Vikadi, rodo tik labai mažus paveikslėlius, o paspaudus rašo "Tuščia arba neturite teisių peržiūrai".
QUOTE(lietutis @ 2007 12 19, 07:54)
Projekta padare uz 30lt, korpusa gaminam pas garazini, stalvirsi ir dureles, nes noriu ju is masyvo, gamins tokia firma Panevezio rajone, furnitura jau pati susiziurejau ir isigysiu, surinks pazystamas, dirbantis vokej.
zodziu, kad pigiau ir zinant uz ka moki.

bent jau pagal projekteli, tai dureles tokios kaip pas mus (aisku realiai gal ir ne) darem Vipolitus... hm... tai galiu pakviest pasirodyt (Panevezyje), kaip atrodo siai dienai

QUOTE(Saja @ 2007 12 19, 10:45)
Man atrodo visai neblogai. Gal tik gražiau būtų, jei iš abiejų viryklės pusių būtų vienodi kargai, o tai dabar ir plotis skiriasi, ir rankenėlių kryptis. Tik nežinau, ar bus ten ką dėti
. Spintelei su kriaukle 60 cm ne per daug. Dabar pas mus 80 cm, ir tai išnaudojame - stovi šiukšliadėžė ir įvairi butinė chemija. O dar jei sugalvosi geriamo vandens filtrus statyti, irgi vietos reikia. Tiesa, šiukšliadėžė mūsų realiai visada ištraukta būna
. Naujoje virtuvėje planuoju ją statyti į stalčių šalia krauklės, kad būtų patogiau. Bet pas tave taip nesigauna, tai teks po kriaukle dėti. Dvi spintelės po 60 cm geriau, negu 40+80 - ir gražiau, ir patogiau, (man taip atrodo). Dar dėl spintelės-stalo aukščio. Standartinis stalas yra 72 cm aukščio, o pas tave 78 cm
. Tai jau ir kėdžių aukštesnių reikia, ir vaikui ne taip patogu. Jei jau visvien žemesnė ta dalis, tai gal galima iki 72 cm pažeminti? Nežinau, pamąstyk
.

Saja, kaip gerai, kad atsiradai!

Na del kriaukles tada irgi palieku viska kaip yra

Is vienos orkaites puses padariau 15cm uzdaroma ranksluostine (gal ir nepraktiska, kad uzdara, bet man labai i akis krenta visokie skudurai...

Del stalo aukscio tu irgi teisi

Labai tau aciu uz patarimus!

Va dar jei prie to paties, tai gal patarsit, kokios spalvos stalvirsis ir plokste tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu graziausiai ziuretusi prie bordo spalvos virtuves?

QUOTE(Saja @ 2007 12 19, 12:53)
Vikadi, rodo tik labai mažus paveikslėlius, o paspaudus rašo "Tuščia arba neturite teisių peržiūrai".
Keista, kodėl nerodo nežinau, bandau tada kitaip įdėt, gal dabar pavyks. Nuotraukos labai didelės todėl nenoriu iškart į forumą kelt, tai bandau per nuorodas:
http://img413.images...13150316pt9.jpg
http://img178.images...51230598jp8.jpg
http://img182.images...75160392jx9.jpg
QUOTE(elva @ 2007 12 19, 14:13)
Va dar jei prie to paties, tai gal patarsit, kokios spalvos stalvirsis ir plokste tarp apatiniu ir virsutiniu spinteliu graziausiai ziuretusi prie bordo spalvos virtuves?
Bendra svetaines erdve butu svelnios gelsvos spalvos...

Standartinis (ir mano manymu geriausias) derinys bordo su balta arba labai šviesiai pilka spalva

QUOTE(Vikadi @ 2007 12 19, 14:41)
Keista, kodėl nerodo nežinau, bandau tada kitaip įdėt, gal dabar pavyks.
Dabar matosi

QUOTE(Saja @ 2007 12 19, 15:06)
Standartinis (ir mano manymu geriausias) derinys bordo su balta arba labai šviesiai pilka spalva
Dabar matosi
. Man atrodo, kad viršutinėse spintelėse per daug įvairovės - ir stiklinė, ir uždara, ir atvira
. Apatinėse irgi per daug margas vaizdas. O šiaip išdėstymas gal ir neblogas. Tolokai yra plautuvė nuo šaldytuvo, bet kitaip irgi nežinau kaip padaryti
. Orkaitę gal reikėtų žemiau nuleisti.

Dabar matosi

Kas dėl viršutinių spintelių tai virš kaitlentės bus įmontuotas gartraukis, dešniau nuo jo galvoju lentynas daryt (nesinori labai užsigriozdinti spintelėm). O orkaitė bus turbūt žemiau, nes dar virš jos galvoju įmontuojamą mikrobangę pasidaryt. (dar įdomu kaip žiūrėtūsi jei orkaitės apačia nesutaptų su apatinių spintelų viršum) O dabar dėl tų apatinių spintelių sakai per marga, ta prasme stalčių per daug? Ar makaluojasi stalčiai su atidarinėjamom spintutėm?
QUOTE(Saja @ 2007 12 19, 14:06)

Aciu!!!

Tiesa, kazin o plokste tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu irgi geriau rinktis balta, ar graziai ziuretusi ir kokia sviesaus medzio spalvos plokste, kurios spalva derinciau prie grindu plyteliu?
QUOTE(Forma @ 2007 12 19, 11:34)
na del tos puses i valgomaji as daryciau arba vien stiklines dureles arba vien stalcius.
as pastebejau, kad brezinuke kriaukles spintele atrodo kaip kad butu kokio 120cm plocio, o kiek is tikruju?
del tos spintos... zinai architetektai, dizaineriai su statybininkais ir siaip paprastais darbininkais visa laika nesutare ir niekada nesutars. cia nuomones visada issiskiria. yra "euroremontas" ir supratimas tik apie tai ir yra aukstesnio lygio dizaino supratimas. retas atvejis kai darbininkai turi gera skoni ir gali tinkamai patarti, cia tau spresti
Apskritai visoms siulau pasiziureti siuolaikiniu baldu, pavartyti katalogu, neapsiriboti tik musu baldininku pasiulymais.
as pastebejau, kad brezinuke kriaukles spintele atrodo kaip kad butu kokio 120cm plocio, o kiek is tikruju?
del tos spintos... zinai architetektai, dizaineriai su statybininkais ir siaip paprastais darbininkais visa laika nesutare ir niekada nesutars. cia nuomones visada issiskiria. yra "euroremontas" ir supratimas tik apie tai ir yra aukstesnio lygio dizaino supratimas. retas atvejis kai darbininkai turi gera skoni ir gali tinkamai patarti, cia tau spresti

Apskritai visoms siulau pasiziureti siuolaikiniu baldu, pavartyti katalogu, neapsiriboti tik musu baldininku pasiulymais.
Dabar neturiu galimybes ismatuoti

Apie stiklines dureles butinai pagalvosiu.Del tos spintos - mano svajone ir buvo kad ji butu iki sienos, bet kaip reiktu suzaisti su paciu kampu

Kiek ziurinejau niekur neaptikau tokio pvz.

Gal kas Alno programėlės nuorodėlę gali įdėt ir trumpą instrukciją

Sveikos virtuvių šeimininkėlės ir projektuotojos
Po ilgų bandymų ir variantų su Alno programa (rodžiau kelis variantus ankstesnėse temose), nuėjau pas kelis baldininkus. Parodysiu jų padarytą projektėlį, nors jis praktiškai identiškas mano pačios nubraižytam su Alno. Kažkaip arba aš užsiciklinau ant savojo braižyto, o ir baldininkai kažko naujo nelabai pasiūlė. Žodžiu-išsakykite savo nuomonę. Priminsiu, kad virtuvė bus bendroje erdvėje su svetaine. Virtuvė užims apie 8m2.Virtuvė1
Virtuvė2
Virtuvė3
Į spalvas dėmesio daug nekreipkit. Noriu šviesios-Korpusas ir fasadai LMDP Thermopal F4/049/03.korpuso briaunos dengtos 0,4mm PVC,fasadai-
2mm PVC.
Stalviršis Thermopal U515/49 50mm storio.
Jei ir Forma suras laisvą minutę ir pakomentuos-būsiu labai dėkinga.
Tiesa paskutinėj foto kur su indauja, tai už indaujos esančios viršutinės pakabinamos spintelės turi būti be stiklų, kaip ir 1 foto.

Virtuvė2
Virtuvė3
Į spalvas dėmesio daug nekreipkit. Noriu šviesios-Korpusas ir fasadai LMDP Thermopal F4/049/03.korpuso briaunos dengtos 0,4mm PVC,fasadai-
2mm PVC.

Tiesa paskutinėj foto kur su indauja, tai už indaujos esančios viršutinės pakabinamos spintelės turi būti be stiklų, kaip ir 1 foto.
QUOTE(disi @ 2007 12 20, 02:20)
Sveikos virtuvių šeimininkėlės ir projektuotojos
Po ilgų bandymų ir variantų su Alno programa (rodžiau kelis variantus ankstesnėse temose), nuėjau pas kelis baldininkus. Parodysiu jų padarytą projektėlį, nors jis praktiškai identiškas mano pačios nubraižytam su Alno. Kažkaip arba aš užsiciklinau ant savojo braižyto, o ir baldininkai kažko naujo nelabai pasiūlė. Žodžiu-išsakykite savo nuomonę. Priminsiu, kad virtuvė bus bendroje erdvėje su svetaine. Virtuvė užims apie 8m2.Virtuvė1
Virtuvė2
Virtuvė3
2mm PVC.

Virtuvė2
Virtuvė3
2mm PVC.

Na man asmeniskai,tai visai nebloga virtulele,bet tos skyles vadinamos ranksluostinem,tai gadina visa vaizda.Nesuprantu kam jas darot juk toj skylej nera jokio sildymo kad dziovintu sudrekusius ranksluoscius.