Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 02, 11:18)
tik va ar su sienom kolkas nieko nedarysiu nes nežinau ką daryt  doh.gif  bus žalias gipsas  lotuliukas.gif  įdėsiu jum parodyt.. gal kokią mintį pametėsit  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na as jau zinau, kad plyteles klijuosim. Kada nors, o tai irgi buvo zalias gipsas. Dar vyras uzdaze ji juodai su kazkokia guma (na kur vonioj tepa, kazkoks ten apsauga nuo vandens). Atrode ziauriai... Tai sventems, kad ziauru nebutu uzsiklijavau ta lipnia plevele, na ta kuria saldytuvus klijuoja, baldus. Spalvu ne kazka buvo senukuose rinktis, bet kazka priderinom blush2.gif Daaaauuuug jaukiau atrodo, dabar ir kentet galima lotuliukas.gif
Va taip atrodo blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 04 sausio 2008 - 10:10
QUOTE(Laura @ 2008 01 04, 10:09)
Va taip atrodo  blush2.gif 

cia tavo virtuve?? blink.gif ohmy.gif:
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 04, 11:12)
cia tavo virtuve??  blink.gif  ohmy.gif:

Aha blush2.gif O kas?
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2008 01 04, 10:15)
Aha  blush2.gif  O kas?

nu kas kas blink.gif faina labai thumbup.gif ir tokia didele blink.gif kur ten pas kus tilpo g.gif arba as blogai supratau kad pas jus nedidelis namukas unsure.gif
Atsakyti
Laura, ar patogu tos viršutinės spintelės?
Aš irgi pasidariau jas, tai daba laukiu uodegą paspaudus...
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 04, 11:23)
nu kas kas  blink.gif  faina labai  thumbup.gif  ir tokia didele  blink.gif kur ten pas kus tilpo  g.gif  arba as blogai supratau kad pas jus nedidelis namukas  unsure.gif

A, tai fainai, kad patiko, o tai jau issigandus buvau lotuliukas.gif
Na virtuve musu 12kv, bet ten ir prieskambarias tuo paciu. Foto nesimato, bet dar yra tokia pati kaip ir virtuvinis, spinta, tada saldytuvas (jis biski matosi) na ir viskas toliau matosi 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2008 01 04, 11:28)
Laura, ar patogu tos viršutinės spintelės?
Aš irgi pasidariau jas, tai daba laukiu uodegą paspaudus...

I tas visai virsutines susidejau nelabai naudojamus daiktus, pvz taures, stikliukus, visokias silkines ir siaip visoki s.., nes kitaip turiu ant taburetes pasilipt, kad pasiimti ka nors, o i tas kur zemiau, tai puodukus, prieskonius, dubenelius, na tokius naudojamus kasdien. Man patogu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2008 01 04, 10:32)

I tas visai virsutines susidejau nelabai naudojamus daiktus, pvz taures, stikliukus, visokias silkines ir siaip visoki s.., nes kitaip turiu ant taburetes pasilipt, kad pasiimti ka nors, o i tas kur zemiau, tai puodukus, prieskonius, dubenelius, na tokius naudojamus kasdien. Man patogu  thumbup.gif

Aš irgi planvau, kad susidėsiu nekasdieninius daiktus mirksiukas.gif
Atsakyti
A, tai fainai, kad patiko, o tai jau issigandus buvau lotuliukas.gif
Na virtuve musu 12kv, bet ten ir prieskambarias tuo paciu. Foto nesimato, bet dar yra tokia pati kaip ir virtuvinis, spinta, tada saldytuvas (jis biski matosi) na ir viskas toliau matosi  4u.gif

imesk dar nuotrauku ax.gif bais idomu ax.gif

je ne paslaptis kiek kastavo baldai??? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 04 sausio 2008 - 10:40
Man patogu  thumbup.gif

Faina virtuvikė drinks_cheers.gif

Aš ne super aukšta,tai irgi pasilipu ant kėdės,kai noriu ką pasiekti,bet stengiuosi viršutinėse spintelėse laikyti laaabi retai naudojamus daiktus rolleyes.gif

Idėsiu ir aš vakare savo kuklią virtuvikę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 04, 11:39)
imesk dar nuotrauku  ax.gif  bais idomu  ax.gif

je ne paslaptis kiek kastavo baldai???  rolleyes.gif

7000Lt.
Na va cia matosi lauko durys, ta spinta rubams dvieju duru, tada saldytuvas
user posted image

Cia vaizdas biski kitu kampu
user posted image

Ir cia blush2.gif
user posted image

Biski bardakelis dar, po svenciu, dar daiktai nevisi turi savo vietas, tai statomi is vienos vietos i kita, bet baldai stumdomi nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, idedu ir savo planiuka kritikai. Kazkaip man kas labiausiai krenta i akis is to, ka dizainere nubraize, tai nestandartiniai spinteliu ismatavimai is kad nesutampa apatiniu ir virsutiniu spinteliu linijos ax.gif

Pas mus virtuve bendra su svetaine, bet tokioje nisoje, ten toliau uz saldytuvo ir orkaites langas iki zemes.

Nezinau tik, ar kas nors matysis, nes kazkodel neleidzia padidinti nuotraukos, nors pas save kompe galiu doh.gif

Jei labai nesimatys, veliau pabandysiu nuskanuotus brezinukus ikelti g.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2008 01 04, 10:50)
7000Lt.

Na va cia matosi lauko durys, ta spinta rubams dvieju duru, tada saldytuvas

blink.gif pradedu galvot kad as uz savo virtuve bilen kiek moku blink.gif nu viska nurasau tam kad pas mane vien stalciai o vieno stalciaus mechanizmas 120lt, tai vien tiem mechanizmam 2000lt doh.gif

nu bet pas tave super thumbup.gif man pabai patinka.. as tik stalvirsi gal kitoki buc dejau.. bet ir sitas nieko ziuris thumbup.gif saunuole, labai graziai susitvarkius wub.gif
o tos laukines durys tiesiai i lauka ar yra tamburas g.gif

QUOTE(Smalsute2 @ 2008 01 04, 10:50)
kad nesutampa apatiniu ir virsutiniu spinteliu linijos ax.gif

na is to vaizdelio tai man tas irgi laaaaaabai i akis krito schmoll.gif su linijom kazkokia betvarke g.gif
Atsakyti