sveki,noreciau suzinoti apie k.griniaus mokykla.kadangi Aukuro mokykla pradine,o maniskis eis i penkta,mes pasirinkom griniaus,nors nieko apie ja nezinom.
QUOTE(asera @ 2007 04 03, 19:43)
Niekaip neapsisprendžiu į kurią mokyklą leisti,ar į Grušo ar į Basanavičiaus, gal kas žino ką nors apie šias mokyklas, kuri iš jų geresnė? 

Dabrtiniame kazkuriame zurnale beto sio menesio buvo mokyklu rezultatai (visos lietuvos) basanavicius buvo 38, gruzas 94 :}
Gal kas nors lankote mokykla Anima? Kokie atsiliepimai?

kažkada Anima buvo tikrai gera mokykla, bet kiek žinau jie ruošiasi pradine mokykla likt... na pradinių klasių mokytojos ten tikrai labai geros (bent jau buvo)
o šiaip tai sunku ir dirbt ir mokytis kai mokyklos visiškai nepalaiko savivaldybė, Animai jau kelinti metai grasinama kad bus uždaryta, tokie tampymaisi ir nesibaigiantys teismai nieko gero nei mokytojams nei vaikams neduoda... ir tėvams - kiekvienais metais sėdi kaip ant adatų - liks mokykla ar jau ieškot kitos
patiko man Anima labai, kai šiaip metais teko su ja atsisveikint buvo liūdna
o šiaip tai sunku ir dirbt ir mokytis kai mokyklos visiškai nepalaiko savivaldybė, Animai jau kelinti metai grasinama kad bus uždaryta, tokie tampymaisi ir nesibaigiantys teismai nieko gero nei mokytojams nei vaikams neduoda... ir tėvams - kiekvienais metais sėdi kaip ant adatų - liks mokykla ar jau ieškot kitos

ką žinot apie Radvilėnų vidurinę? niekas nieko nežino, negi ji tokia jau niekam tikus?
mums arčiausia.....

mums arčiausia.....

Labas NAURE, mano eina tenai,jeigu arti ir nėra kas gali nuvežti kur tu gal labiau nori,tai manau visai gera mokykla,labai geras paruošimas pradinukų,toliau
mano vaikai tokie prie mokslo tai jie nusprendė,kad baigs čia 8 klases,o toliau eis į gimnaziją.Labai gera mokytoja dabar kaip tik turi ketvirtokus Danutė,tai jeigu nori jau reikia eiti rašyti pareiškimus,nes pas ją greitai nelieka vietų(mano pas ja buvo)ir iš viso miesto vaikus pas ją veža.Tavo atveju net negalvočiau,taip ,kad sėkmėms

oi ačiū ačiū kad atsiliepei
bet matai aš kaip tik apie penktą klasę mąstau - neparašiau tik va čia to.....
maniškės - antrokė ir ketvirtokė, tai aš jau pergyvenu, kur vyresnėlę leist reiks
ir mąstau netgi, kad jei ji eis į penktą Radvilėnuos, gal net ir mažiukę perkelsiu, gal žinai apie antrokų dabartinių mokytojas ką nors?
o šiaip tai..... ji arčiausia, taip....bet ir vežiočiau bele kur tą vaiką, kad tik žinočia, jog verta

o šiaip tai..... ji arčiausia, taip....bet ir vežiočiau bele kur tą vaiką, kad tik žinočia, jog verta

QUOTE(Smally @ 2007 09 10, 10:28)
kažkada Anima buvo tikrai gera mokykla, bet kiek žinau jie ruošiasi pradine mokykla likt... na pradinių klasių mokytojos ten tikrai labai geros (bent jau buvo)

O jus isejote del to, kad zada uzdaryti? Pasakojo, kad siais metais surinko tik viena klase pirmoku

Naure, apie Radvilenu antroku mokytojas galiu pasakyti tik tiek, kad as rekomenduociau dabartines 2A klases mokytoja.