Aciu mergaites, kad pagyret mano virtuve
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 04, 11:58)
as tik stalvirsi gal kitoki buc dejau.. bet ir sitas nieko ziuris

saunuole, labai graziai susitvarkius
o tos laukines durys tiesiai i lauka ar yra tamburas
Pas mane ten tie keturi stalciai kur matosi, ir konteineris po kriaukle, bet ten jau kitoks mechanizmas. Ai ir dar du stalciai toj spintoj, bet irgi tie pigesni
Stalvirsi su plytelem derinom ir biski nusiderinom, bet jau velu ka keist
Durys tiesiai i lauka, bet vasara turbut tambura darysim, vietos yra, nes ziauriai purvas i vidu nesasi

O ir daiktam vietos tiek name nera. Tamburas pas mus didelis koki 12-15 kv. gausis

Tik va gailiuosi, kad anksciau nepagalvojau taip daryt, dar pries visas rekonstrukcijas, butu langas dar vienas virtuvej buves, ir baldai kiek kitaip susidelioje
QUOTE(Giedriene @ 2008 01 04, 12:02)
Čia už viską tokia kaina??????ir prieškambario spinta ir virtuvinis visas

Kokiam mieste dareisi?prieš keik laiko?
Darem Kaune, pirmas pamatavimas ir paskaiciavimas buvo gal liepos men, uzsakymas padarytas rugpjucio vidury. Baldai atvezti ir surinkti spalio gale
QUOTE(Žmona @ 2008 01 04, 13:03)
Man tik šiaip iškyyyyyyyyyyylo klausimas kaip atidarysi tas pakabinamas spinteles kampe kai pakabinsi gartaraukį

Medalis projektuotojui
Aha, tikrai reikia jiems medalio, nes as apie tai nebuvau pagalvojusi, o jie pagalvojo

Ta apatine spintele atsidaro kiek kitaip. Sunku paaiskint, bet visos durys kiek paeina i prieki ir kyla i virsu. O kitos spinteles atsidaro normaliai. Todel gartraukis nemaisys