Įkraunama...
Įkraunama...

Geros mokyklos Kaune

QUOTE(kitė @ 2007 05 03, 17:41)
laba, ačiū už nuomones 4u.gif
tikrai, labai norėčiau sužinoti apie tą mokyklėlę, norėtųsi, kad visus dalykus ugdytų čiki, o ar taip yra? kas žinot parašykit, nes būtų gerai nepavėluoti su prašymais, nes galim likt ant ledo ir neturėsim kur eit, o patiks.
ačiū, lauksiu atsiliepimų 4u.gif

jei klausete apie SUZUKI mokykla, tai issamiai mamos diskutuoja cia...

SUZUKI TALENTU MOKYKLA

mano vaikui ir mums ji yra geriausia.... wub.gif wub.gif

kam rekomendavau ir kas pasirinko, dar nei vienas nenusivyle thumbup.gif
sekmes pasirenkant, pats laikas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Belemama @ 2007 05 02, 10:53)
Gal kuri mamyte gali parasyti nuomone apie Garliavos pradine ar vid. m- kla? 4u.gif
Papildyta:

OGarliavoje nera pradines? Kokia nuomone apie Jonucius? Sesuo nori leisti i 3 klase..

Garliavoje yra pradinė darželyje, dvi vidurinės mokyklos ir Lukšos gimnazija.Maniškis mokosi Jonučių vidurinėje, šiemet baigs 4 klases, bet norėtų į 5-tą klasę eiti gimnazijoje. Apie Jonučių mokyklą tikrai galiu pasakyti tik gero, nieko blogo. Mokytoja fantastiška thumbup.gif 4u.gif
o čia gimnazijos psl.
http://www.luksosg.garliava.lm.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 05 gegužės 2007 - 10:20
QUOTE(Soni @ 2007 05 05, 11:18)
Garliavoje yra pradinė darželyje, dvi vidurinės mokyklos ir Lukšos gimnazija.Maniškis mokosi Jonučių vidurinėje, šiemet baigs 4 klases, bet norėtų į 5-tą klasę eiti gimnazijoje. Apie Jonučių mokyklą tikrai galiu pasakyti tik gero, nieko blogo. Mokytoja fantastiška  thumbup.gif 4u.gif
o čia gimnazijos psl.
http://www.luksosg.garliava.lm.lt/

Man del Luksos gimnazijos irgi idomu. Kelsimes kitais metais gyventi i Jonucius, o maniskiui kita rudeni i 5 klase. Galvoju ar verta i Luksos gimnazija ar i Jezuitus bandyti.
Atsakyti
Sveiki, labai norėčiau paklausti, gal kas nors žino atsiliepimų apie Dariaus ir Girėno gimnaziją,
Dėkoju iš anksto
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2006 03 04, 14:13)
O as vaika leidau i Radvilenu vidurine, bet ne de mokyklos, nes ji niekuo nera garsi, bet del ten dirbancios vienos pradiniu klasiu mokytojos, nes ten mokytoja tai tikrai Mokytoja is didziosios raides.

O pavardėlė mokytojos kokia. Aš ir galvoju apie Radvilėnų mokyklą.
Atsakyti
gal butu kokiu atsiliepimu apie Purienu vidurine (Lozoraicio gatveje)
Atsakyti
QUOTE(saulena @ 2007 06 18, 11:05)
gal butu kokiu atsiliepimu apie Purienu vidurine (Lozoraicio gatveje)

Mes dar tik pirmą klasę baigėm, tai nelabai ką galiu pasakyti. Mokytoją turim šaunią, daug reikalauja, bet mes tuo patenkinti. Pradinių klasių mokytojos, kiek žinau, visos geros. Gal čia daugiau sužinosit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šiurpė: 18 birželio 2007 - 11:51
O aš sūnui pasirinkau Milikonių vid., m-kla visai normali, valdžia ir jos požiūris patiko, o svarbiausia, kad labai patiko mokytoja. Pradinukai turi labai daug veiklos, vyksta gražūs renginiai, daugiau sužinojau va ČIA
Atsakyti
QUOTE(Crazy @ 2007 06 23, 14:23)
O aš sūnui pasirinkau Milikonių vid., m-kla visai normali, valdžia ir jos požiūris patiko, o svarbiausia, kad labai patiko mokytoja. Pradinukai turi labai daug veiklos, vyksta gražūs renginiai, daugiau sužinojau va ČIA

Gal gali mokytojos pavardę pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Almusia @ 2007 06 26, 08:50)
Gal gali mokytojos pavardę pasakyti

Pas ją jau suformuota klasė ax.gif Yra dar viena, kuri man irgi patinka smile.gif
Atsakyti
AS PASIRINKAU BASANAVICIAUS VIDURINE, LEISIU MERGAITE I PENKTA KLASE. APIE JA GIRDEJAU LABAI GERI ATSILIEPIMAI. smile.gif
Papildyta:
MANO DUKRA BAIGE KETURIAS KLASES P.VILEISIO VIDURINEJ, PRADINUKU MOKYTOJOS TEN TIKRAI SAUNIOS, GERAI PARUOSIA VAIKUCIUS. SITOJ MOKYKLOJ LANKEM IR NULINE KLASE TIKRAI LIKAU PATENKINTA MOKYTOJOS DARBU.
biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zino ka nors daugiau apie Gruso mokykla?Mane domina Pradines klases,mokytojai?
Atsakyti