Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gazele @ 2008 01 07, 15:17)

bet kokia faina orkaite thumbup.gif

o ir siaip baldai liuks 4u.gif
Atsakyti

Labai graži virtuvė 4u.gif Ir plytelės gražiai atrodo, ypač jei jos dar dera prie bendro kambario interjero, tai thumbup.gif Visada galvojau, kad pirksiu tamsius virtuvės baldus ir dabar, kada baldų užsakinėjimo rūpesčiai jau ne už kalnų, mano nuomonė lieka vis tokia pat tvirta. Man labai patinka jūsų virtuvės plokštė, gal gali parašyti kokia ji.
Atsakyti
labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gazeles virtuve labai grazi wub.gif thumbup.gif labai patinka tamsi baldai wub.gif
Beje durys labai idomios bigsmile.gif
Atsakyti

Super virtuvyte thumbup.gif .
Gal galit isduoti paslapti kas per plokste jusu spintuciu,kiek matosi cia turbut ruda spalvyte?
O stalvirsio spalvytes kazkaip nedatraukiu blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danta: 07 sausio 2008 - 22:26
QUOTE(čelsė @ 2008 01 07, 22:23)
Labai graži virtuvė  4u.gif Ir plytelės gražiai atrodo, ypač jei jos dar dera prie . Man labai patinka jūsų virtuvės plokštė, gal gali parašyti kokia ji.

Mes pasirinkom vokiska plokste,o dureles azuolo luksto ,jos atrodo kaip medines ax.gif
QUOTE(išprotėjus @ 2008 01 07, 22:33)
Gazeles virtuve  labai grazi  wub.gif  thumbup.gif  labai patinka tamsi baldai  wub.gif
Beje durys labai idomios  bigsmile.gif

Del spalvos ,tai ir man ji thumbup.gif ,nors daugelis bande atkalbeti nuo tokios tamsios ax.gif ,man rodos pagal palete ,tai yra dar dviem tonais tamsesniu spalvu ,cia dar ne tamsiausia biggrin.gif cia juodojo sokaolado spalva ,visam pirmam aukste pas mus baldai tokios spalvos ax.gif
Durys i terasa taipogi medines . Pagal tokia anga tik tokios konstrukcijos galejo pasiulyti -is dvieju daliu ,norejom vientisu ,bet yra kaip yra.

QUOTE(Danta @ 2008 01 08, 00:24)
Super virtuvyte thumbup.gif .
Gal galit isduoti paslapti kas per  plokste jusu spintuciu,kiek matosi cia turbut ruda spalvyte?
O stalvirsio spalvytes kazkaip nedatraukiu blush2.gif .

Aciu uz kritika ir pagyras  4u.gif

Stalvirsio spalva yra tokia pat kaip ir grindu plyteliu,net rastas panasus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites smile.gif paklausiu ne i tema, ar tiktu sviesi, kremine spalva prie raudono atspalvio detaliu? ar vis tik jei jau raudona, tai sienos turetu buti baltos? g.gif
Atsakyti
mano manymu tiktu nuo smelio iki gelsvos, pilksvos tai tikrai. del kitu nezinau smile.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo virtuvę. Remontą darėm savo rankom, baldus užsisakėm.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Bumce,labai patiko kedes 4u.gif
Kur pirkote,labai ieskau ,jos pintos bigsmile.gif
Svelni virtuvele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gazele @ 2008 01 08, 12:12)
Bumce,labai patiko kedes 4u.gif
Kur pirkote,labai ieskau ,jos pintos bigsmile.gif

Man irgi idomu bigsmile.gif Nors ne pilnai matosi, bet kiek iziuriu, tai labai liuks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bumce @ 2008 01 08, 12:00)
Parodysiu ir aš savo virtuvę. Remontą darėm savo rankom, baldus užsisakėm.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image      user posted image

Faina virtuvyte. Neiprasta matyt virsutine ir apatine dalis skirtingu spalvu, bet tai ir zavi wub.gif Tik va skalbimo masina noretusi paslepti.. smile.gif
Atsakyti