Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 01 07, 14:17)

Graži virtuvikė,plytelės mozaikinės fainos, wub.gif o orkaitė ne per maža jum g.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 01 07, 15:17)

Man tai viskas grazu isskyrus plyteles(permargos).
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2008 01 07, 16:27)
Graži virtuvikė,plytelės mozaikinės fainos, wub.gif o orkaitė ne per maža jum g.gif

ne nepermaza,ji ir mikrobangine yra.
Per naujus kepiau zasi biggrin.gif
QUOTE(irmaMO @ 2008 01 07, 16:34)
Man tai viskas grazu isskyrus plyteles(permargos).

Tikrai ,nuotraukoj per margai atrodo ,o visumoj ir svetaines ir virtuves sienos kapucino spalvos, ir grindys tokios spalvos,tai ta siena vienintelis gyvesnis ryskesnis akcentas pirmam aukste,jos tiek ir tera kiek matosi 3 kv.m ax.gif
Atsakyti
visai grazu , ir svarbiausia idomu- siauros spinteles, nisa plautuvei bigsmile.gif o ar patogu naudotis ?
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 01 07, 14:17)

man ir plytkos per margos rolleyes.gif
bet visa kt super thumbup.gif

o durys tiesiai i lauka???
Atsakyti
Sveiki visi, turintys maloniai varginanti uzsiemima-planuoti virtuve ax.gif Sia etapas jau man praeityje-is patirties turiu keleta pastabu--gaminantis labai apgalvoti savo ugi ir kabinamu spinteliu, darbastalio auksti mirksiukas.gif As pvz 164cm ugio, bet man standartinis darbastalis 90cm aukscio ner patogu--gal siaip kasdieninei ruosai tiek to, bet jei jau norisi kocioti tesla-aukstoka...Kaip ir pakabinamos spinteles- 60 cm virs darbastalio--man norisi pasilypeti, jau nekalbant apie aukstutines lentynas...

O dabar turiu klausima, gal bendraudami su baldininkais matete kur nors baldines medines zaliuzes--norime atitverti 60/58 cm nisa su lentynomis, dureliu cia nesinori....
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2008 01 07, 17:02)
visai grazu , ir svarbiausia idomu- siauros spinteles, nisa plautuvei  bigsmile.gif o ar patogu naudotis ?

Tikrai patogu,maksimalaiai isnaudojom erdve,mazute musu virtuvele ,bet man patogi ax.gif

QUOTE(akvilyte @ 2008 01 07, 17:10)
man ir plytkos per margos  rolleyes.gif
bet visa kt super  thumbup.gif

o durys tiesiai i lauka???

Pabandysiu diena nufotkinti ,gal neatrodys taip ryskiai marga biggrin.gif
O durys i medine terasa,i lauka.
Dar neturim tinkamo stalo su kedem -esam palike nemazai vietos siems baldams(beveik 10 kv .m),rytoj ant sienos ,kur dabar stovi supamas arkliukas,pakabins televizoriu rolleyes.gif
Ir dar zadu pakabinti uzuolaidas,atitraukiamas i viena sona,nes vakare kai lauke tamsu ,norisi jaukumo ,o gal ka kita sugalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 01 07, 15:32)

O durys i medine terasa,i lauka.

bet ne kasdieniniam naudojimui jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 01 07, 17:49)
bet ne kasdieniniam naudojimui jos  g.gif

ne, cia vasara isejimas i kiema ,arba ryte kavytes iseiti pagerti rolleyes.gif,o ziema tik didelis langas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 01 07, 16:02)
ne, cia vasara isejimas i kiema ,arba ryte kavytes iseiti pagerti rolleyes.gif,o ziema tik didelis langas biggrin.gif

tada faina.. pas mane panaiai... tik išėjimas į kiemą kurį net ir žiemą naudojam kone kasdien.. ir kiekvienas durų atodarymas- šaltis į namus... ten toks lyg ir tambūras būtų jei susidėtume vidines duris.. bet mano virtuvė labai tamsi tai nieok nededu kad turėčiau natūralios šviesos per tas duris sad.gif bet tas šaltis.. nežinau ką daryt...
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 01 07, 15:17)

Baldu spalva thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti