi gera skoni ir gali tinkamai patarti, cia tau spresti mirksiukas.gif

Apskritai visoms siulau pasiziureti siuolaikiniu baldu, pavartyti katalogu, neapsiriboti tik musu baldininku pasiulymais.
Atsakyti
QUOTE(elva @ 2007 12 18, 14:11)
Va tas naujasis variantas:
http://s250.photobuc.....u baru-stalu/
Mikrobanges spintele , kuri prie kriaukles isivaizduoju daryti kiek kitaip - virsutinej daly daryt nisa neimontuojamai mikrobangei, o apacioj - koki nors stalciu (programoj tokios spintutes nebuvo). Ka galeciau daryti kitaip? Vis galvoju, kad kriaukles spinteles durims palikti 60cm - per daug... g.gif Gal geriau koki 15cm carga tarp kriaukles ir indaploves imest? g.gif Ties, uzsisukusioje dalyje i virtuves puse padariau stalcius 40cm ir 80cm plocio. Kas esat susidure praktikoj, gal galit patart, kokio plocio stalciai reikalingesni? Gal geriau det 2 stalcius po 60cm? g.gif O is svetaines puses prie pat lango dar ikisau spintute 60cm plocio. Gyli siu spinteliu padariau 50cm, o stalvirsi kur yra kedes prailginau po 30cm. Zodziu stalo stalvirsio plotis gaunasi 80cm.
Dabar jau laukiu Jusu kritikos ir pagalbos 4u.gif

Man atrodo visai neblogai. Gal tik gražiau būtų, jei iš abiejų viryklės pusių būtų vienodi kargai, o tai dabar ir plotis skiriasi, ir rankenėlių kryptis. Tik nežinau, ar bus ten ką dėti unsure.gif. Spintelei su kriaukle 60 cm ne per daug. Dabar pas mus 80 cm, ir tai išnaudojame - stovi šiukšliadėžė ir įvairi butinė chemija. O dar jei sugalvosi geriamo vandens filtrus statyti, irgi vietos reikia. Tiesa, šiukšliadėžė mūsų realiai visada ištraukta būna doh.gif. Naujoje virtuvėje planuoju ją statyti į stalčių šalia krauklės, kad būtų patogiau. Bet pas tave taip nesigauna, tai teks po kriaukle dėti. Dvi spintelės po 60 cm geriau, negu 40+80 - ir gražiau, ir patogiau, (man taip atrodo). Dar dėl spintelės-stalo aukščio. Standartinis stalas yra 72 cm aukščio, o pas tave 78 cm g.gif. Tai jau ir kėdžių aukštesnių reikia, ir vaikui ne taip patogu. Jei jau visvien žemesnė ta dalis, tai gal galima iki 72 cm pažeminti? Nežinau, pamąstyk mirksiukas.gif.
Atsakyti
Sveikutės,
Vis užsuku karts nuo karto pas jus į virtuvių skyrelį pasižvalgyt kas naujo, tuo pačiu ir pasicekavint smile.gif gražios jūsų visų virtuvytės, labai smagu jau toms pas kurias viskas jau sumontuota 4u.gif . Na bet kaip sakoma ateis kada šventės ir į mūsų kiemą smile.gif
Kažkada jau seniai buvau įkėlusi savo virtuvės projektėlį, bet dar kartelį noriu pasikartot. Dabar jau elektrikai pas mus laidus vedžioja, tai turiu būti galutinai apsisprendusi kur visa virtuvės įranga stovės.
Na mergaitės laukiu jūsų pastabų:
Jei reiks slaptažodžio (Vikami)

http://www.foto-albu...s.php?album=683
Atsakyti